שתי המנות מוגשות בתבנית חרס לוהטת, התורמת למיזוג הטעמים, ולשמירת חום המנה לאורך זמן. הטעם של כל אחת מהמנות היה פנטסטי, גם בגלל השימוש ברוטב בשמל...
ההצלחה המסחררת של הערב היתה טרטר הסלמון, אחת המנות הראשונות הטובות ביותר שאכלנו בעיר. חבל לפרט את הטעמים הרבים והמורכבים במנה הקטנה והמקסימה הזו, מפחד להרוס לסועדים הבאים את ההפתעה. המלצרית המשועשעת חדה לנו חידה ושאלה מהו המרכיב הדומיננטי ברוטב המתקתק. לא רק שלא הצלחנו לנחש, אף הופתענו מהתשובה
הגשם עושה להנס ברטלה חשק ל- Beignet, פירות מטוגנים בבלילה המוגשים בתוך כוס מרטיני מלאה ברוטב וניל. הגיג ומתכון בצדו
לא רק החצב פורח בסתיו, גם שירותי הטייק-אווי. ארבע אופציות מומלצות לפיצה בטייק אווי או בישיבה במקום
נכון שגם השוקולד תרם לעניין, אבל הסדנה עברה במתיקות גם בזכות גולי. האיש שופע קסם, בעל ידע עצום ורקורד מרשים במיוחד בתחום המטבח בכלל והמתוקים בפרט. הוא תרם המון ידע וטיפים מניסיונו האישי וענה על כל שאלה
מירי ארזי ממתוקה לא למדה קונדיטוריה אלא אמנות. מי שיציץ על העוגות והעוגיות שלה לא יחמיץ את הזיקה החזקה לאסתטיקה. השאלון הפעם עם שפית שמקבלת השראה למתכונים ממגזיני עיצוב
נערת הכרך ענבל שיקי לקחה את חברתה למסעדת מולדן בפתח תקווה כדי להדגים לצפונית בלב ובנפש, מה זה אומר לכבוש את העיר הגדולה. כל הפרטים לפניכם...
בויה הוא מקום מושלם בשביל לבלות בו בוקר גנוב. כמה מנות טאפאס עם פוקצ'ה וים שגועש עד כך כך שאפילו את הטלפון הנייד לא שומעים. חופש אמיתי
עודד ברנר, מי שהקים את מקס ברנר לפני למעלה מעשור, הוא הראשון שזיהה את הפוטנציאל הבלתי ממומש שבשוק השוקולד הישראלי. בשנים האחרונות מצטרפים אליו עוד ועוד שוקולטיירים ישראלים, בעלי ניסיון בינלאומי, שמסמנים אותנו במקום מכובד על המפה הכי מתוקה בתבל. ארבע המלצות
שני הבלינצ'סים היו ביתיים להפליא והשאירו המון טעם של עוד. לפני שקמנו הגישה לנו המלצרית שני ליקרים תוצרת הבית, האחד שוקולדי והשני בטעם וניל...
בקדירה שלי יש שלושה נתחי בשר גדולים, ירקות כתומים ורוטב בניחוח יין אדום, כמו שקיוויתי. בעוד ממן מתחפר בהמבורגר שלו בהתלהבות וללא ייסורי מצפון, אני מתנהגת עם הקדירה שלי בסבלנות וביסודיות. פיסת בשר בפה תאוזן תמיד בפרוסת ירק נימוח, וכך אני מתקדמת עם המנה, עוצרת מדי פעם רק כדי לבדוק מה שלום המנות הראשונות. טעים בבאגסי
בטמפטיישן הכריזו על חודש אניס איטלקי. כל הפרטים לחובבי הליקר האיטלקי הארומתי
מסעדת פוג'יאמה היפנית ברחוב בן יהודה בתל-אביב מגישה סושי איכותי, מדגים טריים בלבד. במסעדה מאמינים כי מי שיטעם פעם אחת בחייו סושי מדגים טריים, לא יכניס לפיו לעולם סושי אחר. כדי שתוכלו לטעום מהסושי הטרי והטעים פוג'יאמה מציעה לכם עסקה נהדרת: קומבינציית סושי אישית- דג טרי–נא איכותי, 16 יח' ב- 25 ש''ח, במקום ב- 42 ש''ח.
עם עדת אפרוחיה חובבי הצ'יפס-קטשופ-מיץ פטל, הגיעה אדוה גן סתיו לשירל'ה שבפלרונטין, מסעדה צמחונית וכשרה המגישה אוכל בריא. קשה לומר מה הדהים אותה יותר, זה שהגדול שתה את מיץ הגזר הטרי עד תומו או שקרניבורית כמותה התמכרה לפטה פקאן
מסעדת אל באריו החדשה של אלון גונן ואורי כהן, היא הרבה יותר ממסעדה. זהו מועדון, בר ומקדש לאוכל של דרום ספרד ולריקוד הפלמנקו שבו מתמחה כהן. לא פלא שהוכתרה כאחת התגליות של השנה
היא לא מעוצבת על פי שום טרנד, אין לה מארחת בכניסה ולא שאנסונים צרפתיים ברקע. ובכל זאת הצליחה מסעדת ''פשוט טעים'' הגלילית לשבות את ליבה של עיינה גל הסטודנטית התל-אביבית המתוחכמת והנהנתנית
התיישבנו על המרפסת של ''פיצ'וטו'' מתחת לאחד מדקלי ה''וושינגטוניה'' שהביא אהרון אהרונסון לארץ, כשאבא של סבא שלי עוד שכשך ב''פיילה'' מפח תחת שמי פולניה. הבית שמשמש היום את המסעדה, באמצע המדרחוב של זכרון, נבנה ב-1872. שעת דמדומים היתה, והמדרחוב לא שקט מדי ולא הומה מדי. בבית קפה סמוך, הרכב ג'ז ניגן צ'יק קוריאה
ארבע מסעדות מומלצות על הים לכבוד הסוף הסופי בהחלט של הקיץ
אז מי נהנה יותר מהעבודה שלו, פרח עיתונות צעיר המשמש כמבקר הופעות או אמו, שנשלחת בכל שבוע למסעדה אחרת כדי להביע את התרשמותה? שפרה צח לקחה את בנה הבכור לרוסטיקו, כדי להראות לו מי זכה בכל הקופה
תה בראגו הבשר?! ממש כך, וגם בתוך ממרח הגבינות החריפות. השפית אדר קפלן-מור מפריכה כמה מיתוסים על תה, מגלה שגם בכל מה שקשור לתה גברים ונשים מתחלקים בהעדפותיהם ומצרפת מתכונים מפתיעים
אם לא נתקלתם בה בתפריט של מסעדה, על השולחן אצל הדודה, בדוכן קידום מכירות בסופר או בפרסומת ברדיו, כנראה שמזמן לא יצאתם מהבית. הדיאטנית מיה בן אפרים מסבירה למה כולם צודקים וממליצה להוסיף קינואה לתפריט על בסיס קבוע, ויש גם מתכונים
כבר בכניסה למסעדת אינדירה בהרצליה תוכלו לחוש בקסם המיוחד שיש רק בהודו. ריחות הבישולים האותנטיים, העיצוב הייחודי וכמובן השירות האדיב והחייכני שלו זוכים התיירים הרבים המגיעים להודו. תפריט המסעדה כולל את מיטב המטבח הצפון הודי המסורתי, ובימים א'- ה' בין השעות: 12:00 – 17:00 תוכלו ליהנות ממבחר ארוחות עסקיות ב- 43 ש''ח בלבד!
האוכל הוא בסגנון צרפתי קלאסי, ואם תהיתם לרגע מיהי מרגו שעל שמה נקראת המסעדה, התשובה היא לא ''מי'' אלא ''מה'' – השם הוא מחווה ל''שאטו מרגו'', חבל הארץ בצרפת בו התמחה הבעלים. העיקריות שלנו הן הבישול הצרפתי העילי בהתגלמותו...
לאון לאוגינקי נולד בסנט פטרסבורג שברוסיה, ''לנינגרד לשעבר'', ועלה לארץ ב- 1990 בהיותו בן 22. מאז הספיק לבשל בביקס במרינה בת''א, בננה בר, בדיניץ ובמקומות נוספים ועכשיו הוא בנוץ', ברמת השרון, מתמחה באוכל אסיאתי
גם אם אין לכם חצר, מרפסת או זמן לבנות סוכה לתפארת, אל תמנעו מהילדים להקים סוכה משלהם, מבקשת השפית ג'סיקה, רצוי כזאת שאפשר לאכול בסוף או תוך כדי הבנייה. הפשילו את השרוולים