חג השבועות המתקרב נותן לשובל שפק כתבנו השראה לקוקטיילים על בסיס חלב או שמנת. שיהיה חג שמח במיוחד
בגם קפה החליטו להעניק לכם פסק זמן מהמרתון השגרתי של הבוקר ולאפשר לכם ליהנות מהחיים. בימים א'-ה', בין השעות 08:00-12:30, בכל הזמנת ארוחת בוקר מצוינת מהתפריט, תקבלו גם שייט בספינת האגם. אז קחו לכם את החבר/בן הזוג/הילד ותתפנקו ביום חופש או פשוט לפני העבודה.
נעמה הלוי כתבתנו, הצטרפה הפעם לסדנת הטעימות האסיאתית של השף דרור שושן ב"לגעת באוכל" וחזרה עם צרור טיפים והמלצה חמה
המנות הראשונות בנמסטה מגוונות מאוד וכוללות סוגי לחם הודי רבים ושונים, כולל לחמים מתובלים כמו למשל ה ''נאן שום'', המתובל בכוסברה, גמבה קצוצה ושום, ולחמים ממולאים בירקות או בבשר: עוף, בקר טחון או כבש.
איך מצליחים לשמור על משקל קבוע תוך כדי שגרה של ימי עבודה לחוצים? הדיאטנית ליאורה חוברה, ששומעת את השאלה הזאת על בסיס יומי, ביקרה בעסקית של מסעדת דיטה וחוזרת עם הסברים מפורטים.מסתבר שאפשר לאכול טוב, ליהנות וגם לשמור על משקל, תוך כדי שבוע עבודה לחוץ. עשה ואל תעשה בארוחת הצהריים העסקית.
פסטיבל נחלת בנימין שיתקיים בין ה-15.5 ל-24.5, עומד הפעם בסימן אביב ומציע עשרות מנות ב-25 שקל האחת, ממיטב מסעדות העיר, טעימות יין מיקבי בוטיק וקוקטיילים במחירים שווים לכל נפש, והכל במתחם המתוק של נחלת בנימין
בניגוד לשיטת ההכנה המקובלת של ניוקי, בבישול במים, ב''תמרה'' קודם כל מטגנים את הניוקי קלות בחמאה ואחר כך נותנים להם להתבשל בתוך רוטב של שמנת ועגבניות. לבסוף מגישים אותם עם עגבניות מיובשות ואגוזים קלויים. אז כן, אין ברירה אלא להודות שהניוקי הללו הם אכן, מהטובים שאכלנו
קפה ''טל טלה'' שבמשק בלומנטל בבאר יעקב, מרחיב כעת את פעילותו גם לאמצע השבוע לטובת מי שרוצים ליהנות גם בימי חול משעה של שלווה כפרית מגובה בתפריט המבוסס על גבינות בוטיק. השאלון הפעם עם רחל ג'רבי בלומנטל, הגבנית
אם חשבתם שפארסניפ הוא ראפר שחור שכוכבו דרך, קבלו תיקון: פארסניפ הוא ירק שורש מתקתק דמוי גזר לבן עם המון ויטמין סי ומנות גדושות של חומצה פולית ואשלגן. קבלו את הירק שישקם לכם את המערכת החיסונית, ויש גם מתכונים
הסלט הערבי היה טרי, מתובל בלימון, שמן זית ופטרוזיליה, ונהנינו לאכול אותו עם הטחינה העדינה. דברי המאפה היו טעימים עד מאוד, כאלה שמעוררים חשק לעוד פרוסה ועוד אחת. בזמן הארוחה שתינו מימוזה וקמפרי תפוזים. בשולחן לידינו ראינו אנשים משיקים כוס גבוהה של קיר רויאל ומחייכים זה לזה. הבנו אותם
בשנים האחרונות המטבח הביתי זוכה לעדנה. אנשים בוחרים לצאת לאכול בחוץ.. אוכל ביתי. זהו בדיוק סוג האוכל שאמי שמריק מאמי'ס קייטרינג מציעה לאירוע שלכם: ביתי, טעים ומזין, במחיר של 150 ש''ח בלבד.
הסתערנו על סלט האבוקדו ועל ה''טאפאס'' שהזמנו למנה ראשונה, קבבונים בטרין חצילים, והלקחים היו כדלקמן: הסלט היה אדיר והקבבונים יופי. בסלט היו המון דברים ירוקים שהסתדרו נפלא אחד עם השני. במיוחד אהבתי את עלי המרווה, שהוסיפו טעם גלילי ונעים. טרין החצילים שבו נחו הקבבונים היה מעושן מעט ושתי המנות הראשונות הלמו זו את זו ואותנו
עונת האירועים בפתח וכדי להתמצא באינסוף האפשרויות צריך דוקטורט בקייטרינג. ארבע המלצות על מסעדות וחברות קייטרינג שיהפכו לכם את האירוע להצלחה ולזיכרון מתוק במיוחד
אין הרבה מקומות בארץ היכולים להתחרות ביופיו של הצוק של באבאי ובשקיעות הנפלאות של ימי שישי אחר הצהריים ולכן, שמחנו לגלות, אחרי מספר שנים של דעיכה, שבאבאי קמה לתחייה, שהדשא שוקם, שהמסעדה פועלת ושהמטבח מוציא מנות יפואיות לתפארת. מנות יפואיות? כן, יש דבר כזה ומיד אפרט
לעיקרית ידענו שאנחנו חייבים לנסות את הפסטה הטריה, השאלה היתה רק איזו. בתפריט יש אינספור אפשרויות, כולל כאלה שלא נתקלתי בהן בשום מקום אחר, כמו פסטה של חצילים, אספרגוס, ריקוטה ושום. אחרי שהתלבטתי בקול רם, נחלצה לעזרתי סיסי והציעה הצעה שלא יכולתי לסרב לה, מיקס רביולי, כלומר קצת מכל סוג
שמעתם פעם את המושגים ''מבשלים אורח חיים בריא'', ''מבשלים ומתופפים'', ''מבשלים יופי" או ''מבשלים ושרים''?. שף יובל שיפמן, מייצר טרנדים סדרתי, מארגן אירועי תוכן קולינאריים שממלאים את המשתתפים בתוכן מרתק לא פחות מאשר באוכל משובח, והכל, תוך כדי סיפורים, בדיחות ,טיפים ואנרגיה חיובית
לראשונות הזמנו סביצ'ה סלמון ואבוקדו בליווי סלסת חלפיניו ומעט כוסברה ומרק סרטנים עשיר וסמיך. הסביצ'ה של שף הקולומביאני, ג'וני חיל, לא היה אגרסיבי בטעמיו כמו אחיו העממיים מדרום אמריקה, אלא מעודן, והמנה היתה טעימה מאוד. גם מרק הסרטנים העשיר היה טעים להפליא, בעל טעם חזק של סרטנים ושמנת. פתרון מושלם למי שאוהב בשר סרטנים אבל מתעצל לפצח
בימים שבהם מחירה של דירת חדר וחצי במרכז מרקיע לשחקים מציעה מסעדת לופט חוויה עירונית מעט אחרת. עם עיצוב ניו יורקי ומוסיקה נעימה ברקע תוכלו ליהנות מעסקית ב-46-79 ש''ח בעודכם מפנטזים על התפוח הגדול. וגם מבצע מיוחד למביאי קופון 2eat.
טיפים והמלצות מקצבים מומחים שישדרגו לכם את המנגל לדרגות שלא חלמתם עליהן. פרויקט מיוחד לפתיחת עונת המנגל
הגענו בערב רגוע ונכנסנו במהירות לאווירה המיוחדת של המקום, שהלכה ונעשתה נעימה ככל שחלף הזמן, המשקה זרם ומוסיקת הג'אז התנגנה ברקע. ב''קולינרי'' אפשר ליהנות מן הגינונים של מסעדת יוקרה (שולחנות עץ כהים ערוכים בקפידה עם בקבוק יין ובקבוק מי סן פלגרינו) אך גם להרגיש מאד בנוח ולא ''מעונב''
הרבה מאיתנו חושבים שהזמנת אוכל היא עסק יקר. מסעדת פורטבלו היבנאית מוכיחה בדיוק את ההפך עם מגוון עסקיות במחירים הנעים בין 25-35 ש''ח.
צלחת עמוקה של פסטה ופרוסות סלמון ורדרדות בשמנת הונחה על שולחני ולידה סלט מוניקה. או אז התברר שהסלט הוא מנה עיקרית והרבה יותר מפנק משהעזנו לחשוב. היו בו אגוזי מלך, מיני סוגי עלים, בטטות קלויות, פטריות ורצועות עוף, והסליחה עם מי ששכחתי
הגדול התענג על המלצת המלצרית, קבב עוף מגולגל בפיתה דקה וחתוך לקוביות, וכשזו הגיעה לברר אם טעים לו, הרעיף שבחים עליה ועל הטבח. הקטנה התאהבה בעיגולי הלחמעג'ון הקטנטנים עם בשר הטלה בעגבניות ועשבי תיבול, שהגיעו למנה ראשונה וכשסיימה את השלישייה הראשונה ביקשה עוד וקיבלה
העלם הצעיר שלצידי דווקא לא מתלהב בהתחלה מהרעיון של ארוחת בוקר בערב, כך שאני מזמינה אותה לעצמי, אבל כשהיא מגיעה – שנינו מחליטים בו-במקום שמגיע לה פרס ארוחת הבוקר המקורית והמוצלחת ביותר.
הנה כמה דברים מפתיעים על קלאודיו ספוזניק, השף והבעלים של קייטרינג ''אסאדו גורמה'': הוא עלה לארץ לבד בגיל 18 ומיד ידע שיחיה פה את חייו; הוא עוסק במקצוע מאז מלאו לו 12; ולפני שנה נסע במיוחד לקובה להביא אביזרים לאירועי הקייטרינג הדרום-אמריקאיים שלו. שאלון עם בשר