מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

חדשות האלכוהול


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בדים סם משיקים תפריט בר חדש, בתהל חוגגים פיאסטה ספרדית עם יינות ספרדיים ורקדנית פלמנקו ויש גם וודקה חדשה בשוק. חדשות ועדכונים

פיאסטה ספרדית בתהל
הפיאסטה השנייה לקיץ 2007 של מסעדת ''תהל'' יוצאת לדרך בערב ספרדי שיכלול אווירה ספרדית, הופעות פלמנקו של הרקדנית ליאת רז בליווי הגיטריסט הבל ורכוליס, מבחר טאפאס ויינות משובחים מיקב Ugarte מאזור ריוחה ו- Vina Sardasol שבנווארה, במזיגה חופשית ללא הגבלה.
בתפריט, בין היתר, גספצ'ו אנדלוס קלאסי; סביצ'ה דג ים עם שעועית ירוקה; קרפצ'יו ביין שרי ספרדי וקונפיטורת תפוחים; קלאמרי קריספי ברוטב רומסקו; אמפנדיטאס גבינות ועשבי תיבול; אל בונדיגס של בשר טלה ופיסטוקים ועוד שלל מנות ספרדיות חושניות. המחיר: 175 ₪ לאדם ואת המקומות יש להזמין מראש.
שני, 4.6.07.
תהל
נחלת בנימין 30, תל אביב
טלפון: 03-5168410

תפריט בר חדש מושק בדים סם
דאון טאון מנהטן זה פה, לפחות על פי הדים סם, שאימצו את ה''דיילי בר'', תפריט הבר המותאם לנשנוש לצד אלכוהול ומוגש בכל סינית שמכבדת את עצמה במנהטן. הסינים פותחים עם ה''דים סאם'' את היום, אבל בתל אביב, בה דווקא הלילה פותח לנו את האנרגיות, יוגש התפריט החדש ליושבי הבר והמסעדה החל מהשעה 18:00 בכל יום ועד חצות, לצד מגוון משקאות האלכוהול. בתפריט החדש למשל, שו מאי תרד ובוטנים (24 ₪); ברוקולי טופו וכרישה בבצק שקוף (24 ₪) ; עוף, ירקות ואגוזי קשיו בבצק שקוף (24 ₪) ; שו מאי שרימפס וקאלמרי (24 ש''ח) ; שו מאי אווז מעושן עם אפונה ופטריות שיטאקה (24 ₪); גיוזה בקר עם עגבניות ובצל ירוק (24 ₪) ; באו אווז בבצק שקוף (24 ₪) ; וון טון עם תרד ובצל (24 ₪) ; גיוזה עוף, ברוקולי ואגוזים (24 ₪); ועוד.
דים סם
אלנבי 120, תל אביב
טלפון: 03-5604341

וואן גוך. וודקה הולנדית חדשה בישראל
יהיו בוודאי לא מעט שיקנו את וודקה ואן גוך החדשה בשביל הבקבוק או ליתר דיוק, בשביל התווית, ויהיו בתוכם גם מי שיהפכו את הסדרה לאוסף, כי מדובר, בכל זאת, בתווית שצוירה בידי אמן – ולא כמליצה. בחודש יוני יושקו בישראל שישה טעמים שונים של הוודקה ההולנדית שמיוצרת בתהליך ידני במזקקה המלכותית Dirkzwager שבהולנד.
וודקה ואן גוך מיוצרת כוודקה נקייה ובמגוון של 18 טעמים. הבסיס לטעמים הינו טבעי, ללא תוספים מלאכותיים והטעמים מוחדרים לאלכוהול בתהליך ידני ושוהים בו כשישה שבועות, עד קבלת הטעם והמרקם הראויים. כתוצאה מכך מתקבלת וודקה דלת פחמימות, דלת סוכרים ועתירת טעם וניחוח.
בשלב ההחדרה, יושקו בישראל 6 מותגים בלבד של הוודקה:
מהסדרה הקלאסית (40%): וודקה נקייה , וודקה תפוזים.
מסדרת ''דור הברים'' (35%): וודקה דאבל-אספרסו, וודקה מוחיטו מינט.
מסדרת ''טעם הפרי'' (35%): וודקה אננס, וודקה מלון.

את וודקה ואן גוך ממליצים היבואנים לשתות כוודקה ללא תוספות או כרכיב מרכזי בקוקטייל.