''עוד הזמנו אצבעות פריכות - אצבעות של בצק פילו במילוי תרד וגבינת עיזים, המוגשות עם סלט ירוק וצנוברים בוויניגרט. מנה עדינה ומיוחדת עד מאד...''. אורלי פרש אזולאי נסעה לזיכרון לחפש לחמותה חתן – ומצאה שם את קפה מסעדה הדובים
מעל 500 רכיבי טעם שונים, ארומה חזקה, וחומרים הגורמים להפרשת כימיקלים, האחראים על העלאת האנרגיה, תחושה נעימה ושיפור מצב הרוח. השוקולטייה רואי גרשון מסביר מה יש בו, בשוקולד, שמשפיע בצורה כה חזקה על כל כך הרבה אנשים
''חזה העוף הטעים הגיע מתובל היטב, וכך גם נקניקיות הצ'וריסוס, שהיו פיקנטיות עם נטייה לחריפות קלה. הקבב המזרחי היה פריך ונעם לחיך...''. קרן ויזנר סיימה מסע קניות מענג בארוחה מענגת לא פחות בפאפאגאיו אקספרס שבקניון סביונים
פסטיבל המולים של מסעדת פורלין מציע לאורך כל חודש נובמבר תפריט מיוחד של מולים טריים, צ'יפס מעולים ובירה צוננת. המחיר: 115 ש''ח לסועד, לארוחה הכוללת מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית לבחירה (על טהרת המולים כמובן), וכוס בירה
יציאה לבר או לפאב היא צורת בילוי מועדפת על רוב צעירי ארצנו, ועל חלק נכבד מהמבוגרים, ולא בכדי: האווירה צעירה ותוססת, השיכר זורם ובשפע, והתפריט בד''כ מציע מנות ייחודיות המתאימות לאלכוהול. הנה ארבעה ברים מומלצים ברחבי הארץ
''מיד לאחר מכן הגיעה בג'ה בצל- בצל, פטרוזיליה ותבלינים הודיים, מטוגנים בקמח חומוס. הבג'ה היא מאכל נפוץ ופופולארי בהודו, והיינו בהחלט מוכנים לאמץ אותו, על חשבון הבמבה...''. נדב אבידן אימץ כמה רעיונות במסעדת ג'איפור שברמלה
''הסטייק הגיע ברמת העשייה שביקשנו - מדיום-וול, והיה פשוט מעולה. הוא הוגש עם רוטב צ'ילי-שום, שהדגיש את הטאצ' של המטבח האסייתי..''. ערב גיוסו, לפני שהוא מתרגל לטעם הלוף, לקח דניאל לוין את אחיו למסעדת טריאקי הכשרה שבפתח תקווה
איזה יין מביאים לארוחת ערב רבת משתתפים? האם קונים סוגים שונים, או מקפידים על יין זהה? מבקר היין יובל בלנקובסקי ממליץ על בקבוקי מאגנום – בקבוקי יין של ליטר וחצי. זה גם מה שהוא המליץ לארוחת הערב של נשיא צרפת ורעייתו
למרות שמו המיליטנטי, פניו של אקדח התבלינים לשלום: הוא מקל על החיים של כל הבשלנים והאופים, היות והוא מפריש כמות מדויקת ומדודה של חצי כפית מהתבלין הנבחר, ויעיל אפילו לסוכר ולקפה. להשיג ברשת ספייסס כלים וטעמים
איך מכניסים בריאות לוופל? מה המילוי הכי פופולארי לוופלים בארה''ב? ולמה הפסיקו לשווק בארץ גלילי וופלים במילוי מנטה? גלי בן נון ביקרה במפעל מנעמים הוותיק שבמפרץ חיפה, ומביאה איתה את הבשורה: במנעמים מכינים לנו חורף חם
''הקיש הבלקני כה ערב לחיכה של חברתי, עד שהזמינה גם קיש בצל וכרישה קטן. כה קטן הוא היה עד שקראה לו בחיבה 'קישון'. כשראיתי את המבט המצועף בעיניה כשטעמה מהקישון ידעתי שזו אהבת אמת..''. שיר כידן התמוגגה מלחמים, מאפייה ובית קפה
''מול תומר הונחה צלחת מהבילה של צלעות כבש בתוספת פירה. המנה הייתה לא פחות ממעולה - גדולה, במידת עשייה מדויקת, נימוחה בפה, ובעיקר מהנה בחוויה הכוללת שהיא סיפקה....''. נדב אבידן השאיר את לבו במסעדת סימה התל אביבית
מסעדת שורש המזרח, מסעדה מזרחית בצומת שורש-שואבה, מציעה ארוחה עסקית משתלמת ועשירה, הכוללת את כל סוגי הסלטים, חומוס, שתייה קלה, מנה עיקרית, שתייה חמה וקינוח. המחיר, הנע בין 75 ש''ח ל-90 ש''ח, נקבע לפי המנה העיקרית
אם אתם מתכננים אירוע בחודשים הקרובים, הכתבה הבאה מיועדת עבורכם: אירוע בקמרוני הכותל, אירוע על הים, אירוע בסגנון תנ''כי (כולל בגדים מיוחדים לאורחים) וחגיגה כפרית בלב תל אביב. לחוגגים - הנה ארבעה מתחמי אירועים ייחודיים
''הגוזיה הוא כיסון של בצק מטוגן, בוריאציות שונות ובמגוון מילויים. קראנצ'יות הבשר המתפצפץ בפה עמדה בניגוד מושלם למילוי, הנימוח בפה ומגרה את החיך במליחותו המעודנת...''. שיר כידן בילתה ערב שאנטי מושלם בפס ולוס שבראשון לציון
''למנה עיקרית הזמנתי קנלוני, דפי פסטה מגולגלים לצינורות, ממולאים בתרד ובמבחר גבינות. המנה האיטלקית ממכרת ממש, בעיקר בזכות הגבינות והתרד שנמסו באפיה...''. דניאל לוין שילב את אהבתו לים ולאוכל איכותי במסעדת היקב שבטיילת נתניה
''אין פרסומת, קדימון או מודעה בעיתון שיכולים להכין בנאדם להכיל את רמת הבשר של אל גאוצ'ו. במקרה שלנו, סטייק אנטרקוט 250 גרם, עשוי בידי אמן אוהבות, ואסאדו עגל חלב 400 גרם...''. נדב אבידן חגג יומולדת במסעדת אל גאוצ'ו שבהרצליה
מחלץ הקיווי של חברת chef'n בנוי משני להבים, המאפשרים לחצות את הקיווי, ולהפריד אותו מקליפתו בצורה פשוטה, בטוחה, נוחה לשימוש וללא לכלוך רב, על ידי חיתוך סביב הפרי, ולאורך הקליפה. להשיג ברשת המרכזים הקולינאריים לגעת באוכל
''הלזניה הייתה טעימה להפליא, משביעה, אבל לא משאירה אותך מפוצץ ומשווע לאוויר, ואמנם היא לא ארוחת בוקר קונבנציונאלית מדי, אבל היי - הייתי רעב...''. נדב אבידן עצר לארוחת בוקר ביתית ולא שגרתית בקיבוץ נען, באורלי – קפה בכפר
''זיכרונות המרקים התאילנדים, שאכלתי בדוכני האוכל בתאילנד, העלו חיוך נוסטלגי על שפתי, עת טרפתי את קדירת הסופקיאו המצוינת...''. קרן ויזנר לקחה סיכון, ויצאה בעיצומה של תקופת החגים למסעדת למון גראס ברעננה. היה שווה כל רגע
מסעדת אוליב & פיש הכשרה שבירושלים מציעה בשעות הצהריים של אמצע השבוע ארוחה עסקית, הכוללת בשר או דגים על הגריל בתיבול ייחודי, המוגשת עם מנה ראשונה, לחם וזיתים, וקפה או תה. מחירה בהתאם למנה העיקרית, ונע בין 60 ₪ ל-75 ₪
החורף כבר כמעט כאן, גשם יורד לפרקים בצפון הארץ ובמרכזה, אבל בדרום עדיין חם ונעים, ובאילת מציעים בתי המלון בחול המועד סוכות, ואחריו, מבצעים לכל המשפחה. אם אתם יורדים דרומה – הנה ארבע מסעדות שתוכלו לפקוד בדרך לאילת
''די מהר היא התבייתה על ציה פיורלה - ניוקי בשמנת, רוקפור, אגוזי מלך ופרמזן. טעמה ופסקה: הרוקפור מורגש כאן כמו שצריך ובזכותו הניוקי לא סתמיים, וגם תוספת האגוזים תורמת לעניין...''. שפרה צח חגגה עם בתה במסעדת אמורה מיו
''אני נהניתי ממנת הנודלס, שהורכבה מאטריות ביצים, ירקות, בוטנים ואגוזים קלויים, שהוקפצו ברוטב סויה חריף-מתוק, לכדי שילוב מצוין וערב לחיך...''. ארוחת צהריים במסעדת יטבתה בעיר גרמה לקרן ויזנר לסלוח לבן זוגה על כל שיגיונותיו
''דפנה מקבלת אותנו בחיוך ענק, וברול i/o שכולל טונה אדומה, קמפיו (דלעת יפנית מתוקה), מלפפון, בטטה, ''והרבה אהבה''....''. מיכל זמרני לקחה חברה במצוקה לנטו סושי שבקניון חיפה, ונוכחה שבנסיבות הנכונות – סושי הוא מזון מרפא