''טיסה 778 לפריז יוצאת בעוד מספר דקות...'' את זה ישמעו אלפי טסים מרוצים בדרכם לחו''ל. לטובת אלה שבחודשיים הבאים ישמעו רק את השיר ''אנחנו נשארים בארץ...'' ריכזנו ארבע מסעדות שיעזרו, אפילו טיפה, להרגיש בחו''ל
''ואז זה מגיע: פלטה שעליה שני נתחי בשר מעוררי תיאבון, עשויים מדיום כפי שאנחנו אוהבים: אנטריקוט ע-נ-ק ונתח עבה, מלבני כמעט, של סינטה...'' שפרה צח, לוקחת את הגוזל שלה, פורשת כנפיים ועפה ישירות לאל גאוצ'ו ת''א
''קוקטייל טוב נמדד בשתי תכונות: אחת, ההנאה משתיית המשקה, ושתיים, הסחרחורת הקלה שתפקוד את השותה כשיקום. שתי אלו התגשמו במלואן בצ'ארלי...'' נדב אבידן יוצא מסוחרר אבל מאוד מרוצה ממסעדת צ'ארלי ביהוד
"הכבדים נצלו באש גבוהה, מה שאיפשר להם להיצלות היטב מבחוץ ולהישאר אדומים ורכים במרכז. יחד עם מתיקות הרוטב וחמיצות התפוחים, היתה זו מנה מקסימה..." זיו תפוז נהנה במסעדת הצרפתיה הקטנה ולא רוצה לעזוב
"ההחלטה לדלג על המרק מתבררת כחכמה אחרי שאנחנו רואים מה מוצע לעיקריות: דג נסיכת הנילוס בסגנון מזרחי, נתחי חזה עוף מתובלים ברוטב בטטות וחצילים, קבבים מהפלנצ'ה..." אפרת רוזן מתמוגגת מהטעמים הנפלאים של ארוגולה
''בצק שהופך למאפה נגיס ונימוח כאחד, שגם משתדך לכל סוג של מילוי וציפוי: גבינות, סלמון, ירקות וממרחים מתוקים. על הדרך נוספו לו גם כמה טוויסטים מקומיים...'' שפרה צח ובנה משתלבים בתנועה הבלתי פוסקת של הלקוחות בבראצל
''הדג היה בעל חריפות עדינה ורוטב עגבניות הטריות האדום שלו השתלב נהדר עם המצע של הפירה. לצידו הגיעה גם פוקצ'ה ריחנית עם שמן זית ועשבי תיבול...'' יובל בלנקובסקי מתרווח בכיסאו ונשבה בקסמיה של ונילה הירושלמית
סבתא כבר עייפה מלהכין צנצנת ענקית של מלפפונים חמוצים? ספרו לה שבכד בני דרום מציעים פתרון להחמצת מלפפונים, ללא שום טרחה מצדה. עכשיו, מה שישאר לסבתא לעשות הוא לחשוב על רעיון יצירתי אחר לקישוט חלון המטבח
''פתחנו בשיפודי סלמון בטמפורה שהיו שזופים ושמנמנים מבחוץ וחושפים נתחי סלמון רכים ועסיסיים להפליא שהתחבאו בפנים...'' אדווה גן סתיו משתפת אותנו בחמש עובדות מעניינות על אטריות ואוכלת לשובע בסובה
התפריט העסקי של קפה לואיז בחיפה מבטיח לכם שתשמרו על הגזרה ובאותה העת תלקקו את האצבעות. במסגרת העסקית מוצעות מנה ראשונה ועיקרית בריאות ומפנקות, באווירה קסומה, בליווי שתיה ובמחיר אטרקטיבי במיוחד
הקיץ שכבר ממש כאן, הביא איתו שמש, חופש וכיף, אך עם זאת גם חום כבד ורצון להתפנק עם מנות טובות וקרירות שיצננו את הגוף והנשמה. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות המציעות פתרונות ומנות קרות לקיץ, ומהוות מקום מפלט מהשרב
''שמוליק ביקש את ראפ האנטריקוט, מנה שהסתברה כהפתעת הערב- טעימה, משביעה ובעיקר כזו שגילתה לנו את הקסם שבהזמנה בבורגרס בר- אתה מבקש והאוכל מוכן מול עיניך...'' נדב אבידן מנסה את סניף פ''ת של בורגרס בר ולא מצטער
''הדולמה, או בעברית עלי גפן, הגיעו כשהם חמים ומזמינים, צבעם ירוק עז ותוכנם עשיר ומשביע. ללא ספק, צריך לדעת לאיזו אמא להיוולד בכדי לחוות טעם שכזה...'' רונית טל וחברה נפגשים בדדה וזוכים להכיר טעמים חדשים
''בתפריט המעדניה וריאציות שונות על נושא הנקניקים, הגבינות והדגים הכבושים. המיקום, באמצע הדרך בין שוק לוינסקי לשוק הכרמל, מגלם הבטחה שנקבל את הטוב שמשני העולמות...'' אדם בר חוקר את בנימין ביסודיות ושב עם תובנות
''השפית מורן רוטמן החלה לשלוף מן המטבח מנה אחר מנה: מרק קרם ערמונים עם גבינת עזים, קולי פלפלים, פרחי קישוא ממולאים בתערובת גבינות...'' נעמה הלוי לומדת להכין מאכלים לאירוח קליל וטעים בסדנה של Spices כלים וטעמים
''התוצאה הסופית- היין המוגמר, הוא הדבר שהכי צריך לעניין אותנו בתור צרכני יין. פה נבדלים היינות אחד מן השני, לאו דווקא בסוג הענב או איזור הגידול...'' חיים גן נותן הסבר על היינות בפסטיבל ''יין לבן על הים'', המתקיים במרינה בהרצליה
''המלצר מנסה לעזור לנו עם כפיות לטעימה: וניל צרפתי? נפלא. תמרים? מעולה. כך גם יוגורט פטל, סורבה אננס, סורבה קוקוס, פיסטוק ו... שנמשיך?'' שפרה צח, לאחר ביקור בקואטרו, מבינה שהייתה צריכה קודם כל להתחיל מגלידה
פסטיבל יין לבן על הים יתקיים ב- 1-2 ביולי. במהלך יומיים, סביב בר ענק הבנוי קרח, יוצעו לטעימה למעלה מ- 100 יינות לבנים. בפסטיבל יככבו בעיקר: יינות מבעבעים, יינות ארומאטיים, סמוקים ועוד. בואו לשתות כיד המלך
''צלחת פירה נימוח עם כבדי עוף ובצל מטוגן, יחד עם צ'יפס מיוחד תוצרת בית, סלטים טריים ורטבים בייצור עצמי וחידוש - בגטים הנאפים במקום בעבודת יד...'' מיכל וייס מספרת על הכבודה הנארזת היטב במאניה צ'יקן בר
התפריט הנוסטלגי של שה רומי ממשיך, צובר תאוצה וסוחף אחריו מעריצים רבים. המסעדה מציעה תפריט ערב מוזל הכולל הנחות עד 40%. התפריט מבוסס על טהרת הטעם הצרפתי ועל המנות אחראיים שפים וקונדיטורים מקצועים
הקיץ כבר כאן ועימו המשימה: כיצד ''לשעשע'' את הילדים עד ה- 1 בספטמבר? אז אם אחרי כל האטרקציות אתם מתחילים להיות רעבים, ורעיון הבישול נראה רחוק מתמיד, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות המתמחות במאכלים שילדים אוהבים
''החלטנו על רביולי בטטה ועשבי תיבול ברוטב שמנת ועל סטייק טונה אדומה על הפלנצ'ה...'' שלוש הפתעות מצפות למי שמגיע לנילי בית יין: אווירה של חו''ל, אוכל מעולה ומעל לכל יין משובח. אורלי פרש אזולאי מעדכנת מהשטח
''בסדנה עבדנו עם שוקולד שהכיל 70% מוצקי קקאו. לאחר הבאתו לטמפרטורה הנכונה, נמזג השוקולד בצורה מעוררת תיאבון לתבניות. שארית השוקולד שנשארה בתבנית תשמש כתקרת הפרלין...'' נעמה הלוי מבקרת ב- Roy שוקולד
''למנה עיקרית החלטתי להמשיך בקו של דגים והזמנתי פילה סלמון – הפילה שלי הגיע על מצע של רוטב קונפי שום וציר ים מלווה בשעועית שחורה, טרטר סלמון וקדאיף. מנה מלאה ביצירתיות...'' אורלי פרש אזולאי ובן זוגה מרגישים שלווים ביער
''המנה, שהיוותה עבור אוכל בשר כמוני נקודת ציון בארוחה, הייתה רביולי פרומעז שבושל כהלכה ברוטב עגבניות ביתי וסמיך...'' דניאל לוין ביקר ב - Mc2 , בביתן אהרן, והופתע לגלות כמה מנות צמחוניות יכולות להיות טעימות, מפתות ומגרות