"לפתיחה השקנו זוג כוסות יין לבן קליל ופירותי, שהשתלב מצוין עם זוג הרולים שהזמנו. הרול הראשון, שרימפס קריבי, הגיע במעטפת אבוקדו עם שרימפס, מנגו ומלפפון..." קרן ויזנר מסכמת את החיבור האידיאלי בין מזרח למערב בצ'ארלי
"הזיוה לא הכזיבה: הבצק פריך, ולהפתעתנו – לא שמנוני כלל, חובק מילוי ריחני של גבינה נמסה ופטריות. אנחנו בוצעות, טובלות ברסק העגבניות הפיקנטי, מוסיפות ביצה חומה..." שפרה צח ובתה מתענגות מכל ביס בפיצה פאי
4chef מציגה סדרת מגשי פוף שעומדת לפתור לכם את הבעית האכילה במיטה וגם רעיון מקורי לחגיגות הסילבסטר, הקשור בקוקטייל חושני, ניחוחות בשר משובח וקינוח מתקתק (אפילו שהסילבסטר עוד רחוק...)
"חברתי הזמינה למנה העיקרית אסקלופ עוף. חזה עוף עשוי במרינדה ומוגש ברוטב חלב קוקוס וקארי בתוספת פירה. העוף, בשרני ועסיסי שענה על כל ציפיותיה.." שיר כידן וחברתה אוכלות ומבלות תחת עץ התות
"במיקס הבשר היו לבבות, כבדים, פרגיות וקבבים. כל הבשרים הוכנו במידה הנכונה, מבחוץ פריכים ומבפנים רכים. השולט מכולם היה מלך קבב ואילו הצוציקית ליקטה פרגיות באהבה..." שרון ינובסקי מגלה מסעדה שהיא זן נדיר במכבים
בקאן קאי כל אחד מרכיב את הסושי שלו בדיוק כפי שהוא אוהב ולפי מצב הרוח. כמובן שהמתקשים מוזמנים להיעזר בצוות שתמיד שמח לעזור ולייעץ. בשעות הצהריים תוכלו ליהנות משתי עסקיות אטרקטיביות במחיר 40 ₪ ו- 44 ₪
החגיגה הקולינארית בירושלים מתחילה עכשיו! מידי יום ו' נציג לפניכם את מיטב המסעדות המשתתפות בפסטיבל חמשושלים 2009. השבוע בחרנו לחשוף את התפריטים המיוחדים, במחיר 78 ₪ או 156 ₪ של רשלה, פיתויים, רוי שוקולד וסימון
"פילה דג בורמנדי שטוגן במחבת עם עלי תרד טריים הונח על פרוסות דקות של לבבות ארטישוק והוזלף ברוטב כרישה ויין לבן ומנגד, פילה סלמון בגריל שהוגש על מחית חצילים...." אדוה גן סתיו קבעה לחזור שוב לחיקה הנעים של סופיה
"לשולחן הוגשו שני קוקטליים צבעוניים וטעימים. אני שתיתי היי ג'יי- קוקטייל שמכיל מידורי מלון, פיג' תאנים, סאוור מיקס ואשכוליות. מילים שעד אותו ערב לא שמעתי עליהן..." אורלי פרש אזולאי נחשפת לעולם האלכוהול בסוגו
"אין ספק כי במהלך מאה השנים הקרובות יקומו תעשיות יין גדולות גם בסין, ואולי אף בהודו. התפתחות כזו צפויה לחולל שינויים בתעשיית היין הבינלאומית..." כתבה שלישית (ואחרונה) על היסטורית היין מאת חיים גן
"באס בורגר ניתן למצוא שפע של המבורגרים, זה המכונה "הבית" משלב בתוכו בשר כבש למביני עניין, אבל גם כריכים שונים, טורטיות ממולאות וכן, גם ספגטי ברטבים שונים..." אדי רון מוצא קלף מנצח באס בורגר בירושלים
זו השנה החמישית שהעיר הכי מיוחדת בארץ, הולכת לחגוג שלושה סופי שבוע של אמנות, תרבות ואוכל. לכבוד האירועים, ישערכו בתאריכים 26-28/11, 3-5/12, ו-10-12/12 אספנו את כל ההמלצות לכל הפעילויות שיכלול הפסטיבל בירושלים
"אחד המקומות הנפלאים לאכילת רחוב הוא שוק הפשפשים 'אם מאוארפארק'. בברלין כמה שווקים כאלה הממוקמים באיזורים שונים של העיר ופועלים בימים שונים..." ליאורה חוברה, גאה להביא בפניכם את פנינות האוכל בברלין
"עברנו ל'מג'דרה של המהרג'ה'- בורגול ועדשים בלאדי, מוגש עם צ'אטני של בצל אדום וזגביל ויוגורט. מנה מקסימה מהמטבח ההודי, כל המנות כאן הן יצירות מופת..." יובל בלנקובסקי מבקר בתאנים, מסעדה צמחונית מהותיקות בירושלים
טאצה ד'אורו הינו בית הקפה המוכר כאחד מבתי הקפה הנעימים והיפים בתל אביב. המקום תוסס והומה בימי שישי ושבת, אך מציע פינה שקטה ואינטימית המשולב עם עסקיות אטרקטיביות, החל מ -49 ₪, במהלך ימי השבוע
אלכוהול משובח ניתן למצוא בברים, פאבים, מועדונים ומסעדות גורמה. זה יכול להיות יין בוטיק משובח, ויסקי מיושן, קוניאק או ברנדי איכותיים, ועוד. הנה ארבעה מקומות השמים דגש על נושא האלכוהול, אבל מנקודות מבט שונות
לעיקריות חלקנו מנה מצויינת של פילה דג בס מטוגן שהוגש עם רוטב מעולה (למדתי כבר מזמן שחמאה, יין לבן, שום ולימון לא מסוגלים להניב יחד שום דבר שאינו משובח)..." אדוה גן סתיו וחברתה חולקות את כל המנות בבצל ירוק
"השרימפס הגיע במחבת לוהטת ומלחשת, צרוב בחמאת שום ומעליו לימון טרי ורוטב עגבניות, עשבי תיבול ויין לבן. כל המנות הוגשו כיצירת אמנות על גבי פלטות..." אורלי פרש אזולאי חוגגת יום נישואין (ולא עם הבעל) בפרליקה
טעמנו את ה 'דון', יין אדום ספרדי פשוט ונפלא, בעל גוף בינוני מלא וארומות של פירות אדומים. זהו יין פשוט ונהדר והוא אף מספיק עוצמתי בשביל ללוות גם ארוחת על האש..." יובל בלנקובסקי מדווח מבית המשקאות של שחר
חידושי השבוע ברשת דה קוק סטור, המתמחה בכלים, ציוד ואביזרים למטבח: סדרת מגרדות בגדלים שונים המיוצרות בטכנולוגיית לייזר וגם קופסאות אחסון המאפשרות סגירה הרמטית ללא שימוש בקליפסים להידוק
בכתבה הקודמת על תולדת היין למדנו מאיפה הכל התחיל, מי היו היחצ"נים הראשונים של היין ומה קרה בהמשך הדרך. הפעם תתמקד הכתבה בהפצת היין בעולם. חיים גן, מומחה ליינות וכהלים מספר לכם על ההיסטוריה של עולם היין
"הפאי הוגש חם וקריספי ובתוכו התגלו תפוחים מצופים בניחוח קינמוני מתוק. הגלידה הפתיעה בטעמה החזק של הוניל הצרפתי והשאירה טעם של עוד..." שרון ינובסקי וחברתה אוכלות ארוחת בוקר של מלכים בקפה אנג'לו במודיעין
"שתי צלחות עמוסות עשו דרכן לעברנו. אנטריקוט טוב לצד רוטב צ'ימיצ'ורי ונתח קצבים רך ועסיסי הוגשו ברוחב לב מרשים והיוו אתגר לא מבוטל...." אדוה גן סתיו מבקרת בקולומבוס ומרגישה שכל המוטיבים האמריקאיים חוזרים אליה
למי שלא אוהב לעבוד קשה במטבח (ויש כאלה), רשת דה קוק סטור מציעה סוחט לימונים מעוצב וידידותי למשתמש. למי שכן אוהב להשקיע שעות ביצירות אומנות במטבח, מציעה הרשת מטחנת תבלינים חשמלית. בטוח שעכשיו יהיה שמח במטבח
בריחן, במשך היום, קוראים המון דברים: בשעות היום- ארוחות בוקר ב- 25 ₪, בצהריים - עסקיות צהריים ב -42 ₪ ובערב - מרקי חורף חמים ב – 20 ₪. בואו להתפנק במקום מיוחד, במרחק דקה נסיעה מכפר סבא, ראש העין והוד השרון