''רוגלך חלבה ורוזמרי שובים אותנו בטעמם העשיר והסמיך. זה במילוי חלבה דחוס ומתפורר בפה, זה במילוי פריך ולח של שוקולד ואגוזים. שניהם היו לא פחות ממעולים...''. מיכל זמרני פינקה חברה טובה עם המאפים של הקונדיטוריה חמדה עוגות
''כמות הבשר שקיבלתי, שהרבה ממנו התפזר על הצלחת, הראה כי בשווארמה שמש, גבולות הפיתה הם בגדר המלצה ...''. שיר כידן זכתה בשווארמה שמש לחוויית שווארמה מסוג אחר, בדמות פיתה שאינה נוזלת, צ'יפס פריך וסלט שנחתך זה עתה
לאלו מאיתנו שלא יכולים לסיים ארוחה בלי קינוח; שמתוק הוא בשבילם פתרון למתי ששמח, שעצוב, שבודד; שתמיד מחפשים איך להגדיל ולשכלל את החוויות הקולינאריות הפרטיות והמתוקות שלהם: הנה ארבעה מקומות מתוקים ושונים ברחבי הארץ
''רון הקפיד להסביר במקביל לעבודתו כל צעד וצעד, דחף את החברים ועודד שנשאל שאלות, וניתן היה לראות כל הזמן את המתבשל, דרך המראה הענקית והיעילה אשר מעל למטבח...''. אשתו של אבי גוטריימן שלחה אותו ללמוד להכין בשר בספייסס
''מלצרנו החביב העמיס על שולחננו גיוזה עוף וג'ינג'ר ברוטב סויה; שיפודי עוף בטריאקי; קרפ תרד ירוק ממולא קונפי ברווז ועלים ירוקים...''. האוכל במסעדת וונגס גריל באילת הצליח להמיר את חברתה הצמחונית והמאותגרת קולינרית של מרב גת
''צבעים של סגול וצהוב יצרו מנה מרהיבה, המורכבת משילוב של אורז בר בצבע סגול, קלוי עם פיסטוק, ברוקולי, ותערובת תבלינים...''. יובל בלנקובסקי נהנה בתבלין פעמיים: מהאוכל המצוין של המסעדה, ומחווית הביקור בחנות התבלינים
''הבורי נצלה בטאבון ולאחר מכן חבר לרוטב אלוהי של יין לבן, חמאה, קוביות עגבנייה, צלפים, אנשובי וזיתי קלמטה....''. אדווה גן סתיו לגמה קוקטיילים, אכלה אוכל טוב, והרגישה מאוד סקס והעיר הגדולה, במסעדת פומודורו שבנתניה
הכורכום, אותו תבלין צהוב המהווה מרכיב בחרדל, בקארי ובעמבה, הוא גם צמח מרפא היעיל בנטרול רעלים בכבד, הקלה על כאבי פרקים ומניעת סרטן השד, הערמונית והעור. הדיאטנית ליאורה חוברה מספרת על יתרונותיו. כתבה רביעית בסדרה
מחפשים רעיונות לארוחת ערב אינטימית? הזמנתם חברים למסיבה, ברגע של חולשת דעת, ואין לכם מושג איך להאכיל אותם? שף פרטי יכול לארגן לכם ערב קולינארי מדהים, מותאם לטעמכם האישי ולאווירה המועדפת עליכם. הנה ארבעה שפים עד הבית
''כשאתם נהנים מסנדויץ' של לחם קינואה אורגני במילוי של גבינה צפתית, ירקות קלויים, טפנד זיתים ובזיליקום, אתם יכולים גם לדעת שהוא עשיר בסיבים תזונתיים, דל שומן, צמחוני וגם לייט..''. שפרה צח על תפריט הבריאות החדש של לחם ארז
''זו בסך הכל קציצה, חשבתי, מה כבר אפשר לחדש בה. ומסתבר שקציצה יכולה להיות גם עולם ומלואו של טעמים וניחוחות משכרים...''. נדב אבידן סומך ידיו על כל אחת מתעודות ההצטיינות שתלויות על הקיר אצל יוחנן, מסעדה תימנית ביתית
נמאס לכם לקנות עשבי תיבול טריים, רק בכדי לזרוק אותם שבוע לאחר מכן, לאחר שהשחירו ונרקבו במקרר? טרי ירוק של רשת ספייסס, המדמה אדמה או עציץ, מבטיח לשמור על טריותם של הנענע, השמיר, הפטורוזיליה והכוסברה למשך שלושה שבועות
''רק במסעדות עם בשר איכותי במיוחד אפשר ליהנות מסטייק סינטה עסיסי וטוב. במיטשוס לא אכזבו, והבשר היה עשוי היטב ועסיסי במידה...''. יובל בלנקובסקי התרשם מהכבוד העצום שחולקים במסעדת מיטשוס לבשר שהם מגישים, מהגידול ועד לצלחת
''עד עכשיו צחקתי יותר פעמים מאשר בכל פאב ממוצע שאני רגיל לשבת בו. וזה כיף ברמות שאי אפשר לתאר. הזמנו קרלסברג בשבילי, ואבסולוט רדבול בשבילי...''. נדב אבידן החליט לשנות אווירה, וזנח את הברים השכונתיים לטובת המשבעה בהרצליה
''סביצ'ה דג ים מצליח גם הוא לבדל את עצמו בטעמי חריף-חמוץ-מתוק של צי'לי, לימון, תמרים, בצל וכוסברה, בעיטור ביצי סלמון...''. מסעדת ג'ולייט קיטשן מציגה שילוב מעניין של אוכל מעולה המוגש בגינונים קלאסיים, באווירה לא פורמאלית
דיאטה אין פירושה ויתור על ההנאה שבאוכל, רעב וסבל – אם מצליחים להשיג שינוי בדפוסי החשיבה וההתנהגות, שהם המקור לרוב בעיות ההשמנה. ''לרזות מתחילים מהראש'', ספרו של הפסיכיאטר ד''ר שלמה לוי, מלמד איך משיגים את השינוי
''עלים ירוקים, אטריות אורז, שומשום קלוי מתפצפץ בין השיניים, משחק עם רצועות חזה העוף ברוטב סויה אורינטלי. שילוב מרענן שלא מוצאים בכל מקום...''. בין המופעים של פסטיבל המחולות בכרמיאל, ממליץ יובל אופק להתרענן באומנות בקפה
''פילה דניס ברוטב סצ'ואן היה נפלא. הדג, שנצלה בפלנצ'ה, הוגש עם אורז לבן וירקות מוקפצים. הצלחת הייתה צבעונית והביאה לידי ביטוי כמעט את כל מה שהטבע יכול לתת לנו...''. מיה בר התרשמה מהאוכל ה''באמת משובח'' של מסעדת סושי מאניה
''הכריך של אייל, מפוקצ'ת הבית עם מלח גס, כללה גם היא פרוסות סינטה צרובות, מיונז ועגבנייה, אולם מעל הוספה ביצת עין...''. נדב אבידן לא ציפה ליותר מדי מפיצטו ביסטרו בר שבאור יהודה. בדיוק בגלל זה ההפתעה הייתה נעימה כל כך
במסעדת בית תאילנדי שבתל אביב מגישים אוכל תאילנדי אותנטי, שאינו משנה במאום את דרכי ההכנה, ההגשה, או הטעמים המקוריים של תאילנד. בשעות הצהריים מוגשת שם ארוחה עסקית, הכוללת מנה ראשונה, עיקרית ושתייה לבחירה, במחיר 48-75 ₪
בשיא החום והלחות של יולי-אוגוסט, אין כמו להימלט לגלידרייה צבעונית וקרירה, ללקק גלידה מתוקה וצוננת, בכוס או בגביע, ולקחת חופשה קצרה ממזג האוויר המהביל שבחוץ. הנה ארבע גלידריות בהן תוכלו לקחת פסק זמן מהחום
''צאצאי הקרניבור הצעיר בחר בהמבורגר 150 גרם לצד סטייק צ'יפס. ההמבורגר נאכל בעונג רב, והצ'יפס, שקיבל הזלפה פראית של קטשופ מהבקבוק הלחיץ שהוצב על השולחן וזכה לתשואות, כנ''ל...''. אדווה גן סתיו לקחה את בנה הצעיר לבר. בורגרס בר
''הגבר מתכבד בסטייקבורגר, רצועות צרות של סינטה מיושנת, עשוית על הגריל, עסיסיות ומתובלות היטב ברוטב ברביקיו...''. עם אוכל משובח, עיצוב מסקרן, וליינים של מסיבות, הסינקופה בר יוצר, בלב העיר התחתית של חיפה, חווית בילוי ייחודית
''אני קיבלתי את השושקה, מנה שכבר התיאור שלה עורר לי את בלוטות הרוק - פלפל אדום בציפוי פריך, ממולא בגבינת קשקבל וריקוטה, על רוטב פלפלים פיקנטי. וכמה שזה טעים...''. נדב אבידן הרחיק עד לרחובות כדי ליהנות ממטעמי סזאר ביסטרו
''מגש טעימות יפני, הביא עימו מגוון מנות מהמטבח היפני לזוג. היו שם טונה צרובה, דים סאם, פטריות שיטאקי מטוגנות, פילה סלמון, פאנקו פיש ועוד מיני מטעמים...''. עיינה גל חיפשה פתרונות סושי ברמת גן, ומצאה ביוקו אונו הרבה יותר