''יש גם כאלה החולפים במקרה או אצים רצים בדרכם לעבודה, אך לא יכולים שלא לעצור לרגע ולהצטייד בבורקס חם ועשיר או במאפה מתוק שאין כמוהו כדי להתחיל את היום בחיוך...'' מרגלית אשכול נהנת מתענוגות החיים במרכז העוגות
בממלכה של מלך החומוס האסלי מציעים עסקית אטרקטיבית, הכוללת בשר, תוספות, שתיה ואיך לא, חומוס. והכל ב-44.99 ש''ח. במלך החומוס האסלי תמצאו חומוס משובח, הנעשה בידי אמן, המוכן במקום ומחומריים טריים בלבד. לנגב בתאווה
הציפייה ל- 1 בספטמבר מעולם לא נראתה קרובה יותר, גם הארנק מגלה סימני מצוקה והופך דק מתמיד. אז איך שורדים את הימים האחרונים של החופש? לפניכם ארבע המלצות שיכולות להוות סיום מתוק לחופש גדול (וארוך) במיוחד
''בסוף הארוחה הדשנה, ראיתי את חברתי כמעט קופצת מהכיסא בבהלה. המלצר עשה כמה תרגילים מעל הראש שלי עם שתי כוסות תה לוהטות. לא רק שהן לא עפו עלי אלא נדמה היה שהתה אפילו לא זז...'' שיר כידן מבקרת באבו סאלח
''הילד אוהב מאכלי ים, הילד מת על סושי, הילד נטרף מנודלס. פתחנו עם מנה חביבה של קלמרי מטוגנים במעטפת קריספית ויפת צבע שהוגשו עם רוטב שמנת ועירית...'' זיו תפוז מוצא דרך מקורית לשעשע את הילד ביקינטון
''לעיקרית לקחנו מיקס בשרים על הגריל. לשולחננו הגיעה צלחת גדולה ועליה נחו ממיטב הבשרים: צלעות כבש טעימות, פרגיות עסיסיות ביותר ויחידת קבב רומני ארוכה במיוחד...'' קרן ויזנר מספרת על נצחון המכבים בר''ג
"לאט לאט, כמו הוויסקי בגרון, התרככתי ונתתי לתחושה של מבסוטיות להשתלט עלי. בחלק מהשולחנות (שגם הם היו בגלגול הקודם חביות אלכוהול) אנשים שיחקו פוקר..." דניאל לוין מחליק לגרון וויסקי, בירה וג'ין בשמרוק
אם את חולה כדאי שתפסיקי להניק? האם בהריון צריך לאכול בשביל שניים? האם בכל הריון הולכת לאיבוד שן? האם ההנקה משמינה? ליאורה חוברה מציגה כתבה רביעית בסדרת המיתוסים, והפעם מיתוסים הקשורים בהריון והנקה
לעיקרית בחרנו בדג פילה סלמון מתובל ברוטב חמאת לימון. ריחו התפשט באוויר וצבעו היה כצבע אפרסק שובב. הדג תובל בדיוק במידה הנכונה וטעמו היה רך ועדין...'' רונית טל ירדה מתחת לפני הים והגיעה לתפוח סדום שבים המלח
''מהר מאד, הגיעו המנות לשולחן: סלט פלורנטין שהתגלה מהר מאד כבחירה מקורית, לזניית חצילים שמלאה את תפקידה בתור מנה עיקרית, ופסטה פירנצה עם קישואים...'' עיינה גל בוחרת באלתר נתיב כנקודת פתיחה ליום חיפושים מאסיבי
יש המון דרכים לתרום לקהילה, אך סוניה פורת ובני משפחתה בחרו לתרום בדרך מקורית ואף מתוקה מהרגיל, זאת באמצעות הספר ''השקולד שלי''. הספר מכיל כ-90 מתכונים של 30 שוקולטיירים מוכרים ומוכשרים. תרומה שעושה מתוק בלב
ווק אנד וולק המתמחה באוכל מתאילנד והמזרח הרחוק, נותנת פתרון פשוט, זול ומהיר לארוחת צהריים, במיוחד בימי החופש הגדול . בווק אנד וולק, תפריט עסקיות החל מ-35 ₪ ותפריט ילדים (עם מנות מיוחדות כמו שילדים אוהבים) ב- 28 ₪
אנחנו מכורים אליהם, לא יכולים לחיות בלעדיהם וחייבים אותם גם בשעות לא שגרתיות. נכון, הכוונה למתוקים. דואט שוקולד ותפוז, עוגת שוקולד אספרסו, טרפלס ברולה, טרפלס פחזניות ועוד.. .ארבע קונדיטוריות, המון מתוקים
''השניצל באל פויו מגיע עם טוויסט מפתיע – הוא מצופה בשבבי שקדים. למי שמכור לשניצלים בעיקר בשביל הציפוי (כמוני, למשל) זה טוויסט מבורך...'' אדם בר מתענג על השניצל של אל פויו ומעלה זכרונות על הקאווה הראשונה שלו
''על השולחן הונחו ריפ אנטריקוט עגל ופילה עגל גלילי. האנטריקוט הוגש בתוספת גראטן תפוחי אדמה ברוטב פלפל וברנדי. מעבר להיותו בשר משובח, התוספות שנלוו אליו היו מעולות...'' נדב אבידן מאבד את הצפון במוסקט מצפה הימים
''אנחנו בוחרות לנו קיורטוש קלאסי בטעם קינמון וקיורטוש משודרג בטעם שוקולד וניל, והולכות להמשיך את החגיגה בבית (או לפחות ככה חשבנו, עד ששאר בני הבית גילו את השקית)...'' שפרה צח לא שוקטת על השמרים בקיורטוש
''בעוד חברתי ואני מפטפטות, עגנה לפנינו ספינת עץ שמטענה רול סלסה טונה פיקנטית ואבוקדו עטוף בטונה צרובה, ניגירי ספייסי טורו עם בצל ירוק ומיונז פיקנטי...'' שיר כידן וחברתה מרימות עוגן בקיוטו סלסה בהרצליה פיתוח
''היקב הקטן והמקסים צ'יאלג, שוכן במקום לא אטרקטיבי במיוחד- אזור התעשייה של יהוד. אבל אל חשש, הענבים מגיעים מכרמים בגליל העליון, המצויים בגובה של 800 מטר ומעלה...'' יובל בלנקובסקי מציג חידושים מרעננים לקיץ
''אז מה היה לנו? דיינר אמריקאי עם בייגל אמריקאי משובח, סלמון נורווגי היישר מנורווגיה, טורטיה שהגיעה לשולחננו ממקסיקו וופל בלגי מבלגיה. אפשר לוותר על טיול הקיץ לחו''ל...'' אורלי פרש אזולאי מרגישה שהגיעה לברודווי
השף ניר דגן מתמחה במטבח הלטיני - ה''נואבו לטינו''. סגנון זה משלב טעמים וחומרי גלם ממטבחי אמריקה הלטינית בגישה עכשווית ומעודכנת. ניר מציג דוגמאות למאכל מוכר עם טוויסט משלו, וגם בירת בוטיק חדשה, פרי יצירתו
''הדגים מוכנים בעזרת תבלין מיוחד וסודי, שעובר כסוד משפחתי כבר שני דורות. רק בני המשפחה יודעים את מרכיביו, וכשטעמנו את הדג הבנו למה- מדובר בתבלין מנצח...'' נדב אבידן הולך על בטוח, ויוצא לאכול אוכל ביתי באגם השקט
''שלחנו יד מהססת (אני ממש גרועה בלבחור) אל קופסת עוגיות שקדים (סבלה שקדים), שהזכירו לי את עוגיות השקדים האלוהיות של סבתא שלי וטארטלט שזיפים יפהפה...'' אדווה גן סתיו חושפת את חייה לאחר ביקור בלחם ארטיזן בכ''ס
פרימוורה הינה מסעדה איטלקית-חלבית של מלון פלאזה בירושלים. המסעדה מציעה הזדמנות מרעננת לחודש אוגוסט, גם לאכול ארוחת צהריים וגם לטבול בבריכה, והכל במחיר החל מ- 65 ₪. אם תרצו להחליף את הסדר, גם זה אפשרי
קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי
"ה- KASTEEL ROUGE ששבתה את ליבי. זאת בירת מנזרים בלגית מדהימה בטעמה ובצבעה: יש לה גוון עמוק של דובדבן, ניחוח משכר וטעם עדין ודומיננטי גם יחד..." אדי רון מבקר בבל ווד בר בירושלים ומרגיש שהזמן עומד מלכת