מסעדת אוריינטל שלמרגלות תל יקנעם היא מסעדת בשרים כשרה, המציעה לכם תפריט ייחודי ומגוון, המשלב טעם אירופי עם ניחוח ים תיכוני, המוכן מחומרי גלם טריים ואיכותיים, לצד ארוחות עסקיות עשירות ומגוונות ומתאימות לכל כיס
אספנו בשבילכם ארבע מנות פסטה מיוחדות מתוך ארבע מסעדות שיודעות מהי פסטה. איך אתם אוהבים אותה? לזניה? רביולי? טורטליני? טאליאטלה? הכול לרשותכם בליווי בשרים גבינות, דגים, פירות ים ועוד המצאות כרוח השף הטובה עליו
יובל בלנקובסקי מבקר בפאב שחרט על דגלו את השילוב המקורי של פאס סקוטי שהוא גם ירושלמי, ששוכן בסמטה קטנה באזור מרכז העיר – גלאזגו. הוויסקי הסקוטי האיכותי, הבירות הייחודיות והשפרדס פאי הקלאסי שובים אותו בסקוטלנד
"למנות עיקריות בחרנו בסטייק אנטרקוט ובשוק מולארד ברוטב סילאן. כמעט וכתבתי ששתי המנות השאירו אותנו בפה פעור, אבל כמובן שהפה שנפער, ידע גם להיסגר ולנעוץ שיניים שוב ושוב..." אדם בר במסעדת לה רלה ג'פה שביפו
"הנה למשל הסביצ'ה: במקום עם דג ים כמקובל, בחרו להכין אותו בלחם יין עם סלמון כבוש במשרה של שמן זית, גרידת לימון ומיץ לימון, בתוספת קצת נענע קצוצה וגזיזי פלפל אדום חריף, שהעניקו לו טעם חדש..." שפרה צח, לחם יין, יהוד
ולכבוד הקיץ והמונדיאל: מה אפשר להספיק ב-90 דקות? ספייסס כלים וטעמים עם קונספט סדנאות חדש: סדנאות קיץ קצרות הכוללות שלושה מתכונים בשעה וחצי (אל חשש, יש גם זמן לאכול), וכל זה תמורת 50 ₪ בלבד. ממהרים? גם אנחנו
בתחרויות הגולשים שנערכו באתר 2eat לכבוד חג השבועות ובמסגרת הקרנת הסרט "אני אהבה" זכו הסיפורים המעניינים ביותר שהוכיחו לנו שוב שמשפחתיות ואהבה לנצח יהיו קשורות באוכל. שלחו אלינו סיפורים בתחרות המונדיאל ותזכו גם
בעיצומה של עונת הפיקניקים, מייעצת הדיאטנית הקלינית והמטפלת בתזונה סינית ובצמחי מרפא ליאורה חוברה איך לעבור את הפיקניק בשלום. לא צריך להרוס את הדיאטה, רק צריך לנסות לא להתפתות לקערה של הנשנושים השמנוניים
"שילובי הטעמים של המנה היו משחק של ערבובים וטעמים: דגן עם ירקות מבושלים, מעט יוגורט לתוספת, ועוד קצת צ'אטני מתקתק ולבסוף גם מחית פלפלים ירוקים חריפים שהייתה לצדו של הדגן..." יובל בנקובסקי במסעדת תאנים בירושלים
בר גיורא שברחוב דיזינגוף בתל אביב הוא מתחם בילוי ענק שבמרכזו ביסטרו עשיר. מלבד בר האלכוהול, בית הקפה, הלאונג' וחדרי הפול תמצאו פה ארוחות צהריים עסקיות נדיבות ומגוונות, הכוללות מנות שמאפיינות מטבחים רבים
ארבע מנות קינוחים מעולות מבתי קפה, קונדיטוריות ומאפיות מצוינים הפזורים ברחבי ארצנו. מה בא לכם? שטרודל וינאי? גלידה, עוגת מוס שוקולד? פרלינים? פטיפורים? עוגת גבינה ופקאן? קרואסון? דייניש? במה שחשקה נפשכם
"לחם? מלא עם אגוזים וצימוקים. ביצים? אומלט עם בצל ועשבי תיבול. רוטב לסלט - ויניגרט, אלף האיים או שום? שום. שתייה חמה או קרה? גם וגם..." שפרה צח אוכלת את ארוחת הבוקר שמוגשת כל היום בקונדיטוריה אנה ברעננה
"בצל סגול מכסה את הבשר כשמיכה ונשאר עליו לפחות כדקה לאחר ההגשה במטרה להוסיף ארומה וטעם לבשר..." שיר כידן מגלה את רזי הקולינריה הגרוזינית והאלכוהול האופייני לו במסעדת דדה הגרוזינית בגבעתיים, עושה בית ספר לתל אביב
"הרוטב עוטף את העוף במעטה מבריק, והריח מקיים את הבטחתו..." אורלי פרש-אזולאי לוקחת פסק זמן עם חברה במסעדת טוקאי החיפאית, ומעניקה לה את תואר הכבוד "נסיכת הסיניות באזור חיפה". וזה עוד לפני שהיא מפנה מקום לקינוח
שלושים ושתיים מדינות משתתפות במונדיאל שנמשך לא פחות מחודש ימים. הפיצוציות מתרוקנות מפיצוחים ומבירה והרחובות מגברים. מחלונות הבתים נשמעות צעקות הגולים שמבליחות את דממת הערב. הפעם אתם לא חייבים להישאר בבית
על המים הרצליה: יובל בלנקובסקי מוצא מסעדת חוף שממוקמת ממש על המים ומגישה דגים ופירות ים נהדרים. בר קטן ואיכותי, מרפסת מקורה, שקיעה יפהפייה, סביצ'ה, קדירת פירות ים ועוגת שוקולד בלגי סמיכה לסיום – לא על המים לבדם
"אני התענגתי על לביבות גבינה מתוקה עם צימוקים שנעשו במקום במיוחד בשבילי והוגשו חמות ומלאות בטעם וניחוח..." דניאלה בן משה מקדישה לעצמה את בוקר יום שישי ונזכרת בבלינצ'ס החמים מבית סבתא בבית הקפה ויולט בחיפה
ילדים הופכים לשפים בקייטנות הקיץ של רשת החנויות ספייסס כלים וטעמים. את הקייטנות המתקיימות בסניפי תל אביב וביל"ו של רשת החנויות ינחו השפים אסנת איתו, אתי מורדו, גלית ברגר, רונית פוגל, רונן פילוסוף ושרון גבאי
"תחת הכיסוי נחה פסטה ברוטב רוזה, קורנית ויין, ומוסתרים בתוכה היו קלמרי, שרימפס, מולים וסרטנים. לא הצלחתי לסיים את המנה. הובסתי..." אמיר נהרי מובס (לא בקלות והקרב עדיין לא נגמר) בקפה-מסעדה כרמא, ירושלים
"אני מתחילה לאכול לאט, כמו אחרי צום ממושך, מתענגת על כל ביס. שניות אחר-כך המקלות הסיניים שלי ושל בן זוגי מתנופפים באוויר ומתחרים על כל סושי וסושי..." אפרת רוזן (כבר לא בהיריון) מסתערת על סופר סושי, תל אביב
ריבר נודלס בר ראשון לציון היא שם נרדף לאוכל אסייתי מגוון ומשובח, אחד מתוך כמה סניפים משגשגים, מעוצבים, מסוגננים ונעימים המוכרים לקהל הישראלי. שירות מוקפד, תפריט עשיר, שפע של סושי, נודלס, ראמן ועסקית משתלמת
הארוחה החשובה ביום, ולא רק למערכת העיכול. מזון לנשמה, חדווה שמתמלאת על גדותיה למראה כוס קפה מהבילה, מאפה פריך או גבינה טובה. וכשמתחילים עם כאלו את הבוקר, היום לא יכול שלא להיות טוב. הנה ארבע ארוחות בוקר מעולות
"פתחנו בהסתערות על שיפוד השרימפס, שכל אחד מהם חיבק עגבניית שרי. הם הגיעו נקיים (למעט הזנב שהיה נקודת אחיזה שימושית), וצופו בתערובת תבלינים מעט פיקנטית..." דניאל לוין אוהב דגים ופירות ים במסעדת הדייגים, יפו
"שילוב טעמים מנצח של חמאת מרווה ויין לבן יחד עם פסטה ומלית בטטה מתקתקה שמעליהם מנצחת העוקצנות החריפה של הגבינה הכחולה..." יובל בלנקובסקי מתרגש מהמנות שהוגשו לו במסעדת לוצ'נה שברחוב הבילויים היוקרתי של ירושלים
עומר גנור, זמן אמיתי, מספר על הפעם הראשונה שבה פגש את הפיימוס גראוס – הוויסקי הנמכר ביותר בסקוטלנד: הוא בדיוק ישב על איזה בר ורחרח את תצוגת המשקאות. אמנם הוא נבהל למראהו של בקבוק לא מוכר, אבל אחר כך הוא התאהב