חם לכם? מזון יכול לקרר אותנו, כך לפחות טוענים הסינים כבר 5000 שנה. הדיאטנית ליאורה חוברה מספקת טיפים לקירור פנימי בעזרת המזון
אין כמו אוכל פשוט ומהיר, ויסלחו לי כל השפים והבשלנים שמוכנים להשקיע במנה אחת שעות על גבי שעות. אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות, אבל אחד התענוגות הגדולים שלי הוא דווקא לשמוע את הסועדים נהנים ממשהו שלקח לי מקסימום חצי שעה להכין
בעקבות המצב הביטחוני, מבלים רוב ילדי הארץ את החופש הגדול בתוך הבית ורבים מהם יושבים שעות בממ''דים ובמקלטים. השף גיא פרץ ממסעדת ''גספצ'יו'' בהולידי אין אשקלון, מציע לנצל את הזמן וללמד אותם לבשל. שישה מתכונים לאפשר להכין עם הילדים גם מחוץ למטבח
מחפשים דרך להפתיע את העובדים? רוצים לצ'פר צוות מנצח בפעילות של כיף וגיבוש? בפרתם - הדרכות ואירועים קולינאריים, מתמחים בדיוק באירועים מהסוג הזה, המבוססים על תפישת המטבח כפלטפורמה חווייתית ללמידה, חוויה, הדרכה והתנסות
המטבח של רמה פתוח רק בסופי שבוע ובלילות ירח מלא, כי כדי להתמסר לארוחה מורכבת ומענגת כל כך צריך פנאי. לימור פורת הגשימה השבוע חלום ואכלה שם ארוחה שעשתה הרבה כבוד למטבח הישראלי המקומי. אלא שלמחרת היא גילתה שהחלום שלה לא השתנה הוא רק התעצם והיא ממשיכה לפנטז על הרגע בו תחזור לשם
בראון קפה מציע מגוון ארוחות עסקיות במחירים משתלמים ביותר. עסקית צהריים כוללת מנה ראשונה+ עיקרית+ שתייה קלה/ חמה. כמו-כן מוצעות עסקיות זוגיות התקפות בימים א'-ה' בשעות: 24:00-17:00, וביום שבת בשעות: 16:00-12:00.
בן זוגי לסעודה אכל פילה דג על ניוקי בטטה והתפעל על הוירטואוזיות שבשילוב יוצא הדופן והביצוע המדויק שלו. הוא עזר לי גם לסיים את נתח האנטרקוט שלי, שהגיע בלווי מקלות צ'יפס ושעועית ירוקה. הבשר היה רך ושמן, כלבבי, ונדרשתי לסיוע רק כי המנה הייתה גדולה מאד ויחד עם התוספות היוותה ארוחה מלאה בפני עצמה.
חם ודביק בחוץ במשך היום, אבל בערב, על המרפסת, עם ליקר צונן ביד, העולם נראה אחרת. אדר קפלן-מור מ''אשת פוטיפור'' מסבירה איך תכינו את הלימונצ'לו שיקרר לכם את הקיץ
בין שייק חלב קוקוס ואגסים לשקשוקה של טופו עם ביצים אורגניות, מגישים במסעדת טיירה גם תפריט עיסויים (שניתנים על ידי המלצרים - מסאז'יסטים) ומנות חמצן בנרגילות כחולות. עומר טל, כתבתנו, ביקרה במסעדה שחוגגת על הבריאות
דיל עיסקי מיוחד לגולשים אכן עסקית מקסימה בסניף ספגטים מקסים. על כל הזמנת מנה עיקרית, קבל: מנה ראשונה+ שתיה בתוספת 12 ש''ח בלבד! ובנוסף: הדפס קופון מאתר ספגטים מקסים וקבל גם קינוח מתנה!
אם לא אכלת קרפ בפוז קפה שבזכרון, כמו היית בגבעתיים ולא הזמנת סביח או כמו ביקרת בחיפה ולא טעמת שווארמה בעיר התחתית, קובעת מיה שחר, שנדהמה לגלות במדרחוב של זכרון קרפים צרפתיים מעולים
אפשר להוציא את הקצב מהאטליז אבל אי אפשר להוציא את האטליז ממנו. עודד שובל, השף של אודאון תל-אביב, שהתחיל את הקריירה הקולינרית שלו כקצב במעדניה ירושלמית, מתאר את עצמו גם היום כקצב בנשמה ולא מהסס לגבי מנת הדגל שלו: אנטרקוט
על חוף הים, בצימר בגליל או אצלכם בבית. לקראת ט''ו באב שיחול בעוד שלושה שבועות, מספרים ארבעה שפים שמתמחים בארוחות זוגיות מושקעות במיוחד, על הארוחה הכי רומנטית שהגישו
פרימוורה, מסעדה איטלקית-חלבית אלגנטית במלון שרתון פלאזה בירושלים. המסעדה גלאט כשרה ומציעה תפריט עסקי המתחלף משבוע לשבוע.
באמצע רמת גן יש מקום מיוחד, שם אפשר לעמוד ולהריח… קפה. קפה ביאליק'', שהוא מאג של קפה מוקצף בטעמי אגוזים, וניל או אייריש קרים, או - הפייבוריט שלי -''קפה מוקה'', שבתחתיתו משוקע שוקולד בלגי מומס שמתערבב אחר-כך עם המשקה. אח!
יותר ויותר מסעדות, בתי קפה וברים, משדרגים ללקוחותיהם את החוויה כשהם מציגים על הקירות תערוכות אמנות מתחלפות. ארבע המלצות על מוסדות שיכולים להוסיף לשמם בכבוד גם את התואר גלריה
לצד קריירה קולנועית משגשגת, מטפח השחקן הצרפתי ז'ראר דפרדייה גם כרם ענבים ויקב בעמק הלואר. אבי הלוי הוזמן לטעימה של יינותיו שמיובאים כעת לארץ והוא שמח לדווח שהכוכב בעל מראה האיכר, מצטיין במלאכה
מיד אחרי שבירר שאין לנו שום מגבלת כשרות או בריאות, בנה לנו דון ארוחה שנפתחה בסלט ירוק עם עלי חסה, בזיליקום, כוסברה וירוקים אחרים והמשיכה בסדרה של מנות שריגשו לנו את החיך כמו שלא ריגשו אותו מזמן. למשל מנת הפנקייקס הויאטנמים הקטנים העשויים מקמח אורז עם עדשים ובצל ירוק ברוטב אננס
גלית והנס ברטלה, השף-קונדיטורים של בית הקפה ''גאיה ברטלה'', יפתחו באוגוסט קורס מקצועי לאופים חובבים. מי שיתמכרו, יוכלו להצטרף בתום הקורס לסטאז' בקונדיטוריה של ''גאיה ברטלה'' ולפצוח בקריירה מתוקה במיוחד
רובנו נוהגים לשתות את התה, אבל ג'סיקה ישראלי פיתחה עבור חברת קליסטו, מתכונים לבישול עם תה. בשבוע שעבר, במסגרת פסטיבל ''בריא בתל אביב'', היא הדגימה לקהל איך מבשלים בתה. המתכון מצורף
מסעדת גבריאל, צרפתיה כשרה ואלגנטית, מציעה עסקיות מגוונות ומשתלמות 43-68 ש''ח לסועד, לארוחה מלאה.
איך מתאים לכם לחגוג: עם בשרים צלויים על האש, טעימות סושי או אולי בארוחה אלגנטית באחוזת מלכים? לרגל עונת האירועים שנמצאת כעת בעיצומה, ארבע המלצות על הקייטרינג שיעשה לכם את האירוע
עד לפני כ- 200 שנה האירים היו אלה ששלטו בתעשיית הוויסקי. יונתן ישי מעמותת הוויסקי, מסביר למה איבדו את הבכורה ומה מצבם כיום
אין מזון טוב ומזון רע, קובעת ענבל קרקו, הדיאטנית הראשית של שומרי משקל. יש רק הרגלי תזונה טובים ורעים. איך תשפרו את הרגלי התזונה שלכם
בחרנו בשתי מנות עם בטטה, למרות שכל אחת מהן הייתה שונה לחלוטין מהאחרת. זה בדיוק הכיף בפסטה פלוס ..