לצד הכותל בירושלים או בגני התערוכה בת"א?בסגנון צרפתי או בסגנון יהודי מסורתי? לפניכם ארבע המלצות למקומות שידאגו שיהיה לכם אירוע מהאגדות, לצד חוויה קולינארית שעוד ידובר עליה רבות
במהלך הסופ"ש הקרוב, יתקיים פסטיבל ימי ענף הזית במסעדות נבחרות בצפון המציעות הטבות והנחות אטרקטיביות למבקרים. לצד החוויה הקוליאנרית, מציג הפסטיבל שלל אירועים לכל המשפחה: מופעי מוסיקה, סדנאות יצירה, טיולים ועוד
ברשת 4chef מבינים שתה הוא הרבה יותר מסתם משקה: הוא פילוסופיה ואורח חיים. בימים אלו משיקה החברה את מחלקת ה T- Department, מחלקה אשר תתמקד בתרבות שתיית התה
ההצעה העסקית של מיי גרנולה הינה הצעה מאתגרת, מעניינית ובלתי שגרתית בעליל. באמצעות אתר ידידותי וצבעוני, אתם בוחרים את מיקס גרנולה האישי שלכם. פנו דרך לשיגעון החדש: הזמנת מיקס גרנולה אישי דרך האינטרנט
לפני שעונת הגשמים מתחילה, מומלץ לנצל את קרני השמש האחרונות ולצאת ולמנגל בחוץ. לפניכם ארבע המלצות על מקומות המתמחות בבשר איכותי, משובח וטעים. כי בשר זה אומנות ובאומנות לא מתפשרים
השנים עושות רק טוב לדובים בזכרון. מקונדיטוריה כשרה (על בסיס קונדיטוריה גרמנית), היא הפכה למסעדה ובית קפה חלבי. מידי יום ג', החל מהשעה 20:00, מתקיימים ערבי ג'אז, ובשעות הצהריים המבקרים נהנים מעסקיות אטרקטיביות
הוא מגולגל, הוא צבעוני והוא יכול להיות גם צמחוני. כדי לאכול רול איכותי של סושי, לא צריך ללמוד חמש שנים חיתוך דג ביפן וגם לא צריך דיפלומה. צריך רק כמה שקלים בודדים ולהגיע לאחת המסעדות המופיעות בכתבה שלפניכם
יש שתי דרכים לדעת שהחורף בדרך: 1. ברגע שהזזנו את השעון 2. בשעה שש, שכבר רואים חושך מוחלט. אז איך מתכוננים לעונה הקרירה? בקוק סטור מציגים קולקציית כוסות השומרות על חום, וב -4chef משיקים כלים מקצועים לבישול חם
החגיגות נגמרו ולנו נשאר להתמודד עם הקילוגרמים שצברנו בחגים. בתקופת החגים הישראלי הממוצע מעלה כ-2 ק"ג למשקל גופו וכדאי גם לזכור שעוד מעט גם החורף בפתח... לפניכם טיפים שיעזרו לפתור את הסוגיות העולות מידי שנה
באוונגרד קוראים המון דברים בכל שעות היום: עסקיות צהריים ב- 58 ₪, תפריט ילדים יצירתי, קופונים אטרקטיביים, משלוחים במהירות האור ותפריט בשרים הכולל המבורגרים כמו שרק באוונגרד יודעים לעשות. אז מה מזמינים? ומתי?
בשנות ה- 2000, חברו הטוב ביותר של האדם הוא הלפ טופ, ויסלחו לנו כל הכלבים באשר הם. אז איפה הכי מומלץ לשבת "בניחותא" עם כוס קפה ביד אחת ועכבר אלחוטי ביד שניה? לפניכם ארבעה מקומות, הנהנים מחברת אנשים ומחשבים
כולם מדברים עליו, כולם אוהבים אותו וכולם נותנים לו קצת יותר קרדיט בראש השנה- הדבש. כמה טון דבש ירכשו השנה אזרחי ישראל? מהם השימושים הנוספים בדבש? וגם מתכון סושי וגבינה בדבש. שתהיה שנה מתוקה כדבש
כשרוח הסתיו נושבת ומזמינה אותנו לשבת בים, עם צלחת נקניקים מבית comme il faut cafe , בירה, ופשוט להירגע, אנחנו לא אומרים לא... וגם- פעילות חוויתית לכל המשפחה בחוות תבלין ביער אשתאול, בבית שמש
היום, בעידן הקולינארי, לא מספיק להיות עדכני או יחודי. כדאי שיהיה לך ערך מוסף של "שיק וסטייל". לפניכם ארבע מסעדות שצמד המילים "שיק וסטייל" הולך לפניהן...הכל על סטייל, מסעדות, אוכל ומה שביניהם...
לימים עמוסים בעבודה, קפה Y מציע לכם עסקיות צהריים בשעות 12:30-16:30 הכוללות מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים. המחיר נקבע לפי המנה העיקרית שהזמנתם. גם הקהל הצעיר יכול ליהנות מעסקית ילדים (המוגשת עד 19:00) במחיר 38 ₪
קבלו את הטרנדים החדשים לשנת תש"ע מרשת The Cook Store: מתקן לייבוש חסה, מסחטת רימונים לסוכה ועוד. מעניין אילו הפתעות וחידושים נזכה בשנה הבאה? וגם 4chef מזמינה את ההורים והילדים לסדנאות בישול בחג סוכות
יש הטוענים שצריך לאכול לשובע ויש הטוענים שצריך לאכול בסובה. מי שבוחר באופציה השניה, כנראה מתכוון למסעדת סובה האסיאתית, הממוקמת בפולג, נתניה, ומציעה עסקיות אטרקטיביות, הכוללות מבחר קומבינציות ב- 48 ₪ וב-57 ₪
בחג סוכות, המסורת היהודית היא ממש לגור בסוכה, לא רק למשך שעה, אלא מגורים קבועים: אוכלים, שותים ואף ישנים בה, לזכר הסוכות בהן ישבו בני ישראל במדבר. אז אם כבר מבלים בסוכה, אולי כדאי שהיא תהיה בתוך מסעדה טובה?
אדום או לבן? יבש או חצי יבש? בבית או במסעדה? מה יותר ממכר יין או שוקלד? אילו יינות תשתו בחג ולקראת השנה החדשה? בנימין, מרתף היין העתיק קשטוניו יקב כרמי יוסף ומאיולה, מספקים את התשובות והפתרונות
"לתחילת הארוחה הייתי ממליץ לנסות ללוות את המאכלים המסורתיים דווקא עם משקה אלכוהולי חריף כמו וויסקי שיפתח לכם את התיאבון..." יובל בלנקובסקי מציג בטור היין אלו משקאות אלכוהוליים מומלצים לקראת החג
תכירו את הגפילטע פיש החדש: צעיר יותר, שרמנטי יותר ומגיע מכל קצוות תבל. אספנו 8 מתכונים של גפליטע ממיטב השפים בארץ. השנה הפולנים יכינו גפילטע טריפוליטאי, האמריקאים יכינו גפליטע אסיאתי וההודים יכינו גפילטע צרפתי
היום כבר לא צריך לבחור מתנה, פשוט צריך רק ''להקליק'' עליה. ממארז יינות מפואר ועד מערוך מידות ידידותי למשתמש, כל המתנות בהתאם לתקציב העומד לרשותכם. השנה מאחורי הצלופן השקוף והמרשרש מסתתרת מתנה מפתיעה
אם השנה לא ממש בא לכם להפשיל שרוולים בכדי להכין גפילטע משובח או רגל קרושה, יש מי שיעשה זאת עבורכם. לפניכם ארבע מסעדות ברחבי הארץ שישמחו לארח אתכם בחג ולהציע מבחר עצום של אוכן מוכן לשבתות וחגים
שוברים את הראש בחיפוש אחר מתנה מקורית? לשף ניר צוק יש פתרון בשבליכם. סדנאות בישול אינטואטיבי, שילמדו את המשתתפים לבשל מהבטן, וגם דבש סילאן בבקבוק לחיץ- תם עידן היידים הדביקות לאחר שימוש בדבש
שיטאקי הינה מסעדה אסיאתית ייחודית בלב פארק התעשייה של ראש העין, בראשותו של השף יניב סבן. האוכל במקום עשוי ממגוון חומרי גלם טריים ואיכותיים ובשעות הצהריים נהנים תושבי הסביבה מעסקיות אטרקטיביות החל מ 37 ש''ח