"חדר עבודה", שאנחנו מכניסים תחת קטגוריית בתי הקפה החדשים בתל אביב, הוא ספרייה, בופה וקפה – פיתרון לסטודנטים ולעצמאים בתל אביב שאין ברשותם משרד. שיהיה בהצלחה
"בסך הכול, ברמת הבילויים שהעיר הזו מציעה, אפשר עדיין להתייחס אליה כאל דף חלק שאפשר לצבוע בפעילויות צעירות, מסיבות, השקות, חגיגות והרבה קפה טוב – ובדיוק לכאן נכנס נח קפה..." אורית איציק מגיעה עד תיאטרון גבעתיים
מהו החשש הנוראי של נשים בהיריון מפני סושי? בשיחה של אורית איציק עם מסעדת קיוטו היא מקבלת הסברים ואלטרנטיבות. תשכחו ממלפפון חמוץ וגלידה ותעברו לקטרפילר סלמון ולקיוטו צ'יז – ותודה על הדגים
"בידיים מיומנות, עומרי כבר משקשק ג'ין, לימון כתוש, בזיליקום טרי, ליקר אוכמניות וסוכר חום. הנערה מהפרברים שותה בשמחה..." אורית איציק בזאייצ'יק – בר שכונתי על-אזורי בנחלת בנימין, תל אביב
"מי בכלל זוכר מה החג הזה מציין? אני, בכל מקרה, מוצאת הרבה יותר עניין במנהגים. מאחורי הדלפק שלי מונחת שורה של שקיות גדושות ומעוררות קנאה, אלו הזמנות שנלקחו מראש לקראת שבועות..." אורית איציק בלחם ארטיזן
אורית איציק מצטרפת לסיור של העמותה לתיירות תל אביב בבית העלמין טרומפלדור: פיסת היסטוריה תל אביבית, שמשקפת את הארכיטקטורה, את התרבות ואת יחסי הכוחות בעיר. ואם אחרי זה יש לכם מקום לאוכל – קחו המלצות למסעדות בסביבה
"גם ליל הסדר שבא עלינו לטובה הולך להיות ערב מעניין במחוזותינו: תיערך ארוחת חג, בניגוד למה שאנחנו מכירים מבית ההורים יתנגנו ברקע צלילי ג'אז, ההגדה תיקרא..." אורית איציק אוכלת ארוחה מזרח אירופית בבאבא יאגה תל אביב
אורית איציק מתחילה את השבוע במרכז נא לגעת שבנמל יפו, שם מכריז האתר Sommelier.co.il על הזוכים בתחרות Best Value, שעושה כבוד ליינות שמעניקים תמורה טובה למעט כסף. שילוב מנצח של מזג אוויר מצוין ומטרות טובות
אורית איציק מתלווה לסיור "זוגיות ואהבה בנווה צדק" מטעם העמותה לתיירות תל אביב, ומגלה שיותר משהקמת השכונה היא סיפור אהבה בין הציונים לאהובותיהם, היא סיפור אהבתם של הציונים לציונות. תישארו, יש ארוחת בוקר
"לוקחת את הסלים, קמה מהשולחן ויוצאת את המסעדה שמעט השולחנות שלה עטויים מפות פלסטיק משובצות, שקירותיה כתומים ועיקר הקישוטים שעליהם מתמצה בתעודת כשרות שמנפיק המשגיח..." אורית איציק, ד"ר מפרום – טוב בשוק הכרמל
אורית איציק מחפשת מסעדה באזור התחנה המרכזית של תל אביב. פליטים מסודן ומאריתריאה, מתברר, פתחו כאן עולם קולינרי לא קטן ומאד מעניין. מדרחוב נווה שאנן, מרכז הקסטות והנעליים לשעבר, אינו שונה במהותו גם היום
והנה אנחנו עדיין משוטטים באזור התחנה המרכזית של תל אביב. במקום המפגש המרכזי שבגינת לווינסקי מנצלים כולם כל פיסת צל על כר הדשא. אנחנו, מותשים בצהרי שישי, מחפשים משהו לאכול, והפעם מתמקדים באוכל אריתריאי
שותפים למאבק על מחירי הדיור בתל אביב בפרט ובארץ בכלל, החלטנו לסייע גם אנחנו. מצאנו לאנשי האוהלים וגם לכל מי שמכלה יותר מהשכר החודשי שלו על שכר דירה, מסעדות זולות בתל אביב. כי אוכל טוב במסעדה טובה מגיעים לכולם
תמיד עולה השאלה הזו לפני שהם מגיעים מחו"ל, האורחים. לאן לקחת אותם? הנה עשר המלצות, כדי שתוכלו להראות להם את ישראל מכל הזוויות שלה: החל מהים דרך החומוס וכלה בגורמה, מירושלים דרך מרכזי הערים ועד לצפון הרחוק
אורית איציק מדווחת מתחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל, שנערכה בבית הספר תדמור שבהרצליה. הזוכה המאושרת – איילה ויצגול – תייצג את ישראל בתחרות הבין לאומית שתיערך השנה בטורקיה, אבל רק אחרי תקופת הכשרה ארוכה
"התפריט של הקפה של רוז'ט מורכב מתבשילים ערביים אותנטיים עם ניואנסים של התאמה לחיך הישראלי. אמנם בשעת צהריים מוגשות כאן עסקיות, אבל אני בוחרת פשוט לטעום מכל מני מנות בתפריט..." אורית איציק, הקפה של רוז'ט, יפו
"מכל המקומות המרתקים בעיר, התפאורה של קפה יפו, הלוא היא שוק הפשפשים, היא מהמושכות ביותר..." קצת לפני ההופעה, מעבירה אורית איציק ערב שקט ונעים בקפה יפו שביפו, כמובן – ממליצה בחום על סלט הפרמיירה הצבעוני
אורית איציק מעבירה ערב נהדר בבר-מסעדה הקונטיינר שבנמל יפו. בקרוב מאד, כשמזג האוויר יתלהט, יצוצו השולחנות מחוץ לחלל הקונטיינר והסועדים יוכלו ליהנות ממראה הנמל על מנת פירות ים, בירה של מקצוענים או יין טוב
בבוקר-צהרי יום שישי האחרון ערכו מקימי האתר בייגלה במסעדת שלוותה שבנמל תל אביב אירוע התרמה למען עמותת לשובע. תחת הכותרת "להיות בסדר עם חברים" נאכלה ארוחה מפוארת שהכנסותיה קודש לארוחות חג לנזקקים. והשבעים? שבעים
ערב יינן ומטעמי שף אולי לא נשמע כמו חוויה מרתקת במיוחד, אולם הרצאתו משולבת הטעימות של הפרופסור עודד שוסיוב מיקב ברבדו במסעדת אדמה שבזכרון יעקב התבררה כערב מגרה, טעים ובמחיר משתלם. אורית איציק טועמת יין
השף יורם ניצן וצוותו במסעדת מול ים שבנמל תל אביב, זוכת שבחים ותארים בארץ ובעולם, יורה את יריית הפתיחה לחגיגות הסילבסטר עם ארוחת מופת ופאר שתוצג לראשונה ב-31 בדצמבר 2010. ערב מיוחד במינו במסעדה מיוחדת במינה
אורית איציק מסיירת בין דפי הספר של טלי פרידמן ואלינוער רבין "ירושלים: הסיפור הקולינרי". סביב שוק מחנה יהודה שופע הצבעים והריחות תרבות קולינרית נרחבת וטעמים מוכרים יותר ופחות, מטעמים ביתיים לצד גורמה משובח
פסטיבל החג של החגים בחיפה מציע למבקרים ארבעה סופי שבוע של סבלנות וסובלנות בין שלוש הדתות לצד אירועי אמנות, תרבות וקולינריה. השף גיל חובב תכנן סיור בין הפנינים של ואדי ניסנאס ולרעבים מומלצות גם מסעדות בסביבה
"מזמין את הקהל להתנסות: למדוד, למזוג, לערבב, לתפוח, להבעיר, להזניק – עבודת הברמן אינה קלה. ובכל זאת, האינטראקציה הזו חייבת לזמן כמה סיטואציות מצחיקות..." אורית איציק, סדנת קוקטיילים, זמן אמיתי, תל אביב
"מקום שיוכלו לחגוג בו. עם קצת קריוקי (כולל רפרטואר מכובד של שירים בעברית, באנגלית ובצרפתית) ומוסיקה, אוכל טוב, שולחנות מעוצבים, תקרות גבוהות ורחבת ריקודים. עם מנהל אירועים..." אורית איציק, איב, תל אביב