Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> לאכול ולטייל- רשימת מסעדות מומלצות

לאכול ולטייל


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

קחו תרמיל, קחו מקל ובואו איתי לאכול ולטייל....טיולים קולינארים הפכו לשם דבר בקרב חובבי הבישול והאוכל. נצלו עכשיו את חופשת הקיץ בכדי לצאת ולבלות במבחר מסעדות. לפניכם רשימת מסעדות מומלצות לטיול אוכל חוויתי

מטיילים בקיסריה? קיפצו למצודה
בקצה המערבי ביותר של נמל קיסריה ניצבת ''המצודה'', מסעדה במבנה עתיק בן אלפי שנים. כמעט מכל הכיוונים ניתן לראות את הים התיכון ולהרגיש כאילו שטים מעליו. החיבור המרהיב בין נוף הנמל, עתיקות קיסריה ואוכל מעולה הופך את הקונספט לחוויה מנצחת. המצודה הינה סושי- בר קפה המגיש מבחר מנות יפניות מסורתיות לצד מנות ייחודיות כמו רולים מטוגנים ורול סלמון עם גבינת מוצרלה. בין המנות: חזה עוף בטריאקי, כבדי עוף בקרמל בצלים, רביולי בטטה ברוטב שמנת עם בטטות אגוזים ופרמזן, פופ שרימפס - שרימפס מטוגן בטמפורה ברוטב הבית.
המצודה
נמל קיסריה, קיסריה
04-6100022

מטיילים בזכרון יעקב? רדו למרתף היין
מרתף היין העתיק קשטוניו ממוקם במבנה היסטורי בן 140 שנה אשר שימש כבית מעצר בתקופת השלטון העות'מאני והוקם על ידי עמוס מרוז לפני שנים רבות. במרתף היין הרומנטי מוגשים יינות משובחים באווירה נוסטלגית וראש טוב. בין המנות: פלטת בשר מעושן כשר בקר ואווז ברוטב המרתף, אנטריקוט ביין, פלטת גבינות צאן ממחלבת עין כמונים ומפרובאנס, ועוד מבחר עצום ואיכותי של יינות.

מרתף היין
המייסדים 56, זכרון יעקב
04-6291244, 052-8799657

מטיילים באשקלון? גלשו למיט מי
מסעדת מיט מי היא מסעדת בשרים וגריל, הממוקמת בכניסה הצפונית לעיר אשקלון. המסעדה מתמחה בבשרים, ומציעה לסועד מבחר עצום של מנות בשריות, עשויות היטב. על אף התמחותה במסעדה תפריט מגוון הכולל מאכלים המתאימים לכל המשפחה: פסטה, סלטים, דגי, ופירות ים.
מסעדת מיט מי הוקמה בשנת 1995 ומאז פועלת ברצף, 24 שעות ביממה, מאכילה את כל חובבי הבשרים של הסביבה. המוניטין שרכשה המסעדה עם השנים מביא סועדים מכל רחבי הארץ. בין המנות: שיפוד פילה בקר, סטייק צלע לבן, צלעות כבש, סטייק אנטריקוט מיושן.
מיט מי
צומת אשקלון, תחנת דלק פז , אשקלון
08-6757027

מטיילים בת''א? התפנקו בדלאל
הקונדיטוריה של דלאל היא פינת חמד הכוללת: שולחנות קטנים, בר בעמידה לאספרסו, מבחר מאפים מתוקים ומלוחים צרפתיים, בשילוב טעמים ישראליים. המתחם הוקם על חוררותיהם של שלושה בתים ששוקמו בסמוך למרכז התרבותי סוזן דלאל.
נסו: חביתה אינדיאנית – אומלט תפוח אדמה ובצל סגול, שקשוקה חצילים קלויים, סלט עגנבניות קיץ, סלט תותים ובלסמי, גלידת וניל וטוויל דבש, מוס שוקולד אפוי.
דלאל
שבזי 10, נווה צדק, ת''א
03-5109292

לחם בשר הרצליה אירועים חדש