Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> מסעדות מומלצות באילת ששווה להכיר | רשימת מסעדות מומלצות באילת - 2eat.co.il

מסעדות מומלצות באילת - שווה להציץ


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

וגם אם במרכז ובצפון הארץ בימים אלו קצת קר, רק דמיינו לעצמכם את עירנו הדרומית אילת, שגם בימים אלו היא בהירה ומפנקת. וכדי שלא תהיו רעבים אספנו בשבילכם רשימת מסעדות מומלצות באילת, רק אל תשכחו לקחת צידה לדרך

לה קוצ'ינה

בהיותה לא רק מסעדה כי אם גם בית איטלקי מעוצב היטב, לה קוצ'ינה היא אחת המסעדות המומלצות באילת. בבית של לה קוצ'ינה תמצאו מטבח, סלון, חדר אורחים ואחרים, ועכשיו אתם מוזמנים להציץ בתפריט. השף אלירן דאי ממליץ על פטריות וארטישוק איטלקי המוקפצים בשמן זית עם ניחוח כמהין, ואנחנו ממליצים גם על ריזוטו די פרוטי מארה – עם פירות ים וציר סרטנים.

פדרו

מסעדת פדרו היא ביסטרו בשר ויין, אחת המסעדות הוותיקות באילת, שבראשה ניצבת בגאון השף טלי זלינגר. בתפריט, כמובן, מנות בשר משובחות ומיוחדות, לדוגמה בשר יען ושאטו בריאן. המטבח של פדרו הוא שקוף, מה שמאפשר לסועדים להצטרף לחוויית ההכנה, ובחלל פזורים שולחנות אינטימיים. מבין המנות בתפריט של פדרו, מומלץ לנסות את השאטו בריאן – 500 גרם פילה המוגש ברוטב שמנת, חרדל, פלפל שחור וקוניאק.

סנטה פה

גם סנטה פה היא אחת המסעדות המומלצות באילת, ייתכן שבשל נתחי הבשר העסיסיים שהיא מגישה, המנות הראשונות המשובחות והקינוחים שמצדיקים את הדרך הארוכה דרומה. נסו מהתפריט את הטייגר שרימפס, שמוגשים ברוטב שמנת-שום, חלב קוקוס ופטריות עם אורז פלפלים, ו/או את האוסובוקו טלה, שמוגש אחרי צלייה איטית עם ירקות שורש ופלפל צ'יפוטלה.

אולה

אולה היא טאפאס בר ספרדי, שמגישה מנות קטנות, צבעוניות ומשובחות. העיצוב והתאורה חמים, המוסיקה לטינית, והישיבה נוחה על ספות נעימות. מומלץ לנסות מתוך הטאפאסים את סופלה התרד עם גבינת המוצרלה שמוכן בתנור אבן, ומהעיקריות את קדירת פירות הים שכוללת מולים שחורים, קלמארי, שרימפס, סקאלופס וסרטן בציר פירות ים או ברוטב שמנת.

פאב המנקיז

פאב המנקיז בוודאי מעורר בהרבה מאתנו רגשות נוסטלגיה, ובכל זאת מדובר בגרסה משופרת של זיכרונות הנעורים. השולחנות גולשים לחוף, את המוסיקה שומעים מרחוק, החברים שותים ונהנים, והחשוב מכל – יש הופעות חיות - באחרונה הגיעו עד כאן יובל בנאי וכנסיית השכל. החלק החשוב בתפריט הוא, כמובן, האלכוהול – מוודקה ועד ג'ין, מטקילה ועד ויסקי, והרבה-הרבה בירה.