Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על מסעדות בבתי מלון בארץ

מסעדות בבתי מלון


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אולי כדאי הפעם לשנות את סדר העדיפויות? במקום לבחור את יעד החופשה הבאה לפי האזור בארץ, פשוט תבחרו לפי המסעדה בבית המלון. אספנו בשבילכם המלצות למסעדות בבתי מלון, וגם הבאנו בשורה: כמעט בכולן אפשר לסעוד גם ללא לינה

אוליב ליף במלון שרתון תל אביב

חופשת קיץ בתל אביב היא תמיד רעיון טוב, ומלון שרתון ממוקם, כמובן, בנקודה הטובה ביותר מבחינה אסטרטגית – על הים. מסעדת המלון היא אוליב ליף, ואתם מוזמנים אליה גם אם אתם לנים בבית המלון וגם אם לא. במטבחו של השף צ'ארלי פדידה נושבת רוח יצירתית על טעמי אגן הים התיכון, מה שמייצר מנות בסגנון קרפצ'ו סלק ותפוחים, פרגית אורגנית ומולארד פריך.

הירקון 99 במלון דן תל אביב

הלובי של מלון דן תל אביב אמנם שוכן ברוב הירקון מול הים, אבל הכניסה אליו משרה תחושה שאינה נופלת מאירופית. עוצמת קירור של מלונות חמישה כוכבים, בליל שפות מסביב ולבוש אלגנטי של האורחים. ולתפריט – מבית היוצר של שף עובד אלפיה ואילן לזמי – קלאסי עם נגיעות מקומיות: אספרגוס ירוק ברוטב חרדל, חלמונים ועירית; פילה בקר שמוכן במחבת עם יין פורט, פטריית מלך היער ותפוחי אדמה ראטה.

מסעדת אלגרה במלון בוטיק אלגרה ירושלים

מסעדת אלגרה היא היחידה ברשימה זו שמזמינה אליה את אורחי המלון בלבד, לפחות עד שלא תהיה ברירה, והחברים שם ייאלצו להיכנע לתחנונים. בכל זאת, אם תלונו במלון אלגרה שבעין כרם, זו תהיה ככל הנראה בחירה מצוינת. מדובר במלון בוטיק אינטימי בלב השכונה הציורית עם סוויטות מפנקות ופינות ישיבה אינטימיות, וסיבה נוספת היא התפריט של אלגרה, שהכין השף ירון וינקלר, שמתכתב עם סביבתו.

מסעדת רופטופ במלון בוטיק ממילא ירושלים

בשדרת ממילא המפוארת במרכז ירושלים שוכן מלון הבוטיק ממילא, ועל הגג שלו – מסעדת רופטופ. הביקור שווה ולו רק כדי לזכות לראות את נוף ירושלים בלילה: מלמעלה, חומות העיר מוארות, והעיר העתיקה על מסגדיה וכנסיותיה נראית היטב. התפריט של רופטופ כולל מנות בראסרי שמורכבות מחומרי גלם טריים – בשרים, דגים, סלטים ואחרים, והן מוכנות בסגנון איטלקי עדין.

מסעדת אחוזת שולמית במלון אחוזת שולמית בראש פינה

מלון אחוזת שלומית בראש פינה שוכן בתוך מבנה אבן ובזלת שבקירותיו היסטוריית ימי המנדט הבריטי. כיום מלון הבוטיק כולל לא יותר מארבעה חדרי אירוח המעוצבים בסגנון אירופי, והמסעדה – אחוזת שולמית – היא צרפתית שמתמחה בעישון דגים ובשרים. בתפריט תמצאו פטה ביצים מעושנות שמוגש עם טוסטים, וחזה אווז מעושן המלווה ברוטב חזרת.

מסעדת מוסקט במלון מצפה הימים בראש פינה

עוד בראש פינה תמצאו את מלון הספא וחוות הבריאות מצפה הימים, שצופה לגולן ולכינרת ומתפרש על פני שטח גדול של משק אורגני, בוסתנים, משעולי הליכה, גינות תבלין, צמחי מרפא, גינות ירק, משק חי ומחלבה. על מסעדת המלון האלגנטית, מוסקט, אחראי השף חיים טיבי, שמכין במקום מנות בשר ודגים על אש גריל פתוחה, תוך שימוש בצמחי תבלין וירקות ופירות טריים מהגן.

חופשה נעימה