מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על מסעדות זולות באילת - 2eat.co.il

מסעדות זולות באילת


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אם תכננתם לקפוץ לאילת ושכולם יקפצו, וגם התחשק לכם שהחופשה הקצרה שלכם לא תצא מאד יקרה (בכל זאת, רק רציתם לברוח קצת מהגשם), אז הנה לכם כמה המלצות למסעדות זולות באילת. מה זה זול? זה כשהמנה העיקרית עולה בסביבות 50 ₪

אנג'לינה

מסעדת אנג'לינה בטיילת המלך שלמה מתמחה במטבח איטלקי-חלבי ומעוצבת ברוח איטלקית. המטבח מוקפד, כולל עשבי תיבול עשירים ומבחר פסטות. בתפריט של אנג'לינה תמצאו מנות עיקריות שעולות בסביבת ה-50 ₪, והנה כמה דוגמאות: פיצה ביאנקה עם גבינת מוצרלה, זוקיני וגבינת פטה תעלה לכם 48 ₪, פטוצ'יני רוזה ברוטב שמנת, עגבניות וגבינת פרמזן – 50 ₪, וספגטי פומודורו ברוטב עגבניות מבושם בבזיליקום – 49 ₪.

דודא

דודא היא מסעדה ישראלית הממוקמת בחוף הצפוני ליד מלון דליה. המטבח מציע ארוחה מהנה לכל המשפחה – נשים, גברים וטף, וכולל בשרים על האש, סלטים, מרקים, מאפים טריים מהטאבון ועוד. והמחירים? נוחים, כמובן. במהלך כל חודש פברואר מוצעות כאן 3 ארוחות עסקיות, המוגשות כל זמן שהמסעדה פתוחה. במחירים: 25 ₪ לעסקית חומוס עם תוספת ושתייה (אפשרות להוסיף 7 שקלים לפרגית מוקפצת/מעורב/כבדי עוף), עסקית 49 ₪ כוללת ג'בטה עם ממרחים, עיקרית בשרית לבחירה (שניצל/קבב/חזה עוף/שניצלונים/שיפודי לבבות), 2 תוספות ושתייה, ועסקית שלישית שעולה 55 ₪ וכוללת ג'בטה עם ממרחים, שיפודי פרגית/סטייק פרגית/כבד עוף/מעורב, שתי תוספות ושתייה קלה.

ווסאבי

המסעדה הירקרקה ווסאבי מציעה ארוחות איכותיות וכשרות במחירים הוגנים לתושבי ומבקרי העיר, וגם מנות מעניינות. תוכלו לבנות לכם ארוחת סושי שכוללת רול ספייסי טונה מטוגן ב-34 ₪, מאקי רול סלמון סקין ב-28 ₪ ואינסייד אאוט עם טונה אדומה ב-26 ₪. ומכיוון שעכשיו חורף (לא שזה משנה במסעדות אסייתיות), מוצעים כאן גם מרק תירס, מרק תום יאם ומרק השף במחירים זולים גם כן.

פסאדור

והפעם מדובר במסעדת שף בעלת סגנון פיוז'ן מודרני, עם תפריט גורמה מעניין ופריים ריב מפורסם. אם תבואו בשעת צהריים (12:30-17:00) תוכלו ליהנות מארוחה עסקית משובחת, שעולה 59 ₪ בלבד, וכוללת סט של מנות פתיחה (לדוגמה, חציל בלאדי שנקלה על הגריל), ומנה עיקרית לבחירה: קבב טלה על מצע חציל קלוי, טחינה אדומה ושערות בטטה מטוגנות; לינגוויני ברוטב חלב קוקוס, שום, קארי, עלי בזיליקום ונתחוני פרגית; נתחוני פילה ברבוניה מטוגנים ומוגשים על מצע סלט אסייתי ברוטב סויה.

בתיאבון.