Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> כתבה על מסעדות מומלצות בעכו

מסעדות מומלצות בעכו


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

עיר עתיקה עם מבני אבן היסטוריים, נמל יפהפה, חומוס, בקלאווה, דגים טריים, פירות ים עסיסיים, בריזה – וכל זה מרחק נסיעת רכבת לא מאד ארוכה. העיר הצפונית היא אתר מעניין לטיולים, אספנו בשבילכם מסעדות מומלצות בעכו

אבו כריסטו

אבו כריסטו ניצבת איתנה בעכו כבר מאז שנת 1948, בבעלותה של משפחת טריאנדפלידס היוונית. באווירת העיר העתיקה, מול מפרץ חיפה והכרמל, היא מציעה דגה טרייה לאורחים, והנה כמה מהמנות: שרימפס מטוגנים בחמאת פירות ים; צדפות ברוטב חמאה, שום, יין לבן ושמנת; פלטת דגים מהרשת וגם חריימה וברבוניות. מהמנגל תוכלו ליהנות גם משישליק כבש, סטייק בקר ניו יורק ומעורב מזרחי.

אורי בורי

השף ההרפתקן אורי ירמיאס שעל שמו נקראת אורי בורי הוא בעל ניסיון וידע רב, ואת המסעדה הוא הקים במבנה עותומאני נטול יומרות לחוף עכו העתיקה. כבר יותר מעשרים שנים הוא מציע כאן מנות דגים ופירות ים, ולצדן – מטובי יינות הארץ. ומה בתפריט? סביצ'ה עם לימון, שמן זית, צלפים ובצל סגול; פילה לברק בחמאת רוזמרין ובלסמי מצומצם; ובשר סרטנים שמוגש במחבת עם שמנת ואצות ים.

אסתושה

לא בדיוק בעכו, אבל גם לא רחוק ממנה, מסעדת אסתושה ממוקמת במושב לימן שבגליל המערבי. כאן מציע השף נתחי בשר מיושנים, דגים טריים ופירות ים, פסטות עשירות וקינוחים טריים. כך תוכלו לטעום טיבון טלה בגריל; ביף בורגיניון עם ירקות שורש ויין משובח; ריזוטו פירות ים עם חמאה, שמנת וציר סרטנים; וגם פטה כבד עוף עם פרוסת כבד אווז. שיהיה בתיאבון.

בית מהא

חזרנו לעכו, אל בית מהא ששוכן מול חוף הים של העיר כבר יותר ממאה שנים. מדובר בבית משפחה שהוסב למתחם שכולל מסעדה, בית קפה ובר, ומנוהל על ידי המשפחה. מגוון החללים והחצר הנעימה מבטיחים לכם שהות נעימה ומעניינת, והנה קצת טעימות מהתפריט: ארוחת בוקר מנאקיש שמורכבת מפיתות מתובלות וירקות טריים ומוחמצים; פלטת רוסטביף מנתח סינטה עגל; חומוס עם בשר וצנוברים וצלעות כבש על האש.

מוברשם

וגם מוברשם ממוקמת מול חוף הים של עכו, ומציעה ממטעמי האזור – שפע של פירות ים, דגים טריים, בשרים טובים, תוספות וסלטים – וכל זה מול הים, באווירה רומנטית-ידידותית. מן התפריט: כרובית בטחינה; קלמארי במילוי אורז וירקות ברוטב שמנת וריחאן; גריל ים תיכוני מעורב; פורל, מושט, לוקוס, סלמון ואחרים; שרימפס בשמן זית, לובסטר ומולים.