מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על המלצות למסעדה עם גינה

מסעדה עם גינה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בטח לא קר, אבל גם לא חם עד חנק - מזג האוויר מושלם בשביל ארוחה נעימה במסעדה עם גינה. אם יתמזל מזלכם, היא גם תכלול ערוגות ירק ועשבים, שיהפכו את הארוחה שלכם לטעימה בהרבה. אז אספנו בשבילכם כמה המלצות, תיהנו

אוקטגון בנהלל


במקרה של אוקטגון, זו לא כל כך חוכמה, כי המסעדה ממוקמת בשדות של נהלל, כך שהנוף מלכתחילה ירוק, והמדשאה הגדולה שליד המסעדה היא רק תוספת של משטח משחקים לילדים. ובכל זאת, מחוץ לאוקטגון גדלים ירקות ועשבים לשימוש המסעדה - כמו רוקט, במיה ובזיליקום - שמגיעים ישירות לצלחת שלכם. לא על הגינה לבדה: באוקטגון גם מעבירים את הבשר תהליך ייבוש איכותי, והנה דוגמאות: פילה בקר עם הום פרייס ורוטב לבחירה; נקניקייה ממולאת בתערובת בשר בקר ויין פורט שמוגשת על כרוב כבוש ואחרות.

ניסק'ה בנס ציונה


בלב נס ציונה, ניסק'ה היא מסעדה ביתית ותיקה, שהייתה בעברה חנות של אחד ממקימי העיר. היום בגינה של ניסק'ה נושב אוויר נעים, והיא מקושטת בפרחים ריחניים, עצי פרי וצל נעים. באווירה הנעימה הזו אפשר גם לערוך אירועים אינטימיים, וכמובן – לטעום מהתפריט המשובח. הנה חלק מהמנות: סלט ניסק'ה עם נתחי עוף, אגוזים, פלחי תפוחים, חמוציות ולבבות חסה בוויניגרט הדרים; פיצה ביאנקה עם עלי תרד, קוביות פטה, מוצרלה ועגבניות שרי; סטייק דג טונה צרוב על הפלטה בליווי ירקות מוקפצים בשום ויין לבן.

מקום בלב ברעננה


מקום בלב ברעננה היא גן קסום שכולל גן ירק עם שפע של גידולים אורגניים, תבלינים וירקות שנקטפים לפי צרכי המטבח ומגיעים אליכם לצלחת, אגב, אתם מוזמנים לסיור בו. בישיבה בתוך המסעדה או בגינה הנעימה שמחוצה לה תוכלו גם ליהנות מתפריט מעניין שכולל סופלה תרד שמוגש על מצע עגבניות חמות, שום ובזיל, וממולא גבינת צאן; צלעות טלה שמוגשות על עדשים שחורות, ירקות שורש ותרד ברוטב מנטה מתקתק; ורול עזים – בצק עדין וחם מטאבון המסעדה, ממולא גבינת עזים, חציל קלוי, פלפל בתחמיץ, סלט עלי בייבי ועלי בזיל.

באבא יאגה בתל אביב


יש מסעדה עם גינה גם ברחוב הירקון בתל אביב, וזוהי מסעדת באבא יאגה. האורחים שיושבים בפנים או בחוץ יכולים ליהנות מתפריט שהוא ברובו מחווה למזרח אירופה, שכולל מטעמים כמו דג מלוח בתוספת תפוח אדמה חם; מחבת לוהטת ומלאה בפטריות שמפניון ופורטבלו בתמהיל שמנת עם שום טרי ובצלי שאלוט; ורניקי ממולאים במחית תפוחי אדמה ובצל מטוגן, ומוגשים עם שמנת וחמאה; מרק בורשט; מרק סוליאנקה עם קוביות משבעה סוגי בשר; וכמובן – ביף סטרוגונוב בליווי פירה תפוחי אדמה.

בתיאבון.