מסעדת המעשנה ממוקמת בשרון ונחשבת לאחת מחמש מסעדות מעושנים הטובות בישראל. זיו הבעלים של המסעדה נודע כמסעדן ידוע אשר נחשף לתורת העישון בארצות הברית והמשיך ללמוד ולחקור אותה עד עצם היום הזה. הוא תכנן ויצר יחד עם אביו כלי בישול שונים הנשארים נאמנים לשיטות עישון קדומות, מעשנות במסעדה ובחצר וגריל מיוחד לאירועים מיוחדים. הארוחות במסעדה מוגשות למרכז השולחן ויוצרות חוויה חברתית משותפת והמהנה. ניתן לערוך במקום אירועים פרטיים ועסקיים בהתאמה אישית.
מסעדת ה"מקדש" היא מסעדת בשרים, עם לונה פארק של טכניקות וטעמים שמתאים לחובבי בשר הרפתקנים, לקרניבורים וגם לכאלו שלא. ה"מקדש" בניצוחו של לירן בלו, תגיש בשר בטכניקות משוכללות ומגוונות שיצליחו לשבות את תשומת ליבם ולעורר את בלוטות הטעם של הסועדים! עוד ניתן יהיה למצוא לא מעט גימיקים לחובבי הבשר - כמו אבן לוהטת שתוגש לשולחן ועליה ניתן יהיה לצרוב אישית את נתחי הבשר כך שכל קרניבור קובע את מידת העשייה, מאכלים בניחוח מעושן, וטכניקות מפתיעות נוספות!
מסעדת שף אינטימית, קטנה, ואיכותית. אוכל בשרי, צמחוני, וטבעוני. יחס אישי וחם. בתיאום מראש.
מתחם אירוח בוטיק אירוח אקולוגי אומנותי הממוקם בדרום במושב שדה צבי. מוגשים תבשילים המתבשלים בבישול איטי. מתאים גם לילדים.
מסעדת הסדנא שוכנת ברובע המדיה jvp בירושלים, אחד ממתחמי הבילוי המובילים והמתפתחים בעיר. הסדנא הינה מסעדה בעלת אופי ייחודי ומקוריים בנוף הירושלמי. הסדנא מספקת ללקוחותיה חוויה הן מבחינת עיצוב המקום המוקפד והעדכני, והן מבחינת תפריט האוכל המפתיע, המגוון והחדיש. כל זאת תוך שימוש בחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר בשוק. האווירה במקום קלילה ונינוחה, יחד עם חשיבה על כל הפרטים.
מסעדת הקומה ה-11 הינה מסעדת שף כשרה בניצוחו של השף הנודע אסף מישקובסקי. המסעדה ממוקמת במגדלי עזריאלי ומשקיפה אל נוף תל אביבי עוצר נשימה ותוסס. תפריט המסעדה ייחודי ומורכב ממנות שף קלאסיות לצד מנות שף מפתיעות. אנו דואגים להשתמש בחומרי הגלם המובחרים ביותר על מנת להבטיח חוויה בלתי נשכחת.
מסעדת הרצל הינה מסעדת גריל האוס הממוקמת בירושלים, במרחק הליכה מהכותל והעיר העתיקה. התפריט הכשר למהדרין של מסעדת הרצל מציע מבחר מנות בשריות כגון: המבורגר, אנטריקוט, פרגית ועוד. ישנה אפשרות לעריכת אירועים פרטיים ועיסקיים במסעדה בחללים פרטים.
מסעדה טבעונית של השפית בריטני מור. התפריט הינו תפריט יומי ומשתנה. התפריט מציע אוכל ממטבחי העולם
Williams בר-קפה, המקום ממוקם ברחוב סוקולוב המרכזי אבל מצליח לייצר אווירה שקטה ואינטימית של בר-קפה שכונתי, התפריט לוקח את המנות הרגילות ונותן להן טוויסט מעניין ב Williams בר-קפה תוכלו להנות ממבחר סלטים מעולים, ארוחות בוקר עשירות ומפנקות, פסטות מיוחדות במבחר רטבים (חלבי או בשרי), כל סוגי הכריכים במבחר ממרחים, גבינות ותוספות, תבשילים מיוחדים כמו גיוזה – עגבניות טריות מגורדות עם תרד וירקות שורש ברוטב שמנת, קינואה במגוון צורות הגשה, לחמי הבית, מיצים טבעיים סחוטים במקום, קינוחים ועוד
מסעדת ויסטה, השוכנת בחוף דלילה ליד המרינה באשקלון, הינה מסעדת שף. המסעדה מתהדרת בתפריט פיוז'ן כשר, המשלב את כל הטוב שבעולם: טעמים מענגים מהמטבח הצרפתי קלאסי עם טאץ' מודרני ונגיעות אסייתיות – כולם עטופים בחמימות ים תיכונית נעימה.
מסעדת שף חדשה בטבריה המגישה "וריאציות עדכניות לאוכל טברייני מסורתי".
מסעדת זאדה מציעה חוויה קולינרית עכשווית. המטבח כולל ארוחו עם נגיעה אישית, אותנטית ומקומית של השף שחר ביטון.
פועלת 24 שעות ביממה ומגישה מנות כשרות בהשראה ביתית, שמבוססות על שמן זית וחומרי גלם איכותיים.
"חמש" היא מיזם קולנרי ייחודי בניצוחם של השפים זיו מנשה ואמרי בריל, שנמצא בין שדות בהם גדלים חומרי הגלם אותם תטעמו! הצמד מנסים להביא את הסועדים להפעיל את חמשת החושים שבאים לידי ביטוי במנות, אשר מורכבות וכוללות טכניקות של בישול מודרני וקלאסי שרובן נעשות ממש מול עיני הסועדים. המסעדה פתוחה ביום רביעי בלבד, ובכל שאר ימות השבוע השפים מארחים לאירועים פרטיים השפים מזמינים להיכנס למטבח, לשאול שאלות ואף לקחת חלק בחווית ההכנה.