אולס הינה מסעדת שף המתמחה בטאפאס ספרדי-איטלקי. המסעדה מציעה בין היתר תפריט טעימות אשר כולל 7 מנות עיקריות, ביניהן: לחם הבית, מרק, קורנביף, מדליוני פילה ועוד לצד קינוח וכוס יין. המקום ממוקם על הטיילת מול הים ומשלב בו מסעדה, אולם וגג עם דק עץ שמתאים גם לאירועים.
מסעדה טבעונית בתל אביב. מסעדה שעיקרה הוא פירות וירקות. בתפריט ניתן למצוא גם קינוחים וקיימת אופציה של ארוחת טעימות הכוללת את כל מנות המסעדה וקינוח.
דוכן של השף אביב משה הממוקם בתל אביב במתחם שרונה. זהו דוכן של אוכל רחוב, הקבב הוא קבב טורקי. ניתן לאכול גם בלאפה וגם בצלחת.
חוויה טעימה ומספקת בצפון - בית שאן קונדיטוריה עם ניחוחות וטעמים באיכות גבוהה (עבודת יד)
מסעדתם החדשה של השפים חוסאם ונשאת עבאס ממוקמת על קו המים בטיילת עכו.
מסעדת אלבה הינה המסעדה החדשה של ג'ו מרסיאנו המוכר ללקוחותיה הנאמנים של מסעדת הקנטינה. המסעדה ממוקמת במגדלי G (גינדי) בפינת הרחובות אבן גבירול ושאול המלך. המסעדה מאופיינת בסגנון צרפתי ומייצרת תחושה של פריז באמצע תל אביב, עם חומרי הגלם האיכותיים והמובחרים בשוק.
מסעדת אל דנטה היא מסעדה איטלקית אינטימית, משובחת וכשרה השוכנת בלב שכונת רחביה בירושלים. שוקי שוקרון, השף האמון על תפריט המסעדה, מפזר נגיעות ים-תיכוניות מרעננות בתוך המטבח הטוסקני המסורתי ומציע תפריט עשיר, דינמי ומפתה המורכב מחומרי גלם טריים ואיכותיים. המסעדה מעוצבת בסגנון מהודר וחמים, מטרסה יפהפייה מוקפת צמחייה מלבלבת, מאווירה נינוחה ונעימה ומתערוכות אמנים מתחלפות. כל אלה מושכים אל "אל דנטה" קהל לקוחות מגוון, כיאה לעיר הבירה הרבגונית והרב-תרבותית.
אלומה בכפר הינו טאפאס בר הממוקם באחוזת נופש ברמות נפתלי. המטבח באלומה בכפר עונתי והתפריט המשתנה מתבסס תמיד על גלם טרי מהאזור. סגנון האוכל הנו ים תיכוני בהשראה הספרדי- כמתבקש בתפריט טפאס, ניחוחות מקומיים וגליליים באים אף הם לידי ביטוי.
אלמנטרי מסעדת שף אינטימית הכוללת 30 מקומות ישיבה פנימיים ועוד 20 חיצוניים. האוכל במקום מושפע מהמטבח המקומי הים תיכוני. השף והבעלים של המקום הוא צחי מלול, שעבד במסעדות בניו יורק ובלונדון במשך שנים.
מסעדת אלערישה מציעה תפריט ובו מאכלים אותנטיים בנוסח מזרח תיכוני, של השף נאיל זרקאוי. המבקר יכול ליהנות מנוף מרהיב של מטע הזיתים. המסעדה בנויה עץ- דמויי סוכה ענקית, מרווחת ומזמינה.
מבנה האבן היפהפה בו שוכנת מסעדת 1868 הוא עם תקרות גבוהות ומקושטות ועם אבן ירושלמית המעטרת כל פינה, קשת וגומחה במסעדה. החללים אצלינו הינם בעלי עיצוב וגודל שונה, על כן ניתן לערוך סוגים שונים של אירועים, החל מארוחות פרטיות ופגישות עסקיות ועד אירועים משפחתיים כמו בר מצוות ובריתות.מחדר המיועד ל 20 סועדים עם שולחן האבירים ועד החדר הפרטי שלנו אשר מתאים ל 12 סועדים, למרות שגם שניים ירגישו שם נפלא. בנוסף ניתן לערוך אירועים במרפסת שלנו המשקיפה אל גינת פרחים צבעוניים לצד המזרקות. על התפריט שלנו ממונה השף יענקלה תורג'מן אשר מרכיב בכל עונה תפריט חדש ומגוון המבוסס על חומרי הגלם הטריים ביותר הקיימים בשווקים המקומיים. איכות החומרים לצד היצירתיות של השף מאפשרים בניית תפריט שונה ומפתיע בכל עונה, במסעדה ניתן לארח עד 80 סועדים.
במסעדה 80 מקומות ישיבה ואווירת נרות ויין נעימה, מרפסת בה ניתן לחוש את אווירת הים והגלים וליהנות מנוף מדהים לים התיכון. באנדיב תוכלו ליהנות מתפריט ים תיכוני משובח.
השף הלל תווקולי משיק את מסעדת אנימאר מטבח ים תיכון מודרני אל מול חוף הים התיכון. במסעדה החדשה יעניק הלל פרשנות אישית למטבח הים תיכוני המגוון.