מסעדה כשרה בשרית במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב. מבחר מנות וקינוחים פרווה.
מסעדת ביסטרו המשלבת בין המטבח הים תיכוני, האיטלקי והצרפתי. מסעדה מושלמת לפגישות עסקים ומתאימה גם למשפחות. שירות נעים לבריות ואדיב, עם ידע רחב על התפריט ועל תפריט היין.
מעדנייה כשרה של השף אבי ביטון אשר נמצאת בתל אביב. קיים מתחם אוכל, תבשילים, סלטים, יינות ועוד.
מסעדת דגים ופירות ים חדשה ברמת החייל, השואבת השראה מאגדת "הזקן והים"
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
פורט סעיד היא עוד אחת ממסעדותיו של אייל שני הממוקמת ליד בית הכנסת הגדול ברחוב סיני. פורט סעיד מציעה תפריט מגוון במחירים מוזלים לקהל הרחב עם מנות פשוטות יחסית אך עם הקפדה על חומרי גלם איכותיים.
פיצות שף, פיצות גורמה. פיצות מלבניות וארוכות עם מגוון של תוספות: פיצה לבנה עם ריקוטה, פיצה מרגריטה, דלעת מקורמלת, מייפל ושקדים, פיצה עם ראגו פטריות ומסקרפונה, ארטישוק, חציל ועוד. יש גם פיצות המתאימות לטבעונים.
קלארו מסעדה במתחם שרונה של השף רן שמואלי.