עם מטבח חלומי ומסעדה חדשה ומעוצבת, מסעדת אנג'ליקה לוקחת אתכם לחוויה קולינרית מלאה: אווירה, שירות, אוכל ויין.
מסעדת אל דנטה היא מסעדה איטלקית אינטימית, משובחת וכשרה השוכנת בלב שכונת רחביה בירושלים. שוקי שוקרון, השף האמון על תפריט המסעדה, מפזר נגיעות ים-תיכוניות מרעננות בתוך המטבח הטוסקני המסורתי ומציע תפריט עשיר, דינמי ומפתה המורכב מחומרי גלם טריים ואיכותיים. המסעדה מעוצבת בסגנון מהודר וחמים, מטרסה יפהפייה מוקפת צמחייה מלבלבת, מאווירה נינוחה ונעימה ומתערוכות אמנים מתחלפות. כל אלה מושכים אל "אל דנטה" קהל לקוחות מגוון, כיאה לעיר הבירה הרבגונית והרב-תרבותית.
מבנה האבן היפהפה בו שוכנת מסעדת 1868 הוא עם תקרות גבוהות ומקושטות ועם אבן ירושלמית המעטרת כל פינה, קשת וגומחה במסעדה. החללים אצלינו הינם בעלי עיצוב וגודל שונה, על כן ניתן לערוך סוגים שונים של אירועים, החל מארוחות פרטיות ופגישות עסקיות ועד אירועים משפחתיים כמו בר מצוות ובריתות.מחדר המיועד ל 20 סועדים עם שולחן האבירים ועד החדר הפרטי שלנו אשר מתאים ל 12 סועדים, למרות שגם שניים ירגישו שם נפלא. בנוסף ניתן לערוך אירועים במרפסת שלנו המשקיפה אל גינת פרחים צבעוניים לצד המזרקות. על התפריט שלנו ממונה השף יענקלה תורג'מן אשר מרכיב בכל עונה תפריט חדש ומגוון המבוסס על חומרי הגלם הטריים ביותר הקיימים בשווקים המקומיים. איכות החומרים לצד היצירתיות של השף מאפשרים בניית תפריט שונה ומפתיע בכל עונה, במסעדה ניתן לארח עד 80 סועדים.
השף יונתן רושפלד פתח לאחרונה את מסעדת ארוחת ערב בקבלייר. המנות העיקריות והראשונות משתנות מדי יום ומופיעות הלוח.
רחל בן אלול, המשתתפת בתוכנית מאסטר שף 5, מציעה אוכל ביתי ותבשילים ביתיים ירושלמיים ואחרים, ומארחת בביתה הפרטי לפי הזמנות מראש.
מסעדת שף של אבי לוי (יוצא תכנית הריאלטי "מאסטר שף") הממוקמת בשולי שוק מחנה יהודה. המסעדה משלבת סגנון ירושלמי עם מטבח צפון אפריקאי ונמצאת בבניין עתיק המשרה אווירה ייחודית.
מסעדת הסדנא שוכנת ברובע המדיה jvp בירושלים, אחד ממתחמי הבילוי המובילים והמתפתחים בעיר. הסדנא הינה מסעדה בעלת אופי ייחודי ומקוריים בנוף הירושלמי. הסדנא מספקת ללקוחותיה חוויה הן מבחינת עיצוב המקום המוקפד והעדכני, והן מבחינת תפריט האוכל המפתיע, המגוון והחדיש. כל זאת תוך שימוש בחומרי הגלם הטריים והאיכותיים ביותר בשוק. האווירה במקום קלילה ונינוחה, יחד עם חשיבה על כל הפרטים.
מסעדת הרצל הינה מסעדת גריל האוס הממוקמת בירושלים, במרחק הליכה מהכותל והעיר העתיקה. התפריט הכשר למהדרין של מסעדת הרצל מציע מבחר מנות בשריות כגון: המבורגר, אנטריקוט, פרגית ועוד. ישנה אפשרות לעריכת אירועים פרטיים ועיסקיים במסעדה בחללים פרטים.
לארא הינו ביסטרו שף ירושלמי בניצוחו של השף והבעלים ליאור חפצדי. לארא מציעה מטבח ישראלי ים-תיכוני עם נגיעות אירופאיות אותנטיות ובתפריט ישנם מגוון ספיישלים מתחלפים. המסעדה ממוקמת בחלל ירושלמי אותנטי וניתן ליהנות מכישורי השף בשל המטבח הפתוח במסעדה. במקום ניתן לערוך אירועים- במסעדה קיימים 55 מקומות ישיבה, 25 מקומות בחוץ וחדר VIP המכיל 15 מקומות. בנוסף, ניתנים שירותי קייטרינג עם מגוון מנות הבית ואפשרות להתאמת תפריט מיוחד לאירוע.
בלב המושבה הגרמנית בירושלים שוכנת מסעדת לה בוקה, מסעדה לטינית כשרה. קונספט המסעדה הינו לטיני חדשני ומשלב בהצלחה טעמים וריחות ממדינות שונות. תפריט המסעדה מתמחה בסגנון פיוז'ן לטיני ומציע מגוון מנות המאפיינות סגנון זה.
מסעדת גריל גורמה.
מסעדת מודרן היא מסעדה איכותית הממוקמת בתוך מוזיאון ישראל בירושלים. התפריט של מודרן הוא עשיר ומגוון ומציע מגוון מנות ירושלמית עתיקות ועכשוויות יחדיו לצד תפריט יין משובח. בנוסף, ניתן לערוך אירועים עסקיים או פרטיים מגוונים ומהנים.
מסעדת מוזה בהר הינה ביסטרו צרפתי הממוקם בשורש.
מורי הינה מסעדת שף כשרה הממוקמת בירושלים. התפריט במסעדת מורי הינו תפריט פיוז'ן המשלב בין המטבח הישראלי והים תיכוני.
מחניודה הינה מסעדה ים תיכונית עונתית הממוקמת ליד שוק מחנה יהודה בירושלים. על התפריט במחניודה אמונים שלושה שפים ירושלמיים בעלי רזומה עשיר: אסף גרניט, יוסי אלעד ואורי נבון. התפריט במסעדה משתנה ומבוסס על חומרי הגלם המובחרים שנאספים על ידי השפים מידי יום בשוק הסמוך. במסעדה מטבח פתוח ששם את האוכל במרכז ונותן לסועדים ליהנות מהשואו.
מסעדת מיאן נודלס השוכנת בשדרות ממילא מכניסה לתוך השדרה את הריחות הנהדרים של מרקי הראמן יחד עם המנות הפיוז'ן אסייאתיות נותנות ייחודיות ומעוררות את הסקרנות של האורח במסעדה להיחשף למטבח האסייאתי בצורתו החדשה ולטעום טעמים נהדרים המצויים במרקי הראמן. השירות אדיב ויש הסבר על כל מנה ומנה.
דוכן של מנות שף בפיתה במחנה יהודה שבירושלים. המקום כשר למהדרים ומציע מנות צמחוניות.