פורים הגיע ואיתו שתי שאלות מטרידות: כיצד משדרגים את משלוח המנות ויוצרים מארז שכולם ירצו לקבל או להגריל? והיכן ניתן לאכול אוזני המן במילוי מיוחד וגם לבלות בפורים? אספנו עבורכם ארבעה פתרונות לסוגיות אשר מעלה החג
כמו בכל חג יהודי מסורתי, נושא האוכל חשוב לא פחות מחגיגת החג עצמו, וט''ו בשבט מספק לא רק חגיגה לאילנות אלא גם מנהג טעים ומתוק של אכילת פירות יבשים. לפניכם ארבע מסעדות החוגגות את החג בדרכים שונות ומיוחדות
בכל שנה, לקראת חג ט''ו בשבט, אנו נזכרים בסגולות המיוחדות של הפירות היבשים. כזכור, הפירות היבשים בעלי ויטמינים רבים ונוגדי חמצון המחזקים את הגוף. לכבוד ט''ו בשבט אספנו טעמים וכלים הקשורים לפירות יבשים
''כיצד יודעים שהבשר טרי? מה זה בשר מיושן? אומרים לכם שזה בשר עגל. איך תדעו שלא מדובר בפרה זקנה?...'' יעל עפר השתתפה בסדנת ניחוחות חורף מהבילים בלגעת באוכל, וקיבלה טיפים וכלים מעשיים כיצד להתנהג ולעבוד עם בשר
לכל מי שנמנע מאכילת ירקות רק בגלל שהוא מתעצל לחתוך אותם לסלט – הסלייסר הקומפקטי של חברת chef'n פותר את הבעיות. הפורס הנוח לשימוש חותך פירות בארבעה עוביים שונים, לאורך, לרוחב ובאלכסון. כבונוס, הוא גם קל לאחסון
הפותחן האולטימטיבי של חברת zyliss מאפשר פתיחת פחיות ללא פגיעה בציפורניים, וכן פתיחה קלה ונוחה של בקבוקי שתייה מזכוכית ומפלסטיק. הוא מגיע בשלל צבעים, ואף פעם לא הולך לאיבוד. להשיג ברשת המרכזים הקולינאריים לגעת באוכל
מחלץ הקיווי של חברת chef'n בנוי משני להבים, המאפשרים לחצות את הקיווי, ולהפריד אותו מקליפתו בצורה פשוטה, בטוחה, נוחה לשימוש וללא לכלוך רב, על ידי חיתוך סביב הפרי, ולאורך הקליפה. להשיג ברשת המרכזים הקולינאריים לגעת באוכל
לא משנה איפה אתם בחג, ואם אתם אורחים או מתארחים – סביר להניח שגם אתם מחפשים ברגעים אלו את כלי האירוח הכי יפים, הגאדג'טים הכי מדליקים, כלי הבישול הכי יעילים והמתנות הכי שוות. לכבוד ראש השנה, הנה המלצות לכלים איכותיים לחג
''בקינוח אחר הכנסנו עוגה שלמה לכוס קטנה, וכך קבלנו קינוח מתוק של עוגת גבינה פירורים. גם לאוהבי השוקולד והקפה נמצאו פתרונות מתוקים...''. מיה בר גילתה את יתרונות קונספט הקינוחים בכוסות, בסדנה אפייה בנושא בבית לגעת באוכל
הקולפן הכפול בעל שני הלהבים, החד והמשונן, מאפשר לקלף פירות וירקות, רכים וקשים, כשכיסוי הלהב המסתובב מגן על האצבעות בפני הלהב שלא בשימוש. עוד מוצר פשוט וגאוני, שניתן להשיג בסניפי רשת המרכזים הקולינאריים לגעת באוכל
מסתבר שתעשיית כלים שלמה פורחת סביב נושא הכלים לגבינות: פריסה, גירור, אחסון, בישול ואפייה של מוצרי גבינות. מספר חנויות כלים חשפו בפנינו את כלי הגבינות שלהם, החל ממיקרופלן, דרך כלי פונדו, ועד שקית בד להכנת גבינה ביתית
איך מזהים חובבי בישול? לפי הצלקות על הידיים. מה לעשות - עבודה במטבח כרוכה בסיכונים, כגון סכין שמחליק, שמן שניתז, או כוויות מסיר או תבנית חמה, כי אין בנמצא מגבת או כפפה. למקרה האחרון, לפחות, מצאו בלגעת באוכל פתרון
''על שולחן ההכנה נוצרו מספר תחנות, וכל ילד יכול היה לבחור היכן הוא מעוניין לעבוד. מספר ילדים, למשל, התלוו לעמרי מאחורי הכיריים וטיגנו את קציצות הפלאפל האדומות...''. מיה בר לקחה את בתה לסדנת בישול לילדים של לגעת באוכל
גם הפעם הוטל עליכם להביא לסדר עוגה? שוב צריך להתמודד עם נשיאה של עוגה מהודרת בצורה מכובדת, כך שאפשר יהיה גם ליהנות מיופייה, וגם לשנע אותה אל הבית המארח בצורה נוחה? בשביל זה המציאו את תבנית האפייה הנישאת Bake Ware
אוהבים תפוזים, אשכוליות ושאר פירות הדר, אבל נמנעים מאכילתם בשל הבלגן והלכלוך הכרוכים בקילופם? מפלח התפוזים והאשכוליות של chef'n מאפשר ליהנות מהפרי, בלי צורך לקלפו. להשיג ברשת המתחמים הקולינאריים לגעת באוכל
על דרך המסחר העתיקה דרך המשי נסחרו לא רק בדים, בשמים ואבני חן– אלא גם סודות קולינריים. השף ישראל אהרוני מסביר מה הקשר בין פסטה לדים-סאם, ומחלק מתכונים רלוונטיים, בשתי סדנאות מיוחדות שיערכו בסניפי לגעת באוכל
מחפשים מתנה ייחודית ומקורית ליום האהבה, שיחול ב-14 לפברואר? רשת הקולינאריה לגעת באוכל מציעה שפע של פתרונות יצירתיים: מסט פונדו זוגי, דרך מגוון של כלי מטבח בצורת לב, ועד סוכריית-עוגייה. בצורת לב, כמובן
החלום הישראלי הנוכחי מורכב מבית בכפר. רובנו חולמים על בית פרטי, עם גג רעפים ונוף משגע. מיעוטנו יכולים להגשים את החלום הכפרי הזה. הכלים בסגנון כפרי של רשת CUISINE דווקא מכניסים לאווירה, ומהווים יופי של פיצוי
צ'יקן רוסטר מבית ''Westmark'' מאפשר הכנה קלה, נוחה, טעימה ומזינה של עוף צלוי. פשוט מלבישים את העוף בצורה אנכית, ומכניסים לתנור. עודפי הנוזלים והשומן יצטברו בתחתית, כך שהבונוס הוא ארוחה דלה בשומן
הקץ לטפטופי שמן על השיש. למברשת השימון CHEFEN פטנט ייחודי: את השמן ממלאים בידית שלה. כך נוצרת אחידות במריחת השמן, הנובעת מגוף המברשת עצמה.
נרתעים מהלכלוך, השומן והבלגן שבמלאכת האפייה? דף טפלון לשימוש רב פעמי של רשת לגעת באוכל יכול להחזיר לכם את חדוות האפייה: הוא מאפשר אפייה קלה ופשוטה, ללא לכלוך מיותר ושימון התבנית, ומתאים לעד אלף שימושים
''התיאוריה הופכת לפרקטיקה אל מול עינינו המשתאות: יניב מרוקן מח מעצמות להכנת רביכה, צולה על הפלטה מדליוני פילה, וחולק איתנו טיפ...'' בארבע שעות של סדנה בלגעת באוכל, למדה מיכל שי על בשר יותר ממה שידעה אי פעם
מתקפלא, המסננות המתקפלות של ''פרוגרסיב'', עשויות מסיליקון, ניתנות לפירוק ולשטיפה קלה ונוחה, הן ביד והן במדיח הכלים, ובזכות הקיפול הן תופסת פחות מקום אחסון
כמה שהוא קטן, ככה הוא חכם. הפטנט שמשווק כעת ברשת ''לגעת באוכל'' (בפרוטות), יגרום לכם לפתוח את דלת המקרר עוד יותר מבדרך כלל, אבל מעכשיו תפתחו אותה לא בשביל האוכל אלא כדי להריח. הכירו את מבשם המקררים החדש
הבשורה החדשה של רשת "לגעת באוכל" היא סירי סיליקון. גמישים, היגייניים, צבעוניים וקלים לניקוי. מה עוד אפשר לבקש מסיר?