אפרת רוזן מוציאה את בן זוגה למסעדת פורמג'ו בראשון לציון, ומגלה שאין ממש צורך לעבור את הפקק של יום חמישי באיילון צפון בשביל לאכול פסטה או לזניה גדושת גבינות בערב סגרירי ואפור, כשיש פורמג'ו במרחק קצר מהבית
שאול ברדה, שף קייטרינג ארץ גשן – אמנות קולינרית, עונה בחפץ לב על השאלון שלנו. בעוד הוא התחיל ללמוד את רזי הבישול אצל אימא וסבתא, אנחנו מקבלים מתכון מוכן לנתחי אסאדו צלויים בגריל היישר ממטבחו של שף ארץ גשן
בית הקפה אנג'לו במודיעין, שבשני סניפיו נערכים אירועים, מוכר בסביבה בזכות האוכל הטרי, השירות האדיב, האווירה הנעימה וארוחת הבוקר שישנם כאלה שמגיעים מרחוק במיוחד בשבילה. וגם אנחנו מציעים – בוקר בקפה אנג'לו
גם אם חורף וקצת קשה להוציא את האף מתחת לפוך, ערב ולנטיין מתקרב אלינו, והוא מביא אתו סיבה טובה למסיבה ולחגיגה. ולרגל ההזדמנות הממשמשת ובאה, אספנו בשבילכם ארבעה ברים ומסעדות שישמחו לחגוג יחד אתכם את האהבה
בטור הבירה מרחיב הפעם יואב עלון על ההיסטוריה של הבירה הטרפיסטית הנדירה, המיוצרת על ידי נזירים במנזרי שתקנים באירופה, ושיוצרת עניין רב בעולם ובארץ. סמל האותנטיות, מתברר, ניתן רק לבירה שמיוצרת ללא מטרות רווח
שירלי רחמים מבקרת במסעדת סמיר ברמלה, השוכנת בתוך מבנה עתיק בן 700 שנים שעל קירותיו חזון אחרית הימים: יונת השלום מרחפת לצד מסגד, עץ אשוח ומנורה. והיחנה, שמתברר שהיא חזה עוף עם עגבניות ובשר לא מפסיקה להפתיע
ערב ולנטיין בפתח, ולרשותכם ארבע הזדמנויות מצוינות לחגוג את ערב האהבה עם מתנות מתוקות, שיותירו את בני הזוג שלכם כמהים לעוד (שוקולד). רק אל תשכחו שמותר לכם לאהוב כל השנה, לא חייבים לחכות ל-14 בפברואר
במסעדת סאטורי מספרת קרן ויזנר את סיפור חייה הקשה: חולמת על חופשה בתאילנד אבל נאלצת להישאר בחורף הקר בארץ. מזל שאוכל תאילנדי אפשר להשיג גם כאן, ואם כבר כאן, בתל אביב, מסעדת סאטורי היא תאילנדית מעולה
יובל בלנקובסקי מבקר בלונה פארק של תערוכת היין Wine Expo הנערכת בימים אלו במרכז הירידים בתל אביב. בין הדוכנים של יקבי רמת הגולן, טעימות המים והיין של יקבי ברקן, ביתני הבוטיק הקטנים והמציגים המקצועיים הוא חש בבית
יונתן שטרנברג מבקר בבית הקפה-קונדיטוריה פרש, מהנחשבים בירושלים אם לא בארץ. אפילו אורחים מן המרכז מגיעים אל פרש כדי לטעום מעוגות הגבינה ומהשטרודלים המעולים, ושטרנברג גם הוא מפשיל שרוולים ומצטרף לחגיגה
בית הקפה של גידי מזכיר לשיר כידן את סרוגים נוסח רמת גן, כשמסביבה יושבים זוגות בדייט או חברות שהתכנסו לארוחה משותפת. אבל גם אם אתם לא מחפשים כשרות, היא ממליצה, מה זה משנה בעצם? האוכל מצוין וזה מה שחשוב
יובל בלנקובסקי מבקר בקפה-מסעדה פרדיסו בירושלים, ומוצא קהל במגוון גילאים והרכבים, ממש כמו המנות בתפריט. פרדיסו, המוסד הירושלמי הוותיק והמכובד אינו מפסיק להרשים את בלנקובסקי, שממשיך לאכול סרדינים חמים מן המחבת
מיטבלים, מסעדת שף כשרה בלבה של ראש פינה, מציעה לכם ארוחה עם מנות איכותיות ומוקפדות, מטבח המשלב חדשנות ויצירתיות עם מטעמים מבית אימא, ועל הכול אמון השף יניב חדד. תושבי האזור ואורחי הצימרים – מוזמנים לעסקית
לכל מי שהוא תאב בשר, לכל מי שכמהה נפשו לפרגיות, לצלעות, לשיפודים או לנתחים נימוחים, לכל מי שמעולם לא הבין את פשר הקינואה והעלים הירוקים, בשבילכם אספנו ארבע מסעדות ומעדניות שמחכות לכם עם הבשר שאתם כל כך אוהבים
אפרת רוזן כבר מזמן רצתה לבקר בבר-מסעדה קאראס על חוף בת ים. ואם כבר בילוי חורפי בים, אז שיהיה בערב הקר בשנה: בעוד גשם הזלעפות בחוץ מכה בגלים ומטפטף על החלון של קאראס, הדבר האחרון שהיא רוצה זה לחזור הביתה
לכבודו של החורף, יש להוציא את התה מהנפטלין. אספנו בשבילכם עשרה מקומות שמציעים חליטות תה מיוחדות שתוכלו להתחמם אתן, ולא, לא מדובר כאן על כוס התה של ההסתדרות, גם לא על כוס התה של הממסד. רחוק מזה – פשוט תה טוב
"לעומת אפנות כמו הקינואה, צמחונות, טבעונות או אחרות שלעתים צצות, לעד יסתובב סליל השווארמה על צירו... שיפודי רחובות, על אף שמה, אינה שיפודיה. זו מסעדה המקדשת בשר לסוגיו..." שיר כידן קרניבורית במסעדת שיפודי רחובות
אורלי פרש-אזולאי ("זמן איכות עם החמות הוא חובה") מבלה ערב במסעדה האסייתית תאי צ'ין שבטבעון. במסעדת תאי צ'ין משתלבים המטבח היפני, הסיני והתאילנדי באופנים מעניינים וייחודיים, כמו גם הכלה והחמות
אורית איציק בפגישת עבודה בבית הקפה (כבר מסעדה!) מתוקה, מול הסינמטק בתל אביב. טריות המאפים המלוחים והמתוקים יוצרת אצלה רצון לגרוף את הכול בתנועת מגל לתוך שק אחד גדול, אבל היא גם צריכה לעבוד
לומיטו קריית עקרון, שעת צהריים. שיר כידן מגיעה ומוצאת הכול – עולם שלם של סלטים, פרגיות, אסאדו, אוסובוקו, עוף צלוי עם תבלינים, פסטלים, קבב פלפל וקבב יווני. והיא אפילו לא צריכה לסחוב את המצרכים עד לאוטו
קובי גוטהלף, השף של מסעדת טל טלה שבנווה דורון, עונה לנו על כמה שאלות ומסביר איך זה להיות שף שאוהב גבינה. למי שרוצה, הוא מוסיף גם מתכון לקיש פטריות וגבינות צאן, מהסוג שרק הוא, בית היוצר של טל טלה, יודע להכין
שירלי רחמים הולכת להטמין פתק בכותל ומיד אחרי לארוחה במסעדת בין הקשתות, ירושלים. פה היא בוצעת חתיכת פוקאצ'ה ומנגבת, עוד חתיכה ומורחת, עוד חתיכה ומלקקת. ועוד לא דיברנו על המנות העיקריות שמציעים לה בין הקשתות
קולומבוס הכשרה שבהרצליה פיתוח, מסעדת ביסטרו שף בליווי השף והיועץ הקולינרי אייל קורנבליט, מציעה לכם ארוחה טובה לצד אווירה נעימה ומסוגננת ממש כמו באמריקה.
אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שישמחו להביא את האוכל עד אליכם, בלי שתצטרכו להוציא את האף החוצה אל הקור או אפילו לבשל במטבח. ההצעה מתאימה למי שעסוק, למי שעורך ישיבות או אירועים בבית או למי שהוא סתם עצלן בחורף
כמה הצעות למסעדות ולמעדניות שמציעות לכם הצעות מפתות לכבוד ט"ו בשבט, חג האילנות, שאף על פי שבדרך כלל עובר אצלנו מבלי משים, חבל להתעלם ממנו – גם בגלל הפירות היבשים וגם כי כזו סיבה לחגיגה לא מגיעה כל יום