יובל בלנקובסקי מבקר במסעדת תאילנדי בירושלים – נודלס בר שאפשר להגיע אליו עם חבורה גדולה ושמחה של סועדים ולצאת ממנה תוך פחות משעה שבעים ומרוצים. את מבחר המוקפצים אפשר לקבל גם בבגאט, כך תוודאו שתהיו שבעים במיוחד
פולה במושבה, בית קפה בעיצוב אלגנטי בנס ציונה, מקפיד על שירות איכותי ועל מצוינות במנות, ומציע לכם מכל וכל – ארוחות בוקר עשירות, סלטים טריים, כריכים, מנות פתיחה, מנות גריל, ארוחות ילדים וכמובן – ארוחה עסקית
אנחנו יודעים, אין הרבה דברים שיכולים להכניע אתכם. נמלי תעופה סגורים, משבר מים חמור, התחממות גלובלית ועוד צרות עולם עוברות לכם מעל הראש. כל מה שאתם מצליחים לראות אל מול עיניכם הוא הסוכר המתוק. בשביל זה אנחנו פה
"עקב התלהבות לא מרוסנת, קיבלתי יחד עם הרול אינארי ספיישל, מעדן אמתי שנראה קצת כמו שקיק סושי המעוטר בטונה אדומה וירקות..." כשיש סושי בתפריט של מסעדת טנג'רין שבמלון מנדרין, צפון תל אביב, ברור מה תזמין שיר כידן
"המגע האישי של המטבח של קרוסל מתבטא בכל אחת מן המנות, והיא מתגאה בכך שכל מה שמוגש במסעדה מוכן פה במקום, 'מהלחם ועד לגלידה'...." יובל בלנקובסקי מתרשם מהאווירה הרומנטית של מסעדת השף האינטימית והכשרה, קרוסל ברעננה
מסעדת אהבת הים מביאה את הים למקום שבו לא נראה ים מעולם – העיר ירושלים. במסעדת אהבת הים תוכלו ליהנות ממנות דגים איכותיות וטריות לצד מגוון סלטי הבית במסגרת ארוחה עסקית, שאותה תוכלו למצוא בכל יום בשעות הצהריים
אדם וענת בר (גרגרנים בעייתיים) מבקרים במרתון יינות ישראל – הבית הפתוח של איש הענבים ביפו, המציג כ-60 יינות משלל זנים, צבעים ויקבים, הזדמנות לטעום את כל היינות ששמעתם את שמם ושאת טעמם לא טעמתם מפאת המחיר\הנדירות
יום העצמאות בפתח ואתו הזדמנות נהדרת לחגיגה. החל מבקבוק יין אינטימי לחגיגה זוגית על הבר, דרך מנות בשר או סושי משובחות שתאכלו לבד או עם חברים וכלה במסיבות ריקודים מרובות משתתפים, שמחה ואלכוהול במבחר מסעדות
"על צלחת מוארכת הונחו בתפארה אסקלופ כבד אווז, רביולי ממולא בירקות וכבד אווז ומוס כבד אווז עם קונפי עגבניות שרי מתקתק. תחושת החדווה העילאית הכתירה את כל המנות מנצחות..." אורלי פרש אזולאי באוליב ליף בתל אביב
"ארוחת השחיתות נקראת כך משום כל הטוב הטמון בין הנודלס של המנה הענקית הזו, החל מכבד אווז רך ועסיסי המשתלב עם פרגית בשרנית וכלה בירקות כמו כרוב, בצל, גזר, בטטה מטוגנת ובוטנים טחונים..." שיר כידן בריבר נודלס בר
שירלי רחמים מבקרת בתערוכת מבשלים שנערכת בגני התערוכה בימים אלו. בין הדוכנים, הסירים, והמחבתות היא טועמת יין, דבש, שמן זית ופסטות, לומדת בסדנאות בישול, מביטה בשפים וגם מוצאת גם את החנות של ספייסס כלים וטעמים
קפה פרדיסו, מעוז החילונים בירושלים, מציע לכם ארוחות עסקיות ושירות נטול גינונים מיותרים, כמו בבית, באמצע השבוע וגם בשבת. בתפריט: ארוחות בוקר, פסטות, סנדוויצ'ים, מרקים, עיקריות, קינוחים ותפריט יינות המשובח
אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמחכות, יחד עם אדמת הצפון והאוויר הצח, שתבואו לטעום ממטעמיהן. באווירה פסטורלית ולצד נוף מרהיב מציעות לכם המסעדות הצפוניות הכול החל מגורמה וכלה בחומוס – כל מה שיעשה לכם את הטיול
עכשיו, כשכבר עבר חג הפסח וכשאבק המצות מאחורינו, הגיע האביב ואתו השמש ששוקעת מאוחר בערב, מנות קלות במסעדות והזדמנויות ליהנות משתייה לצד ארוחה קלה לעת ערב. במסעדת גוסטו וברשת פראג הקטנה מציעים לכם חגיגת אביב
"שוב מתבררת האמת, כשהמוצר הוא טוב וכשיודעים לטפל בו היטב, יש מקום להצלחה אפילו בגוב האריות הצפוף של סושיות אבן גבירול..." עיינה גל מגיעה חסרת ציפיות לסושייה סקאיי באבן גבירול תל אביב, ומוצאת המון הפתעות
"או אז הוגשה לשולחננו הוורסיה של פורטונה לטורנדו רוסיני - המנה הקלאסית המשלבת את שני נתחי הבשר היוקרתיים- פילה מניון וכבד אווז. פשוט וישר מן האש, ללא התחכמויות..." יובל בלנקובסקי אוכל בשר במסעדת פורטונה בירושלים
קפה קוקה שבראשון לציון ממוקם בלב לבו של מדרחוב רוטשילד בעיר, ומציע לכם אי של שקט בתוך כל ההמולה. גם באמצע היום או אפילו בבוקר, מציעים לכם בקפה קוקה מגוון הצעות לארוחות עסקיות מעולות באווירה פסטורלית ומענגת
שף אדר קפלן מור עם טיפים חדשים בנושא ביגוד רצוי לצוות העובדים במסעדה
יש אנשים שאוהבים לפתוח את הבוקר בטבילה בים, אחרים פותחים את היום בריצה קלה, יש מי שחייב קפה דבר ראשון על הבוקר, אבל מה הכי חשוב? כמובן, הארוחה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמציעות לכם ארוחת בוקר טובה לפתיחת היום
"אולי בפעם הבאה שנבוא נהיה מבוגרות מגניבות, נהנה לנו ממבצע קוקטיילים 1+1 בין 5 ל-9, נשחק סנוקר ונאזין למוסיקה חיה... או שאולי נאכל עוד עוגייה ענקית..." רייצ'ל וגנר והתר: דברים שרואים משם בבר גיורא בתל אביב
אדם בר וידידו ד, נצר גאה לקהילת בוקובינה, מבקר במסעדת מאמאיה - גריל רומני על בן יהודה, תל אביב. נבחרת החלומות של המטבח הרומני: ממליגה, מומיצה, מטיטאי, איקרא, כרוב כבוש ופפנאש, וגם הוא כבר מתגעגע לבוקובינה
"היא הציעה להכיר בינינו. היה לה ברור שזו תהיה אהבה ממבט ראשון. פצצת שוקולד מריר עם מרנג שוקולד נמסה בפה וממלאת את הגרון באושר שאין כמוהו..." שיר כידן על עוגת הטראפלס של פפרדלה ברחובות. וגם פסטות כשרות לפסח
רוחות האביב שמנשבות גם אצלנו מביאות אליכם את השירות החדש. ועכשיו, כש2eat ו-Click a Table התאחדו, החיים שלכם קלים יותר: כבר לא דואגים שלא יהיה מקום במסעדה, רק בוחרים איפה רוצים לאכול ומתי. השאר – עלינו
במסעדת סיסי בטעם איטלקי שבהוד השרון תמצאו מטבח איטלקי משפחתי ואותנטי בעיצוב הכולל כלי פורצלן, וילונות תחרה וכמובן – מנות איטלקיות מעולות. הצעה לארוחה איטלקית באמצע היום, ולא – אין חשש מאפיה, בון אפטיטו
לכבוד חג הפסח, הוא חג החירות מהעבודה ומבית הספר, שבו אנו זוכים לראות את אור היום מחוץ למשרד, מצאנו בשבילכם ארבע מסעדות פתוחות בחול המועד פסח, שמציעות תפריט כשר לפסח ולא פחות חשוב – חוויית אכילה נעימה בחג