בשעות הערב המאוחרות, אחרי שליל הסדר המשפחתי סוף-סוף נגמר, אין כמו יציאה כיפית. גם ביום שאחרי, נחמד להגיע למסעדה, לפאב או לבית קפה, כדי לשחרר את הקיטור, את המולת החג ואת פרצופי הדודים. הנה לכם כמה המלצות
אם השנה ההורים החליטו שהם נוסעים לחו''ל ומוותרים על הסדר בבית הדודים, אם החלטתם לחסוך מעצמכם את שיפוץ החגים, או אם אתם פשוט מעדיפים לשבת בנינוחות בזמן שאחרים מגישים לכם, מצאנו בשבילכם מסעדות לליל הסדר
בקינוח זה מתחיל להסתבך. חל איסור ייצוגי על הכנת מאפים מתוקים, ועל עוגת המצות המסורתית היינו מוותרים. מה עושים השפים בחג הפסח? ליקטנו בשבילכם את מתכוני הקינוחים הכשרים לפסח הטובים ביותר מהנבחרת המובילה
שירלי רחמים מגיעה לפסטיבל הבירה השני של ביר מאסטר ושל זמן אמיתי. במסע של טעימות בארץ הבירה הבלתי נגמרת היא פוגשת אבירים ומבשלות, משחקת במשחקי שיכורים וזוכה, כמובן, בעוד קצת בירה. לחיים, עד פסטיבל הבירה הבא
קצת אחרי שכריסטופר קולומבוס גילה את אמריקה, גילה אמיר נהרי את קולומבוס הכשרה. במסעדה שבהרצליה פיתוח הוא אכל, במסגרת המבצע, כפי יכולתו אבל עדיין השאיר בצלחת. בפסח הוא יחזור לארוחה כשרה ללא חשש קטניות
"מסעדת ליד הים היא צרפתית אמתית, שבה כל מנה מוקפדת ועשויה מחומרים משובחים וטריים..." יעל ברקוביץ' נושמת אוויר בשעת אחר צהריים שטופת שמש במסעדת ליד הים שברחוב הירקון בתל אביב. אחר כך היא מחפשת טיסה לפריז
מסעדת מונטיפיורי הוותיקה והחלבית בירושלים היא גם בית הארחה לאמנים ולאנשי אקדמיה. האווירה אינטימית, נעימה ותרבותית, והנוף צופה אל חומות העיר העתיקה, מגדל דוד וכנסיית דור מציון. בשעת צהריים – עסקית משובחת
הם עסיסיים, משוישים, מגוידים, עבים ומגרים. אם אתם נמנים על אוהבי בשר, הרי שהסטייק הוא הפטיש שלכם, וסינטה, אנטריקוט וטי-בון עשויים להיות שמות החיבה שתתנו לילדיכם. הנה ארבע הצעות לסטייקים משובחים במסעדות משובחות
אתם יכולים להשאיר את הסירים המהבילים לאלו שזה המקצוע שלהם, לתת להם גם לרחוץ, לחתוך, לשטוף ולהזיע באופן כללי. בזמן שהם יכינו לכם ארוחת חג מושלמת, תוכלו אתם ליהנות מיום אביבי ולחזור כשהאוכל יהיה מוכן. הנה הצעות
אדם בר חובב המכשפות קופץ עם המטאטא על ההזדמנות הראשונה לאכול במסעדת באבא יאגה שברחוב הירקון בתל אביב. כאן הוא מוצא את מכשפת הבית של כל הארצות הסלאביות כמו גם מטבח רוסי מסורתי עם גיחות לקווקז ונגיעות קלאסיות
מסעדה היא לא רק בית לאוכל, היא גם בית לתרבות. הנה כמה הצעות מכמה מסעדות שמציעות לכם אוכל ועוד קצת: תערוכת בולים בכרם זיתים, תערוכת צילום באל דנטה ופעילויות עם מחבר ספרי הבישול בני סיידא ברשת החנויות ספייסס
שפרה צח: "כדי להרבות בשמחה, מתקיימים בפרידה קאלו מעת לעת ערבים מיוחדים של שף אורח, המביא למקום את הטאץ' הייחודי שלו. כזה היה הערב שבו פינקנו את עצמנו בארוחת הטעימות המיוחדת של השף-האורח יאיר פיינברג..."
מודרן היא מסעדה הממוקמת במוזיאון ישראל שבירושלים, והיא מציעה לכם מטבח ירושלמי עכשווי ממכחולו של השף יניב לוזון, שפירק והרכיב מחדש את המנות הירושלמיות עתיקות היומין. את כל זה אתם יכולים לקבל בארוחת צהריים עסקית
צלויים על הגריל, בתוך קדירה, ברוטב שמנת, בתוך שקשוקה, מרק או סתם עם לימון ושמן זית – איך אתם אוהבים את פירות הים שלכם? אספנו בשבילכם ארבע הצעות מארבע מסעדות שיודעות דבר או שניים על המעדנים הנהדרים האלו
התחדשנו באפליקציית אייפון, ואתם מוזמנים להוריד אותה לשימושכם האישי. אז מה יש לנו כאן? מידע על מסעדות, ברים ובתי קפה? יש. המלצות? יש. הזמנת מקום בלחיצת כפתור? יש. מיקום כל המסעדות מסביבכם? יש. ומה עוד? יש עוד
מיכל גיא (קרניבורית אנינת טעם) מבלה ערב כהלכה במסעדת NG שבנווה צדק, תל אביב. ביום א' הראשון של כל חודש (3 באפריל בשבילכם) נערכת כאן ארוחת ברברים, שבה חייבים לאכול את הבשר עם הידיים. חוויה קמאית כבר אמרנו?
בכל שבוע מתקרב אלינו האביב בעוד צעד, ועכשיו כשהוא כבר ממש בפתח, בהחלט מרגישים בבואו במסעדות. הנה כמה המלצות: ארוחה אביבית במסעדת קצה הנחל הצפונית, ולא נרגיש את האביב בלי – קצת הכנות לקראת ליל הסדר הקרב ובא
בבוקר-צהרי יום שישי האחרון ערכו מקימי האתר בייגלה במסעדת שלוותה שבנמל תל אביב אירוע התרמה למען עמותת לשובע. תחת הכותרת "להיות בסדר עם חברים" נאכלה ארוחה מפוארת שהכנסותיה קודש לארוחות חג לנזקקים. והשבעים? שבעים
גיא סופר מגיע למסעדת החומוסיה של זרזיר הממוקמת לא רחוק מהסופר של מושב כרמי יוסף, בקצה המועצה האזורית גזר. מתברר שחלומות אפשר להגשים גם אחרי גיל 40, ושכשאוכלים מנה טובה של חומוס בבוקר לא נרדמים בפגישות בצהריים
מסעדת החלבייה בירושלים מציעה אוכל איכותי מהיר. בתפריט של החלבייה: פסטות, סלטים, כריכים וארוחות בוקר המוגשות כל היום, מנות מרכיבים טריים שנקצצים במקום, אווירה ייחודית ועיצוב בסגנון וינטאג'. ובצהריים – עסקית
על פיצה אפשר לשים הכול. מתחילים בזיתים, עוברים דרך עוף, אננס ואספרגוס ומי יודע עד לאן נגיע. אבל מה שהכי כיף בפיצה זה שהיא חמה, עשויה מבצק פריך ושמונחת עליה גבינה שעד הרגע בעבעה בתוך תנור בוער. קחו 4 פיצות
בדיוק עכשיו אנחנו מתברכים במעט גשם, אבל אל המסעדות כבר הגיע האביב. הן מתחדשות עם רעיונות ועם מאכלים חדשים, והמרוויחים הבלעדיים הם, כמובן, אתם. בשביל לארא, למון גראס, הנמל 24 ופינגוין האביב כבר בפתח, בואו גם
"פרוסות הדג העבות נתונות ברוטב לימוני על בסיס של ציר דגים, יין לבן וחמאה, ומלוות בשלושה סוגים של פטריות, בצלצלי שאלוט וארטישוק ירושלמי, שהפך נימוח וספוג בטעמי הרוטב..." שפרה צח, המטבח של יואב בר, מאראבו רמת גן
פסטיבל טעמים בעיר העתיקה מזמין אתכם לחגיגה של ריחות עתיקים, טעמים מסורתיים ואוכל אותנטי במסעדות שמעבר לשער יפו. החגיגה הקולינרית כוללת שוקי אוכל מסורתי, מסעות קולינריים שזורים בסיפורי אוכל, מופעי מוזיקה ומבצעים במסעדות
שירלי רחמים לוקחת את אבא שלא עוזב את המזרחית הקבועה ליד הבית למחוזות חדשים בראש העין – מסעדת ריחן. במזרחית כמו במזרחית, קבלת הפנים שופעת סלטים, רק שפה המנות המיוחדות כוללות כופתא-סינייה ואורז בלתי נשכחים