מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על מסעדות בשרים על האש

על האש


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אמנם עם בוא האביב נפתחת עונת המנגלים, אבל לא חייבים להישאר בפארק הלאומי עד לחורף הבא. אספנו בשבילכם ארבע הצעות לארבע מסעדות שישמחו להכין לכם שיפודים, סטייקים ומעורב על האש – כמו שאתם אוהבים את הבשר שלכם

אצל עובד בכפר, אור יהודה

אצל עובד בכפר לא נשארת באור יהודה, מכיוון ששמה של המסעדה יוצא לפניה, בכל מה שקשור לבשר על האש, בכל רחבי הארץ. ולא בכדי – הבשר המוצע אצל עובד בכפר עובר ביקורת קפדנית והוא טרי, איכותי וטעים, גם הסלטים מוכנים במקום. לפופולריות מיוחדת זוכות מנת הפרגית העסיסית, הקבב הביתי והשיפודים הנדיבים בגודלם. תיהנו.

סטקייה בכפר

סטקייה בכפר נמצאת בגליל המערבי, והיא אותנטית, כשרה למהדרין ומתמחה – כמובן, בבשרים ובדגים על האש. הנוף הנשקף מהסטקייה בכפר יחזיר אתכם אל המסעדה שוב ושוב, כמו גם העיצוב שלה – כפרי ורומנטי – שנבנה במו ידיו של בעליה. בתפריט: בשרים בתיבולים שונים שעברו תהליך יישון בתוצרת בית, כמו לדוגמה קבבוני טלה, סטייק אנטרקוט ודגים במרינדה. בתיאבון בצפון.

זייתונה

המסעדה זייתונה, חנות התבלינים שלצדה ושמן הזית המשובח שהיא מציעה למכירה הוקמו כולם על בסיס בית זית ישן. כיום מציעה זייתונה אוכל מזרחי-ערבי איכותי המוכן מחומרי גלם משובחים ומוצע במחירים נוחים. על האש תוכלו ליהנות משיפודי כבש, שיפודי קבב חלבי, שיפודי פרגית ועוד. מלבד אלו, מומלץ לתבל את הארוחה שלכם בסלטים הרבים כמו כרובית בטחינה, קישואים ביוגורט ועוד.

מאמא חלסה

כאן מדובר במסעדת בשרים אמתית, שאת ריח הבשרים על הגריל מריחים כבר מחוצה לה. במסעדת מאמא חלסה תמצאו, ברוב אותנטיות, סלטים תוצרת בית, מנות עיקריות שמטופלות היטב, מנת יום מפתיעה וברקע – קריית שמונה במלוא הדרה. על האש: שיפודי שישליק הודו, שיפודי כנפיים, שיפודי ביצי הודו, שיפודי אנטרקוט, נקניקיות חריפות ועוד ועוד.

על האש.