יום יום חג? לא אצלנו. אצלנו חנוכה מגיע רק פעם בשנה ולכן במקום לתת לכם ארבעה מתכונים ללביבות, אספנו שמונה – לביבה לכל נר. אז איך אתם אוהבים אותן? בריאות? עם בטטה? צימוקים? דגים? בכל מקרה, יהיה טעים
חג החנוכה מגיע אל המסעדות, שתופסות את ההזדמנות בשתי ידיים משומנות היטב. אז מה יש לנו השנה? המון שרימפס בבר פירות הים אושן, ספינג' אצל גואטה, לביבות לטיניות בקאסה נובה, גולאב ג'מון באינדירה, וסופגניות תפוז בסופיה
ירושלים לא מפסיקה להפתיע עם חוויות חמשושלים אותנטיות ומיוחדות. הפעם נמליץ לכם על הסיורים המודרכים החווייתיים של "ירושלמית" שיוצאים בשישי ובשבת, על שוק האיכרים והאמנים במושבה הגרמנית, ועל מסעדות, כמובן
אז חג החנוכה בפתח, ויותר מדמי חנוכה מעניינות אותנו הסופגניות. חמדה עוגות מככבת גם השנה עם סופגניות בטעמים מפנקים, רשת קיורטוש מפתיעה עם סופגניות מרגריטה, ובלחם ארטיזן, שימו לב, מכינים לכם סופגניות אפויות
עופר פרוסנר הוא תל אביבי למשעי, אבל כשמדובר בנתח בשר איכותי הוא מוכן להגיע לעיר הלוויין ראשון לציון. ומה בסוף מתברר? שבעצם אמריקה זה כאן. הכירו את תפריט הבוצ'ר החדש של מסעדת מיט בול
מסעדת השף ערמונים שבכניסה למושב סגולה מתהדרת בחלל מעוצב ובצמחייה עשירה. המטבח מגיש מאכלים ים תיכוניים בדמות מנות טריות ומדויקות, המוכנות מחומרי גלם מקומיים משובחים. לשעת צהריים – ארוחה עסקית משתלמת
השף ניר דגן למסעדת קאסה נובה שבנמל יפו מציג תפריט חורף חדש, השף מוטי בוחבוט של סופיה בירושלים כבר מוכן לחנוכה עם סופגניות מיוחדות, והשף בצלאל אליאב של שלו ביער מחכה לכם עם מרקים חורפיים. חדשות חורף מהמסעדות
אקלקטיקה איטליאנה בסוף רעננה: מוריס פייבוש תוהה על קנקנו של המלצר הארצישראלי לאורכה של סעודה מרחיבת לב במסעדת אלפרדו בעיר
פסטיבל חמשושלים שיוצא הערב לדרך פותח בפני הקהל הרחב בערך את כל מה שיש לירושלים להציע: מוסדות תרבות ואמנות, מוזיאונים, תיאטראות ושאר אטרקציות. אנחנו מצדנו ריכזנו הרבה מסעדות בירושלים שמציעות לכם מחירים מיוחדים
שפרה צח על פסטיבל "טעם כנרת" שיחגוג בחנוכה את שנתו השמינית: סיפורי אהבה שנשזרים במעדניות, במסעדות, בסדנאות ובסיורים. כל זה יקרה לאורך השבוע של חג החנוכה (6-16 בדצמבר) הבא עלינו לטובה. תיהנו
"מסעדות בסגנון מזרחי וערבי יש הרבה, אבל מעטות מצליחות להגיע לרמה שבה ניכרים המחשבה, הזמן, המגע האישי והיד המדויקת על התבלינים, בניגוד לפס הייצור הנפוץ..." שירי שקד מבקרת במסעדת חוראן שבחורפיש
גם בחורף הקר, קדירות בשר ותבשילי שמנת אינם גזירת גורל. בשביל הטבעונים שביניכם, בשביל המארחים שביניכם ובשביל הסקרנים שביניכם, אספנו שלושה מתכונים טבעוניים מאת שפים מובחרים, שיחממו אתכם גם בחורף. לבריאות
מסעדות שף הן אולי מצרך נדיר באזור הקריות, אבל שוקה בקריית ביאליק היא ככל הנראה אחת הטובות שבהן. לשמחתכם, לא חייבים לקרוע כאן את הכיס בשביל ארוחה טובה, אפשר להגיע גם לארוחה עסקית. בתיאבון!
הכירו את המסעדה החדשה בשכונת נווה צדק בתל אביב: 1887 – בית איטלקי - מנות קלילות, פסטה ריחנית ויין באווירה שכונתית. מארוחת ערב רומנטית לאור נרות דרך ארוחת בוקר דשנה ועד מנות קטנות לצד כוס יין
"האנטרקוטים של 206 מגיעים בגרסה "רגילה" של 280 גר' או גדולה של 380 גר'. בעצת הקרדיולוג בחרתי בגודל הצנוע. בעצתן של בלוטות הטעם, התחרטתי בדיעבד שהקשבתי לקרדיולוג..." אדם בר, ארוחת ערב בבשרים 206, תל אביב
שמה של מסעדת קלמה, ממסעדות החוף הטובות והיפות, קשור ברגיעה, וזאת דווקא על רקע מיקומה על חוף ים לידו שבאשדוד. על כל צרה או טובה שלא תבוא, ביקשנו מהמטבח של קלמה לגלות לנו איך מכינים מרק. התוצאות לפניכם
לאלו מכם שנאלצים להישאר גם היום בבית, ושמחפשים תעסוקה ליתר בני המשפחה, אספנו בשבילכם המלצות לשלושה מתכונים לילדים – שתוכלו להכין ולאכול ביחד. ומה מחר? מחר כבר תלכו לאכול יחד במסעדה
בישראל כמו בישראל, המאמץ הביטחוני רותם את כולם, גם את המסעדות. הרבה מהן מציעות הטבות מיוחדות לתושבי הדרום ויישובי קו העימות. אספנו בשבילכם כמה המלצות, עד הרגיעה הבאה
אי של שפיות: מסעדת מוברשם בצפון הארץ, מול חוף ימה של עכו, מציגה את הצד הטוב של המזרח התיכון – המטבח המשובח. שפע של פירות ים, דגים טריים, מנות בשרים מובחרות, תוספות חמות וסלטים – וגם ארוחה עסקית בצהריים
אספנו בשבילכם ארבעה מתכונים למרקים מנחמים: מרק מנגולד של מסעדת אלגרה, מרק חצילים של מסעדת אוליב ליף, ארטישוק עם פטריות פורצ'יני של לארא וגם מרק טורטייה של מקסיקנה – שיחזיר לכם את הפלפל לחיים
מסעדת קיוטו בהרצליה מציגה תפריט בריאות חדש, באוסקר ווילד שבפתח תקווה חוגגים סוף שבוע שהוא כולו אירלנד, ובמסעדת ראצ'ה הגרוזינית שבירושלים, שכבר פתוחה גם בצהריים, מציעים לכם ארוחה עסקית – בתיאבון
"קדירת פירות ים כללה שילוב ראוי של שרימפס, קלמארי ומולים, ברוטב עשיר של חלב קוקוס, צ'ילי מתוק, שמנת ושמפיניונים. ההפתעה הנעימה של המנה היו קוביות הקריספי-רייס של אורז לבן מטוגן..." אדם בר – פריים רמת החייל תל אביב
שירי שקד מעבירה את שעות הצהריים במסעדת בת יער שבמצפה עמוקה, בגליל העליון. מבני עץ אותנטיים, צהלות סוסים, קרונות רכבת ישנים, נזיד בוקרים מפורסם וסטייק טי-בון על פלטת עץ. בית קטן בערבה
"היוקוזונה הקלאסי – 330 גרם של בשר אדום עסיסי שנצלה לרמת עשייה מושלמת – הוגש על לחמנייה טרייה עם ירקות ורטבים בצד..." יונתן שטרנברג אוכל המבורגרים בסניף החדש של רשת בלאק בר אן בורגר בקניון מלחה שבירושלים
והנה אנחנו מתקרבים למועד ציון חגיגות הבוז'ולה, וגם המסעדות שלנו מצטרפות. במיט בול מגישים לכם בשר ויין, במעדנייה של גולדשטיין מבשלים עם בוזו'לה, וגם במושבוצ מכינים לכם מנות מיוחדות. ויש עוד הרבה הצעות מעניינות