"האנטרקוטים של 206 מגיעים בגרסה "רגילה" של 280 גר' או גדולה של 380 גר'. בעצת הקרדיולוג בחרתי בגודל הצנוע. בעצתן של בלוטות הטעם, התחרטתי בדיעבד שהקשבתי לקרדיולוג..." אדם בר, ארוחת ערב בבשרים 206, תל אביב
שמה של מסעדת קלמה, ממסעדות החוף הטובות והיפות, קשור ברגיעה, וזאת דווקא על רקע מיקומה על חוף ים לידו שבאשדוד. על כל צרה או טובה שלא תבוא, ביקשנו מהמטבח של קלמה לגלות לנו איך מכינים מרק. התוצאות לפניכם
לאלו מכם שנאלצים להישאר גם היום בבית, ושמחפשים תעסוקה ליתר בני המשפחה, אספנו בשבילכם המלצות לשלושה מתכונים לילדים – שתוכלו להכין ולאכול ביחד. ומה מחר? מחר כבר תלכו לאכול יחד במסעדה
בישראל כמו בישראל, המאמץ הביטחוני רותם את כולם, גם את המסעדות. הרבה מהן מציעות הטבות מיוחדות לתושבי הדרום ויישובי קו העימות. אספנו בשבילכם כמה המלצות, עד הרגיעה הבאה
אי של שפיות: מסעדת מוברשם בצפון הארץ, מול חוף ימה של עכו, מציגה את הצד הטוב של המזרח התיכון – המטבח המשובח. שפע של פירות ים, דגים טריים, מנות בשרים מובחרות, תוספות חמות וסלטים – וגם ארוחה עסקית בצהריים
אספנו בשבילכם ארבעה מתכונים למרקים מנחמים: מרק מנגולד של מסעדת אלגרה, מרק חצילים של מסעדת אוליב ליף, ארטישוק עם פטריות פורצ'יני של לארא וגם מרק טורטייה של מקסיקנה – שיחזיר לכם את הפלפל לחיים
מסעדת קיוטו בהרצליה מציגה תפריט בריאות חדש, באוסקר ווילד שבפתח תקווה חוגגים סוף שבוע שהוא כולו אירלנד, ובמסעדת ראצ'ה הגרוזינית שבירושלים, שכבר פתוחה גם בצהריים, מציעים לכם ארוחה עסקית – בתיאבון
"קדירת פירות ים כללה שילוב ראוי של שרימפס, קלמארי ומולים, ברוטב עשיר של חלב קוקוס, צ'ילי מתוק, שמנת ושמפיניונים. ההפתעה הנעימה של המנה היו קוביות הקריספי-רייס של אורז לבן מטוגן..." אדם בר – פריים רמת החייל תל אביב
שירי שקד מעבירה את שעות הצהריים במסעדת בת יער שבמצפה עמוקה, בגליל העליון. מבני עץ אותנטיים, צהלות סוסים, קרונות רכבת ישנים, נזיד בוקרים מפורסם וסטייק טי-בון על פלטת עץ. בית קטן בערבה
"היוקוזונה הקלאסי – 330 גרם של בשר אדום עסיסי שנצלה לרמת עשייה מושלמת – הוגש על לחמנייה טרייה עם ירקות ורטבים בצד..." יונתן שטרנברג אוכל המבורגרים בסניף החדש של רשת בלאק בר אן בורגר בקניון מלחה שבירושלים
והנה אנחנו מתקרבים למועד ציון חגיגות הבוז'ולה, וגם המסעדות שלנו מצטרפות. במיט בול מגישים לכם בשר ויין, במעדנייה של גולדשטיין מבשלים עם בוזו'לה, וגם במושבוצ מכינים לכם מנות מיוחדות. ויש עוד הרבה הצעות מעניינות
חדשות מעולם הבירה: פאב חדש במתחם "יס פלאנט" שבראשון לציון עושה כבוד לבירות בוטיק ומבשלות בארץ ובעולם. "55 דרפט & מור" מציע מבחר של 55 בירות הנמזגות מן החבית – ואנחנו מבטיחים לנסות אותן אחת-אחת
מסעדת ליליות בתל אביב: 1. מהאיכותיות בעיר. 2. מדלגת בקלילות על משוכת הכשרות. 3. מניפה את הדגל החברתי. 4. מטבח מקומי ויצירתי שנסמך על בשר, דגים, ירקות ושמן זית מקומיים. 5. ארוחה עסקית לשעת צהריים. תיהנו, על בטוח
אתה אמנם אוכל בורי מטוגן והיא מזמינה שרימפס בגורגונזולה, ובכל זאת תמיד יש מקום לחלוק. אספנו בשבילכם מסעדות דגים ופירות ים – תיהנו, בטוח תיהנו
"הצורה שלה, הצבע שלה, הטעם שלה, המינימליזם של התוספות שבאו איתה. יש תחושה כזו, געגועים למשהו שאתה לא מצליח לשים עליו את האצבע – אבל אתה יודע שכשתראה אותו, אתה תזהה. אז זו הסינטה שאכלתי בהדסון..." עופר פרוסנר
חדשות מהמסעדות: פסטיבל שמן זית באוליב ליף, מבצע זוגי במסעדת טאפאיה, ארוחה עסקית חדשה אצל גואטה, מרקים וקדירות ים במטבח של השקד ומשתה הודי באינדירה. הולך להיות טעים
"כיאה למאכלי חורף, המנות העיקריות עושות שימוש נרחב בקטניות, בעשבי תיבול ובבישול ארוך. כזהו הסופריטו, מנת הדגל של המסעדה, המוגשת לשולחן בסיר נירוסטה מהביל..." שפרה צח, התפריט החורף של מודרן, מוזיאון ישראל בירושלים
"האוסובוקו הלבן, ברוטב תפוחים ודבש, רך ועסיסי, בושל כמובטח בבישול ארוך, והתקלף באופן וולונטרי מהעצם. רק חסר היה שיקפוץ לפה באופן וולונטרי וילעס את עצמו..." אדם בר בפאפא'ס, מתחם שוק הכרמל – תתחילו להתרגל
רצינו לומר לאובמה ולרומני: "יום אסל, יום באסל" – ובעברית: יום דבש, יום בצל. מצד שני, אולי הכול עניין של פרשנות ובצל זה לא כל כך רע? בכל זאת, תראו כמה מאכלים אי אפשר להכין בלעדיו. אספנו בשבילכם מתכונים עם בצל משפים ומסעדות
בוקר הבחירות לנשיאות ארצות הברית, הבאנו לכם את המאכל הכי אמריקאי: פאי תפוחים. תמצאו אותו בכל דיינר, קונדיטוריה או מסעדה בארצות הברית, ואם תהיו טובים תלווה אותו גלידת וניל. ובכן: מתכונים לפאי תפוחים
דרך קיר הזכוכית הגדול של מבנה האבן העתיק של מסעדת ברברוסה, השוכנת בדרך יפה נוף בחיפה, רואים את נוף המפרץ. בפנים מתקיימת מסורת קולינרית משובחת שמציעה לתושבי הצפון ולמבקרים בילוי איכותי. ובצהריים? ארוחה עסקית כמובן
דברים שחשוב לדעת על סניף קקאו ברמת החייל: הוא פתוח עד מאוחר, מגיש מנות קלאסיות וגם ייחודיות, כולל חלל מרווח בתוך בית הקפה ועוד רחבה חיצונית, ועורך בכל שבוע ערבי שירה, ריקודים ובוזוקי. תיהנו
Halloween, הלאווין, ליל כל הקדושים – איך שלא תקראו לזה, מדובר בסיבה טובה להיזכר בקיומה של הדלעת ולהכין ממנה מטעמים. לפניכם שלושה מתכוני דלעת: מרק דלעת, קיש-ביס-דלעת וקציצות פראסה ברוטב דלעת. שיהיה חורף חם
אורלי פרש-אזולאי במסעדת פסטה פקטורי שבחיפה, שמתבררת כגן עדן לאוהבי האוכל האיטלקי: פותחים עם קרפצ'יו עגל, עוברים דרך רביולי בטטה ברוטב פונגי לפיצה עבה עם גבינה חמה ומבעבעת, ומסיימים בעוגת לימון-שקדים. ככה טוב
מקושקשת, גבינה לבנה, צהובה וירקות חתוכים? לא ממש. נסו גבינות צאן טריות שמגיעות היישר מהמחלבה, עין הפוכה בפוקאצ'ה, ביצים בנוסח בנדיקט, לחם שאור ובלאדי מרי. קחו לכם המלצות לארוחת בוקר במסעדה