זה לא שנמאס לנו מבשר, פשוט בא לנו לגוון קצת - יצאנו למצוא 4 מסעדות דגים מעולות.
ביום ראשון 3/11 נציין את "יום הסנדוויץ' הבינלאומי". אנחנו יודעים כבר מה אנחנו רוצים בסנדוויץ' שלנו, להחזיק אותו בשתי ידיים ולתת ביס אחד מושלם שישביע ויענג. יכול להיות סנדוויץ' מושחת בג'בטה ומלא רטבים נוזלים לצדדים, זה יכול להיות באן רך כמו ענן, או אפילו סנדוויץ' סושי בצורה של משולש.
לא מסתפקים בסנדוויצ’ים מהבית - יצאנו למצוא מסעדות שמספקות חוויה קולינרית שווה באזור הכנרת.
אז נכון, תל אביב רחוקה מלהיות המקום האידיאלי לאירועים כשרים – אבל מסתבר שדווקא כאן מסתתרות להן ארבע מסעדות שמקפידות על כשרות מלאה ומארגנות אירועים טעימים במיוחד.
למקרה שפספסתם, יום הפסטה הרשמי מתקרב בצעדי ענק ויתקיים ביום שישי הקרוב - והנה ארבעה מקומות מעולים לחגוג אותו.
לכולם יש את ה-חומוסייה שלהם, זו שהם מאמינים שהיא הכי טובה בעולם. אבל לא כדאי לגוון מדי פעם? הפעם החלטנו לכתוב לכם על ארבע חומוסיות מיוחדות ששווה לנסות.
בצהריי היום, כששמש קייצית נעימה מעל ראשנו והתיאבון שלנו בשיאו, שמנו פעמינו לכיוון רחוב הברזל 32 למסעדת יוסף השוכנת ברמת החייל.
היה לנו חשק לקצת נודלס וסושי – אז יצאנו למצוא 4 מסעדות שמגישות אוכל אסייתי מעולה ומקפידות על כשרות.
יונתן שטרנברג נוסע לסינמה סיטי בראשון לציון ולמרות הסקפטיות הראשונית, הוא שמח לגלות מסעדה "רצינית" עם אוכל טוב ומוקפד ואפילו הופעות. לא מה שהייתם מצפים מקניון שהאטרקציה העיקרית שלה היא אולם קולנוע ומיצג דינוזאורים ענק אבל אם אוכל טעין, לא מתווכחים
פרדסים עוצרי נשימה, אוויר נקי והרבה ירוק מסביב – יצאנו למצוא 4 מסעדות לאירועים בשרון וחזרנו מרוצים, המסקנות לפניכם.
יובל בלנקובסקי יצא לבדוק האם יש דגים בירושלים, וחזר ממסעדת דולפין ים עם תשובה ברורה – יש מסעדת דגים נהדרת בירושלים.
הצעות לחוויות קולינריות ביום הבוחר. לא לשכוח- צאו להצביע ורק אז לבלות!
ענבל לורן ביקרה במרקש, מסעדה מרוקאית אותנטית כשרה, בטיילת של נתניה ליד מפל מים מרהיב.
רעבים ולא רוצים להתפשר על מלוואח קפוא? אין סיבה לצאת מהבית! אספנו 4 מסעדות מומלצות ששולחות אוכל משובח ממש עד לדלת שלכם.
ענבל לורן יצאה לבדוק איך מכינים את האוכל שהיא מכירה מהבית במסעדת באבא יאגא, וטעמה שלל מנות רוסיות נפלאות ונאמנות למקור.
אם אתם מעוניינים באוכל ישראלי אותנטי וכשר עם טוויסט עדכני, אתניקה בהרצליה היא המקום בשבילכם.
ליאור פנחסי יצא לדייט ראשון במסעדת שלושת הקצבים הנתנייתית ונהנה מסלטים איכותיים ובעיקר מאחד הנתחים הטובים ביותר שטעם בחייו.
למרגלות רכס הכרמל, בין הר לים שוכנת מסעדת בשרים מזה 16 שנה. המקום לאוהבי הבשר, למטבח פשוט ואמיתי, לא מתחנף אשר נשאר נאמן למקור. כל מה שצריך לחוויה מושלמת של בשר, יין ואווירה טובה. קרין אביב ובן זוגה נהנו מבשר ועוד קצת בשר, יין מעולה ושירות יוצא דופן.
גדרה לא ידועה כיעד קולינרי מוכר אך בשביל נתח בשר טוב, יונתן שטרנברג מוכן לנסוע רחוק. הפעם הוא מבקר בפרה פרה, מסעדת בשרים שהיא המשך טבעי של קצבייה בעלת אותו שם בצומת כנות.
אם כל הטרנדים הבריאותיים שכובשים את תל אביב לאחרונה עשו גם לכם חשק לקצת פחמימות, קבלו את ארבעת המקומות שיספקו לכם את הפיצה הכי שווה בעיר.
מסעדת פועלים עם אוכל מצויין נחבאית בתחנת דלק בינות למפעלים באיזור התעשייה רמלה. גיא סופר זמרני הלך לבדוק במה מדובר.
שפרה צח מגלה שגם אם הילדים שלה כבר גדולים, אין כמו "קפה גרג" בגבעתיים כדי להרגיש את החופש הגדול, בעיקר כשאת הארוחה חותם וופל בלגי עם המון מתוק מסביב.
בין מטעי המנגו, הליצ'י והלימון נמצאת פנינה שמתאימה את עצמה לכל סוגי האירוח ולכל סוגי האורחים. קרין אביב קפצה אחרי עבודה באיזור לטעום ולספר קצת על קולינריה בעמק הירדן.
יאסו היא מסעדה ים תיכונית עם מרפסת המשקיפה על הים התיכון, מנות צבעוניות ומהנות, צ׳ייסרים נדיבים וצוות מקסים. אז ״יאסו!״ ותהיו לנו בריאים.
ארבע מסעדות מעולות שהוכיחו לנו שזה שסבתא גרה רחוק לא אומר שאנחנו לא יכולים ליהנות מאוכל ביתי ומנחם שמחמם את הלב.