השף ברק אהרוני מגיש פרשנות רעננה ונקייה לחומרי גלם מקומיים והשפעות ים-תיכוניות, וזאת בהגשה אלגנטית ומוקפדת, המאפיינת את המבנה והחלל בו שוכנת המסעדה. בהתאם לכך, מבנה התפריט של אלנה מורכב מקטגוריות של ירקות, פסטה, דגים ופירות ים, ומנות בשר, המוגשים במגוון כלים, מחבתות וצלחות בגווני פסטל. זאת, בכדי להעצים את חוויית האכילה הים-תיכונית, והבלתי פורמאלית של מנות חלוקה.
11/09/2022
ישראל מיישרת קו עם הקולינריה העולמית, וגם בארץ, תוכלו למצוא לא מעט מסעדות יוקרתיות שהתמקמו להן דווקא...
10/04/2019
האביב נותן את אותותיו, מה שאומר שהגיע הזמן לשיחה הקבועה ‘איפה עושים את הסדר השנה?’. אז רגע לפני שתתח...
09/11/2018
"טורטליני חצילים – מוכתרת ללא ספק כפסגת הארוחה: כיסונים מבצק רך מאוד על בסיס גבינת ריקוטה, ומילוי עז...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק