לכבוד יום הגוואקמולי (שחל הום! 16/9) ברחבי העולם. קבלו מאתנו מתכון למנה מנצחת. שיהיה בתאבון
מצרכים
2 אבוקדו בשלים1 עגבנייה טרייה1/2 כפית מלח1 כף מיץ מלימון טרי1/4 בצל סגול קצוץ דק1/4 פלפל ירוק או אדום חריף
איך מכינים?
קולפים את האבוקדו ושומרים חצי אבוקדו בצד, את האבוקדו הנותר מועכים בעזרת מזלג, מעבירים לקערה בינונית. את חצי האבוקדו ששמרנו, קוצצים לקוביות ומוסיפים לקערה גם כן.קולפים את העגבנייה וחותכים לקוביות קטנות, מוסיפים לקערת האבוקדו.קוצצים את הבצל הסגול ומוסיפים לקערה.מוסיפים לקערת הסלט תיבול: מלח ומיץ לימון.קוצצים בזהירות פלפל חריף ומוסיפים לקערה, שוטפים ידיים היטב.מערבבים, טועמים ומגישים. ניתן להוסיף פלפל חריף עד לרמת החריפות הרצויה.