חדשות מהמסעדות: פסטיבל שמן זית באוליב ליף, מבצע זוגי במסעדת טאפאיה, ארוחה עסקית חדשה אצל גואטה, מרקים וקדירות ים במטבח של השקד ומשתה הודי באינדירה. הולך להיות טעים
"כיאה למאכלי חורף, המנות העיקריות עושות שימוש נרחב בקטניות, בעשבי תיבול ובבישול ארוך. כזהו הסופריטו, מנת הדגל של המסעדה, המוגשת לשולחן בסיר נירוסטה מהביל..." שפרה צח, התפריט החורף של מודרן, מוזיאון ישראל בירושלים
דברים שחשוב לדעת על סניף קקאו ברמת החייל: הוא פתוח עד מאוחר, מגיש מנות קלאסיות וגם ייחודיות, כולל חלל מרווח בתוך בית הקפה ועוד רחבה חיצונית, ועורך בכל שבוע ערבי שירה, ריקודים ובוזוקי. תיהנו
מסעדת קולוני בירושלים גוזרת את הסרט מאחורי הקונדיטוריה וחדר היין החדשים, רשת פראג הקטנה חוגגת יום הולדת לפילזנר, ובית מהא חוגגת יום הולדת בעצמה – חדשות מהמסעדות, אבל העיקר שיהיה טעים
במעדניה של גולדשטיין שבצומת סביון לא מפסיקים להפתיע, וגם עכשיו מרעננים את תקופת השגרה המאיימת עם פסטיבל ממולאים. בתפריט – פלפל ממולא, כרובית ממולאת, עגבנייה ממולאת ואפילו רולדת צלי ממולאת. סתיו שמח!
ספיישל סוכות במסעדת אוליב ליף בתל אביב עם מנות מיוחדות ממטבח השף צ'רלי פדידה. ג'אז, פירות ים ויין במסעדת באבא יאגה תל אביב, וארוחת סוכות משפחתית בגואטה שביפו – החג הגיע למסעדות
זוכרים את מנהג סוכות? את הלולב ואת הכוכבים שנשקפים מבעד לחרכי הסכך? בקרוב יעברו שומרי המסורת את צום יום כיפור ולאחריו יניחו יתד ראשונה בסוכה. אנחנו, לעומת זאת, רוצים להציע לכם כמה מסעדות עם סוכה
תמיד חלמתם להשאיר מאחור את שולחן החג בבית של הדודים ולאכול ארוחת ערב רגועה במסעדה? מצוין, כי יש מי שמגשים את אותו החלום להרבה אנשים כמוכם. אספנו בשבילכם מסעדות לערב ראש השנה
סניפי רשת לחם ארטיזן באזור השרון מציעים למכירה מוצרים רבים לראש השנה כמו חלת דבש מזוגגת ופאי תפוחים. בנוסף - חדש מאתמול - החלו למכור מוצרים נטולי גלוטן בכל חנויות הרשת. שתהיה שנה טובה ומתוקה
שני עדכונים חשובים על אירועים מעניינים במסעדות: מסעדת ים 7 שבהרצליה סוגרת את הקיץ עם פסטיבל יין ואוכל, ומסעדת NG שבתל אביב חוגגת בסגנון משחקי הכס עם ארוחת ברברים לאכילה בידיים בלבד. בתיאבון!
מסעדת מקסיקנה – המקסיקנית של רחוב בוגרשוב פינת בן יהודה בתל אביב – חוגגת הערב (חמישי, 30 באוגוסט) את יום הולדתה השישי. בתכנית: טקילות, מרגריטות, נשנושים ודי-ג'יי שיעשה שמח. חברי מועדון הלקוחות והפייסבוק מוזמנים
בשורות על מנות חדשות מהמסעדות: המעדנייה של גולדשטיין כבר מוכנה לסתיו עם כתף עגל אהבה ובמסעדת אוליב ליף עושים כבוד לעגבניות ומציגים ספיישלים חדשים. בתיאבון!
"זוהי פלטפורמה בשם 'באלבסטה', שמתלבשת על מתחמי השוק וחושפת קובץ רחובות וסמטאות המקפלים בין קירותיהם מבחר אמנים מכל התחומים..." ענבל גרזון באה לבסטה בשוק מחנה יהודה בירושלים, וגם מבקרת באטליה של טלי פרידמן
מנות חדשות במסעדות: לבן בסינמטק ירושלים מתרעננת עם פסטות, סלטים, פיצות ויקנוחים חדשים, ברביס באילת ממשיך להמציא המבורגרים חדשים והפעם מ-100% שר אנטרקוט טחון, ומסעדת הדגים בעין גב מציעה דגים חדשים של קיץ
תודו שחיכיתם וחיכיתם לו בכיליון עיניים, והנה הוא כבר כאן: סוף שבוע שלם בסימן ט"ו באב מתחיל כבר הערב. אספנו בשבילכם המלצות אחרונות למסעדות – מהרו אם אתם רוצים להשיג שולחן
ב-27 ביולי תתחיל האולימפיאדה. אם במקרה, במקום לנסוע ללונדון ולצפות בטריאתלון ובהרמת משקולות בפארק או באצטדיון האולימפי, אתם נאלצים להישאר בארץ, הנה כמה ברים ומסעדות שמציעים לכם חוויית צפייה משודרגת – מרחוק
חם, חם ועוד קצת חם. קבלו את גרסת הקיץ במסעדות שלנו: פיצה עם אנטרקוט אצל NG, בראנץ' על המרפסת במעדניה של גולדשטיין ותפריט חופש גדול מיוחד לילדים מאת השף צ'רלי פדידה למסעדת אוליב ליף. יהיה חם
מסעדת אוליב ליף שבמלון שרתון בתל אביב, ובראשה השף צ'רלי פדידה, מקפידה לחדש ולהתחדש. מתוך ההצעות הרבות שלה, הנה שתיים שיהפכו את חודשי הקיץ הקרובים להרבה יותר מעניינים
הלילה הלבן נערך הערב, ובעוד כמה שעות רחובות תל אביב כבר יהיו עמוסי חוגגים. בשביל כל מי שיבחר לתת את קולו למסעדות המיוחדות בעיר הזו, הנה כמה המלצות של הרגע האחרון
שפרה צח מתארחת בסיכום תחרות היין "אשכול הזהב", שחגגה השנה עשור לקיומה. את הערב אירחו צמרת תעשיית היין הישראלית, שר התמ"ת, אישי ציבור, מסעדנים ומובילי דעת קהל בתחום הקולינריה. וההכנסות – לעמותת "ילדים שלנו"
מסעדות חדשות מאת עופר פרוסנר: פיצה טראנצ'ו במתחם קרליבך בתל אביב. מה יש לנו שם? פיצה גדולה במיוחד של השף אונג'יו גלביאטי, שהביא אותה ממילאנו יחד עם שותפו צביקה קאהן. פתוח מ-11:30 בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה
מסעדת שלו ביער שבקריית טבעון ומסעדת לבן בירושלים יציעו לכם בקרוב תפריטים חדשים. ממנות צרפתיות בצפון הארץ ועד לכבד אווז מתובל בכמהין בעיר הבירה – זו תהיה יופי של התחלה לקיץ
מה הופך את מול ים למול ים? שלום מחרובסקי, המייסד והבעלים, מציג מדריך קולינרי חדש וראשון מסוגו בעולם - סיפודפדיה - אנציקלופדיה של דגים ופירות ים. תענוגות הים, אמנות וצילומים יוצאי דופן
אספנו בשבילכם המלצות לחגיגת שבועות במסעדות – סוף שבוע ארוך שמתחיל בשישי ונגמר בשני, וכולל הרבה אוכל טוב. בתיאבון
במקום לרדד את הבצק, לערבב את המלית ולבחור בקבוק של יין, אפשר גם אחרת. ערב חג שבועות הוא הזדמנות מצוינת לארוחה טובה במסעדה, ואספנו כמה המלצות שיחכו לכם. הנה חמש עשרה דקות התהילה של המסעדות האיטלקיות, אבל לא רק: