מנות חדשות במסעדות: לבן בסינמטק ירושלים מתרעננת עם פסטות, סלטים, פיצות ויקנוחים חדשים, ברביס באילת ממשיך להמציא המבורגרים חדשים והפעם מ-100% שר אנטרקוט טחון, ומסעדת הדגים בעין גב מציעה דגים חדשים של קיץ
לבן בסינמטק ירושלים מתרעננת
מסעדת לבן בסינמטק שבירושלים מתרעננת עם מנות חדשות בתפריט:
פסטה קיץ: סלק, תרד וגבינת סנט מור בקרם כמהין ואגוז לוז (64 ₪)
סלט עגבניות קיצי: צנונית, זיתים, בצל סגול, בזיליקום, גבינת עזים ובלסמי (52 ₪)
פיצה הוואי: מוצרלה, רוקט, פרמזן, בצל סגול, אווז מעושן אננס טרי וצ'ילי (64 ₪)
וגם קינוחים חדשים פרי יצירתה של הקונדיטורית החדשה, שרי צ'יבוטה:
טארט ליים (36 ₪)
מוס שוקולד 70% עם קצפת וטוויל קרמל קקאו (36 ₪)
עוגת גבינה אפויה (36 ₪)
המבורגר אנטרקוט בברביס אילת
היצירתיות בכל מה שנוגע להמבורגרים של
ברביס באילת לא נגמרת. לאחרונה התווסף להמצאות המעניינות של המסעדה – כמו המבורגר מורנו מבשר טלה; סויבורגר עם תערובת סויה, פטריות ועשבי תיבול; רובן בורגר במילוי גבינת צ'דר ומעליו פתיתי בייקון; קאריבי בורגר של בשר מעורב עם שינקן, אננס, פלפל ירוק ופרוסות אננס צלוי – גם המבורגר אנטרקוט שנעשה מ-100% בשר אנטרקוט טחון גס, ומוגש עם בצל מטוגן וממרח שום.
הדגים בעין גב מרעננת את הדגים
שף המסעדה עוזי בן מציע בימים אלו תפריט קיץ חדש עם מנות דגים מרעננות.
בין הראשונות:
קרפצ'יו סלמון נורווגי בתיבול סלסלה גזר, בצל סגול וסלק ובליווי קרוסטיני שום.
מרק דגים עשיר בירקות שורש, עגבניות וקוביות סלמון כבוש, מוגש עם קרוסטיני שום.
חציל קלוי על האש עם טחינה בגבינה בולגרית וסלסלת פלפלים.
ובעיקריות:
סלמון קראסט- נתח סלמון נורווגי עם קראסט פנקו שמוגש עם סלט חסה, עלי בייבי ושבבי שקדים קלויים.
מעויני פילה בורי מטוגנים קלות בשמן זית ומוגשים על מצע רגו שום, תפוחי אדמה בשמנת ומקלות גריסיני בשומשום.
פילה אמנון מוקפץ בציפוי קארי ומוגש עם רוטב עגבניות ופרוסת בולגרית.
בחודשי הקיץ המסעדה פתוחה בכל יום בשעות 11:30-22:00
-
קינוחים חדשים בלבן בסינמטק ירושלים
-
המבורגר אנטרקוט חדש בברביס
-
ועוד המבורגרים יצירתיים בברביס