למרגלות רכס הכרמל, בין הר לים שוכנת מסעדת בשרים מזה 16 שנה. המקום לאוהבי הבשר, למטבח פשוט ואמיתי, לא מתחנף אשר נשאר נאמן למקור. כל מה שצריך לחוויה מושלמת של בשר, יין ואווירה טובה. קרין אביב ובן זוגה נהנו מבשר ועוד קצת בשר, יין מעולה ושירות יוצא דופן.
גדרה לא ידועה כיעד קולינרי מוכר אך בשביל נתח בשר טוב, יונתן שטרנברג מוכן לנסוע רחוק. הפעם הוא מבקר בפרה פרה, מסעדת בשרים שהיא המשך טבעי של קצבייה בעלת אותו שם בצומת כנות.
מסעדת פועלים עם אוכל מצויין נחבאית בתחנת דלק בינות למפעלים באיזור התעשייה רמלה. גיא סופר זמרני הלך לבדוק במה מדובר.
שפרה צח מגלה שגם אם הילדים שלה כבר גדולים, אין כמו "קפה גרג" בגבעתיים כדי להרגיש את החופש הגדול, בעיקר כשאת הארוחה חותם וופל בלגי עם המון מתוק מסביב.
בין מטעי המנגו, הליצ'י והלימון נמצאת פנינה שמתאימה את עצמה לכל סוגי האירוח ולכל סוגי האורחים. קרין אביב קפצה אחרי עבודה באיזור לטעום ולספר קצת על קולינריה בעמק הירדן.
יאסו היא מסעדה ים תיכונית עם מרפסת המשקיפה על הים התיכון, מנות צבעוניות ומהנות, צ׳ייסרים נדיבים וצוות מקסים. אז ״יאסו!״ ותהיו לנו בריאים.
גיא סופר ביקר ברג'ינה- מסעדת בשרים כשרה למהדרין במתחם התחנה בתל אביב וחזר נלהב!
בית קפה ומסעדה חלבית כשרה למהדרין במרכז תל אביב שבו כל אחד ימצא בדיוק מה שצריך.
שירלי בלונדי חזרה לערב אחד של זכרונות קסומים מהאווירה והטעמים של תאילנד.
יובל בלנקובסקי נהנה ממנות מקוריות וקוקטיילים מעניינים במסעדת ואלרו השיקית.
גליאנו היא מסעדה איטלקית בצפון הירוק המציעה תפריט המבוסס על פיצות, פסטות, סלטים, בשרים ודגים, וקינוחים מעולים. הכל בניצוח ביד רמה של השף גיא בן שמחון. קרין אביב ובן זוגה נהננו מערב של אסקפיזם והמריאו לאיטליה לשעה קלה.
החג הכי עתיר פחמימות ושוקולד של השנה מתקרב אלינו בצעדי ענק, ובשביל שנוכל לנצל אותו בצורה הכי טובה שאפשר מצאנו 10 קונדיטוריות שלגמרי שוות את הדיאטה של אחרי החג.
קפית מודיעין הוא סניף נוסף של רשת קפית הוותיקה המציע תפריט הינו חלבי כשר על טהרת המטבח האיטלקי. יונתן שטרנברג נהנה שם מארוחת בוקר מפנקת.
גוני מעודדת את הצוות להמציא ולחקור מנות חדשות, שתחילה עוברות מבחן טעימות פנימי, לאחר מכן נכנסות כמנות ספיישל ולבסוף מוצאות את דרכן לתפריט הקבוע, שאותו מעדכנים בימים אלה לתפריט אביבי-קיצי. לא כדאי לפספס!
שפרה צח ביקרה בקפה אלברט בקניון רמת אביב ונהנתה מהאווירה הנעימה, האוכל הטעים והייחודי והשירות המחוייך.
יום העצמאות עוד רגע מגיע ואנחנו כבר יכולים להריח את ריח הגחלים באוויר. אספנו עבורכם את המסעדות הכי שוות לחגוג בהן 71 שנות עצמאות למדינה היפה שלנו וגם כמה מקומות בהם תוכלו להצטייד בבשר הכי איכותי בארץ.
לא קשה למצוא דגים בישראל, אבל למצוא מסעדה שתכין לכם דגים בצורה מושלמת, זה כבר יותר קשה. בשביל שבפעם הבאה שתרצו לאכול דג כמו שצריך לא תצטרכו להסתבך עם בישולים, סקרנו עבורכם 5 ממסעדות הדגים הכי טובות בארץ שיבטיחו לכם חוויה מושלמת.
ג'יוקוסו הוא בדיוק המקום שתרצו לצאת אליו עם חברים. מסעדת השף החדשה של השפים רועי גרבר ושחר גדסי. תפריט חדשני בהשראת המטבח האיטלקי ובו מנות מגוונות אליהן מותאם משקה אלכוהולי ובחלקן האלכוהול משולב בתוך המנה.
ליאור פנחסי לקח את חברו הטוב לניין בר במרינה בהרצליה במטרה לראות משחק בליגת האלופות, אבל גילה גם אווירה נהדרת ואוכל מעולה שהפכו את חוויית הצפייה למושלמת.
היה עוד טיפה מוקדם לארוחה, והחלטנו לטייל קצת לאורך האגם, לשם שינוי שמאלה ולא ימינה לאורך קו המסעדות. מה שלא ידעתי, זה שמאחוריו מסתתר בר נחמד בשם פטריקס.
האביב נותן את אותותיו, מה שאומר שהגיע הזמן לשיחה הקבועה ‘איפה עושים את הסדר השנה?’. אז רגע לפני שתתחילו עם החישובים והוויכוחים איפה עשינו שנה שעברה, ואז בכלל תגלו שהשנה בעצם הגיע התור שלנו לארח את כל המשפחה, מה שאומר שתצטרכו להתעסק עם קניות, בישולים וגם עם הניקיונות שלפני ואחרי, כדאי שתדעו שלא מעט מסעדות בארץ החליטו לפתוח את שעריהן לערוך ארוחת ליל סדר מהודרת ומושקעת, הכוללת תפריטים מיוחדים, אלכוהול משובח וקינוחים מפונפנים. במיוחד בשבילכם, ריכזנו רשימה של מסעדות הפתוחות בליל הסדר. אל תשכחו לשריין מקום כבר מעכשיו.
"הרעיון העיקרי היה ליהנות מכל מה שיש לך להציע, אבל התפריט, שפרש בפנינו מגוון רחב של מנות ים ויבשה מכל אגן הים התיכון, הקשה עלינו לעמוד במשימה. מה גם שהתברר שבדיוק החלטת לחגוג את חודש איטליה, מה שאומר עוד תפריט ספיישל, עם עוד מנות שקורצות לנו.
"אחת מהמנות הכיפיות של הערב הייתה פורי במילוי אסאדו מפורק... המסמר של הערב היה מנת פסה – קראנצ'י, נימוח, חמוץ, חריף וקצת מתיקות. התפתיתי לבקש עוד אבל ידעתי שיש עוד מנות בדרך", זה רק קמצוץ מתוך החגיגה הקולינרית שהתחוללה בבטן של יונתן שטרנברג במסעדת סאטיה הירושלמית. אחרי 7 שנים שהוא גר בעיר שמאתגר למצוא בה מסעדה שפתוחה בסופי שבוע, הוא שמח לבקר במקום שגם הירושלמים וגם העולים אל העיר ישמחו לבלות בו
"הבחירה לא פשוטה, המבחר אדיר, רציתי גם פסטה, וגם סטייק וגם לטעום מההמבורגר הצמחוני שהוסיפו לתפריט. חבל שבחיים אי אפשר לקבל הכול – אבל אני בטוח אבוא לפה שוב כדי לנסות הכול...". שירלי בלונדי גילתה את קסמו של ברולו, בר המסעדה הראשון שנפתח בפתח תקווה, כשזו עוד הייתה שממה נטולת מקומות בילוי שווים. האם המקום שנפתח כבר בשנת 2006 ממשיך לתת פייט ראוי לכל המקומות שנפתחו בעקבותיו? שלחנו את בלונדי לברר את העניין ולחזור עם רשמים טעימים במיוחד
השם בהחלט מחייב – מסעדת לחם בשר היא מסעדת בשרים כשרה שעושה חיבור קולינרי בין שני עולמות אהובים על רוב האנשים – לחם ובשר. אם תשאלו את יובל בלנקובסקי ששלחנו לטעום מכל וכל בשטח, הבשר מדהים והיין משלים את התמונה לכדי מונטאז' של ריחות וטעמים ערבים מאוד לחך. מה שבטוח, מהסניף הירושלמי יהיה לכם קשה מאוד לצאת רעבים... "המנות נדיבות ומשביעות מאוד ולכן נאלצנו, בצער רב, לדלג על הקינוחים"