כשכל המדינה מתעסקת בשאלת בחירות-כן-או-לא, אנחנו עושים את הבחירות שלנו. ובכל הנוגע אליהן, "אריא" יוצאת המנצחת בגדול.
גיא סופר מגיע לגדרה בשביל ליהנות ב-ABERTO, מסעדת שף ים תיכונית בניצוחו של השף אסף שטרן.
אחרי החגים ולפני הגשמים, רגע לפני החזרה לשיגרה, יצאנו למסע קולינרי קצר באיסטנבול, במטרה קצת לטייל, קצת לנוח והרבה לאכול. כי אם יש מטבח ששווה לנסוע במיוחד בשבילו זה המטבח הטורקי, על תבשיליו, תבליניו וטעמיו המיוחדים.
ביום שרבי של הסתיו הישראלי, נסענו בדרך הציורית והמפותלת של כבישי הכרמל לדליית אל כרמל. הזמנתי איש יקר לשיחה ונהננו מזמן איכות וקולינריה ועל כך בכתבה הבאה.
בצהריי היום, כששמש קייצית נעימה מעל ראשנו והתיאבון שלנו בשיאו, שמנו פעמינו לכיוון רחוב הברזל 32 למסעדת יוסף השוכנת ברמת החייל.
יונתן שטרנברג נוסע לסינמה סיטי בראשון לציון ולמרות הסקפטיות הראשונית, הוא שמח לגלות מסעדה "רצינית" עם אוכל טוב ומוקפד ואפילו הופעות. לא מה שהייתם מצפים מקניון שהאטרקציה העיקרית שלה היא אולם קולנוע ומיצג דינוזאורים ענק אבל אם אוכל טעין, לא מתווכחים
יובל בלנקובסקי יצא לבדוק האם יש דגים בירושלים, וחזר ממסעדת דולפין ים עם תשובה ברורה – יש מסעדת דגים נהדרת בירושלים.
ענבל לורן ביקרה במרקש, מסעדה מרוקאית אותנטית כשרה, בטיילת של נתניה ליד מפל מים מרהיב.
ענבל לורן יצאה לבדוק איך מכינים את האוכל שהיא מכירה מהבית במסעדת באבא יאגא, וטעמה שלל מנות רוסיות נפלאות ונאמנות למקור.
אם אתם מעוניינים באוכל ישראלי אותנטי וכשר עם טוויסט עדכני, אתניקה בהרצליה היא המקום בשבילכם.
ליאור פנחסי יצא לדייט ראשון במסעדת שלושת הקצבים הנתנייתית ונהנה מסלטים איכותיים ובעיקר מאחד הנתחים הטובים ביותר שטעם בחייו.
למרגלות רכס הכרמל, בין הר לים שוכנת מסעדת בשרים מזה 16 שנה. המקום לאוהבי הבשר, למטבח פשוט ואמיתי, לא מתחנף אשר נשאר נאמן למקור. כל מה שצריך לחוויה מושלמת של בשר, יין ואווירה טובה. קרין אביב ובן זוגה נהנו מבשר ועוד קצת בשר, יין מעולה ושירות יוצא דופן.
גדרה לא ידועה כיעד קולינרי מוכר אך בשביל נתח בשר טוב, יונתן שטרנברג מוכן לנסוע רחוק. הפעם הוא מבקר בפרה פרה, מסעדת בשרים שהיא המשך טבעי של קצבייה בעלת אותו שם בצומת כנות.
מסעדת פועלים עם אוכל מצויין נחבאית בתחנת דלק בינות למפעלים באיזור התעשייה רמלה. גיא סופר זמרני הלך לבדוק במה מדובר.
שפרה צח מגלה שגם אם הילדים שלה כבר גדולים, אין כמו "קפה גרג" בגבעתיים כדי להרגיש את החופש הגדול, בעיקר כשאת הארוחה חותם וופל בלגי עם המון מתוק מסביב.
בין מטעי המנגו, הליצ'י והלימון נמצאת פנינה שמתאימה את עצמה לכל סוגי האירוח ולכל סוגי האורחים. קרין אביב קפצה אחרי עבודה באיזור לטעום ולספר קצת על קולינריה בעמק הירדן.
יאסו היא מסעדה ים תיכונית עם מרפסת המשקיפה על הים התיכון, מנות צבעוניות ומהנות, צ׳ייסרים נדיבים וצוות מקסים. אז ״יאסו!״ ותהיו לנו בריאים.
גיא סופר ביקר ברג'ינה- מסעדת בשרים כשרה למהדרין במתחם התחנה בתל אביב וחזר נלהב!
בית קפה ומסעדה חלבית כשרה למהדרין במרכז תל אביב שבו כל אחד ימצא בדיוק מה שצריך.
שירלי בלונדי חזרה לערב אחד של זכרונות קסומים מהאווירה והטעמים של תאילנד.
יובל בלנקובסקי נהנה ממנות מקוריות וקוקטיילים מעניינים במסעדת ואלרו השיקית.
גליאנו היא מסעדה איטלקית בצפון הירוק המציעה תפריט המבוסס על פיצות, פסטות, סלטים, בשרים ודגים, וקינוחים מעולים. הכל בניצוח ביד רמה של השף גיא בן שמחון. קרין אביב ובן זוגה נהננו מערב של אסקפיזם והמריאו לאיטליה לשעה קלה.
החג הכי עתיר פחמימות ושוקולד של השנה מתקרב אלינו בצעדי ענק, ובשביל שנוכל לנצל אותו בצורה הכי טובה שאפשר מצאנו 10 קונדיטוריות שלגמרי שוות את הדיאטה של אחרי החג.
קפית מודיעין הוא סניף נוסף של רשת קפית הוותיקה המציע תפריט הינו חלבי כשר על טהרת המטבח האיטלקי. יונתן שטרנברג נהנה שם מארוחת בוקר מפנקת.
גוני מעודדת את הצוות להמציא ולחקור מנות חדשות, שתחילה עוברות מבחן טעימות פנימי, לאחר מכן נכנסות כמנות ספיישל ולבסוף מוצאות את דרכן לתפריט הקבוע, שאותו מעדכנים בימים אלה לתפריט אביבי-קיצי. לא כדאי לפספס!