''לעיקריות בחרנו בשגריר מהים ומהיבשה. האדמירל מחיל הים היה פילה דניס בתנור מלווה במחית פלפלים ובשעועית ירוקה. הגנרל היבשתי היה סטייק אנטרקוט, שנעשה למידת מדיום רייר...'' אדם בר הפליג עד מסעדת ל'אנטריקוט בת''א
''השמחה הושלמה כשלשולחן הגיעה מחבת רוחשת ועליה סטייק אנטריקוט רחב מימדים, מידיום בדיוק. לידו הונחה צלחת ובה שש צלעות עדינות שחומות וריחניות...'' זיו תפוז בחר לנסוע לצפון הרחוק עד למושב נטועה ושם פגש לראשונה את פינוקיו
תמרה הינה מסעדת ביסטרו בסגנון צרפתי ים תיכוני בת''א, המעוצבת באווירה חמימה וביתית ומציעה עסקית ערב ב- 89 ₪ לאדם. בכל מוצ''ש מתקיימת הופעת ג'אז באווירה אינטימית. עסקית ערב כולל: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה
חג הולנטיין יערך ביום שבת, אך השנה אנו נתחיל בחגיגות כבר מיום חמישי. ריכזנו עבורכם ארבע מסעדות שונות ברחבי הארץ המציעות תפריטים מפתים ומעוררי חשק. אז מה תבחרו? פטה כבד אווז עשיר או אספרגוס עם קשיו ופלפל אהבה?
''פלטת הגריל הגיעה לוהטת והכילה מבחר נאה מהגריל. צלעות כבש רכות, קבב ביתי רך במידה ומתובל בנדיבות, שיפודי כבש, פרגיות ונתחי כבד צלוי...'' זיו תפוז התארח בדה אוליב טרי וגילה איך שלוש דתות יכולות לחיות בשקט ובשלווה
''פתחנו עם קימצ'י מירי – גרסה של מחמצים קוריאנים עזי טעם, המשכנו בצ'ימיזי - חביתיות ברוטב סויה ובצל ירוק ובפלטת ברזל לוהטת שבה געשו נתחי סלמון, סקאלופס, קלמרי ושרימפס...'' אדם בר גילה את המטבח היפני ב יקיניקו טנקה
מסעדת הפעמון ממוקמת בישוב קהילתי שריגים/ לי און, דרומית לבית שמש, בלבו של עמק האלה. הפעמון מתמחה בבשרים ובתבשילי קדרה, ומציעה עסקית צהריים במחיר 69 ₪ או 82 ₪. בתפריט: מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית ושתייה
כמו בכל חג יהודי מסורתי, נושא האוכל חשוב לא פחות מחגיגת החג עצמו, וט''ו בשבט מספק לא רק חגיגה לאילנות אלא גם מנהג טעים ומתוק של אכילת פירות יבשים. לפניכם ארבע מסעדות החוגגות את החג בדרכים שונות ומיוחדות
''בצלחת גדולה שהונחה על שולחננו, קיבלנו פילה לברק שהוגש ברוטב לימון מלווה בשורשים צלויים בתנור. בשרו הלבן הוכן בידי טבח קפדן ודייקן...'' זיו תפוז יצא לנקות את הראש ולחפש משהו אחר, הוא מצא אותו במסעדת בת האיכר
בממלכתו של לאונידס, מטעמים לכולם. למלכות שבנינו אפשר לקנות את הארמון החלב, פרלין שוקולד מריר בעל ארומת קפה חזקה שרכות הנוגט הנימוחה בפה ומבליטה את קראנצ'יות האגוזים...'' שיר כידן התמכרה סופית לשוקולד בלאונידס
מסעדת פרימוורה הירושלמית מציעה תפריט עסקית צהרים כשרה. בפרימוורה תוכלו ליהנות מנוף ירושלמי עוצר נשימה הכולל את מגדלי דוד והעיר העתיקה. בתפריט: מנה ראשונה לבחירה ומנה עיקרית לבחירה, במחיר 65 ₪ לאדם
מי לא מכיר את המשפט שמגיע ישירות לאחר ארוחה דשנה ''אילו רק יכולתי עכשיו ללכת לישון...'' לפניכם ארבע מסעדות מגוונות, השוכנות בתוך מלון או מתחם לינה. מה שנשאר זה רק לבחור האם לאכול ואז לישון או לישון ואז לאכול
''יכולתי פשוט לטבול את הפסטה ברוטב הפיקנטי שחריפותו מעקצצת בלשון, לעבור לאלי אוליו שטעמו המעניין מחליק בגרון, להמשיך לשמנת פטריות שעטפה את הפסטה והפטריות...'' שיר כידן נהנתה מיצירתיות מופלאה בפסטה פרסטו
''על הצלחת הונחו בהרמוניה אסתטית כובשת פילה, צלע וגלילי סינטה ברוטב הבית. פלפלים קלויים, אורז וצנוברים קישטו בטעם ובצבע את המנה...'' רותם רוזן ובעלה סיימו סופ''ש מוצלח במסעדת סודפה בנצרת ונהנו מכל דקה
מסעדת צ'יינה קורט התל אביבית, המתמחה במטבח הסיני המסורתי, מציעה ללקוחותיה בשעות הצהריים ארוחה עסקית, הכוללת מרק לבחירה, אגרול, מנה עיקרית לבחירה המוגשת עם אורז מטוגן, ושתייה קלה. כל זה במחיר 47-55 ש''ח בלבד
למי שמחפש סיבה טובה לנסוע לצפון – אם זה בגלל הולנטיין, אם זה בגלל שהצפון הוא עדיין האזור הרומנטי ביותר בארץ, או סתם כי התחילה עונת החרציות – הנה ארבע מסעדות משובחות בצפון הארץ, שרק בגללן שווה לקום מהכורסא
''מנה מעולה של כבדי עוף רכים להפליא ברוטב יין אדום, כרישה וצימוקים נעלמה כלעומת שבאה. דניס שלם מטוגן ברוטב שום ועשבי תיבול היה עסיסי וטעים מאוד..''. אדווה גן סתיו הוציא את אחיה, שאוכל אבק בצבא, לארוחה במסעדת מיגל בת''א
"הדג הגיע פתוח, מכוסה שכבה דקה של תיבול גריל במליחות עדינה, שנתן לטעמו של הדג את הכבוד הראוי לו, והשתלב יפה גם כשהוספתי לימון, כנהוג במחוזותינו...". שיר כידן וחברתה ביקרו במסעדת הצדף, מסעדת דגים ופירות ים בראשל"צ
מאפיות וקונדיטוריות, על מראות העוגות העוגיות והקישים המפתים, והריחות המשגעים הנודפים מהן, עלולות לגרום לאובדן שליטה קל אצל כל אחד כמעט, ועל אחת כמה וכמה אצל אוהבי הבצק. לכבוד אלו, הנה ארבע קונדיטוריות משובחות ברחבי הארץ
תהל, טאפאס בר ומסעדה ספרדית ברחוב נחלת בנימין מתל אביב, נסגרת בסוף החודש, ומציעה ללקוחותיה ארוחת פרידה, הכוללת מרק, מבחר טאפאס משתנה, קדירה פאייה זוגית וקנקן סנגרייה, במחיר 240 ש''ח לזוג. בנוסף, הנחות על מגוון האלכוהול
''על מצע של פטריות יער בקרם כמהין נח רול גבינת עזים מטוגן בציפוי עדין, שכל נתח ממנו, כשהוא טבול היטב בקרם הפטריות, משחק על הניגוד שבין הפריך לחלקלק ובין סוגי הטעם השונים...''. שפרה צח חגגה יומולדת איכותי במסעדת דרוקר'ס
''האוכל טעים ומקורי, מוקפד - אבל לא מוקפד מדי, כך שתרגישו ממש בנוח לחלוק את קדירת הטלה ביוגורט המוגשת למנה עיקרית, או לצלות על חלוק נחל לוהט את נתחי הברווז שנתיישנו במקום...''. יובל בלנקובסקי על חווית האכילה בהמטבח של רמה
קסמיה של הודו ידועים לנו, הישראלים, כבר שנים רבות. הטיול הגדול למזרח כבר אינו נחלתם של יוצאי צבא בלבד, והאוכל ההודי המתובל והססגוני אינו מוגבל רק לתרמילאים. הנה ארבע הזדמנויות לאכול, פה בארץ הקודש, אוכל הודי כהלכתו
''הדג היה נדיב מאד בגודלו, ושהה זמן מדויק על גריל הפחמים. עור פריך ושחום מבחוץ, עסיסי ולוהט, לבן ורך בפנים...''. זיו תפוז ורעייתו החליטו לשבור את השגרה ביום טיול, שהסתיים בארוחה כיד המלך במסעדת כפר נחום, שלחוף הכנרת
''הארוחה באל אסאדור סובבת סביב הבשר: המנות הראשונות מעוררות את התיאבון לקראתו מבלי למלא את הסועד, והתוספות באות כדי לגוון ולהעשיר, אבל לא לגנוב את ההצגה...''. אדם בר נתן דרור לנטיותיו הקרניבוריות במסעדת אל אסאדור