''לשולחן מגיעה מעין עוגה של אורז בסמטי דחוס, בצבע אדום עמוק, מנוקדת שברי אגוזים, שקדים ופירות יבשים, שבתוכה טמונים נתחי כבש עסיסיים. כל זה יחד מתחבר למעדן שקשה להפסיק לטעום...'' שפרה צח יוצאת למסע הודי באינדירה
מיתוס, מסעדת גריל בר כשרה ומעוצבת בלב ת''א, מציעה תפריט עסקי בשעות הצהריים, הכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח במחיר 79 ₪. מלבד העסקיות, מיתוס מציעה תפריט בשרים ומנות פתיחה וכמו כן, מבחר עשיר של אלכוהול איכותי
היום שאחרי חגיגות יום העצמאות הוא תמיד היום הכי עמוס בישראלים המקיימים את מצוות הנפנוף, הספורט הלאומי. עבור כל מי שלא בא לו להשתתף במשחק, אספנו ארבע מסעדות, שהכנת הבשר עבורן היא משחק בליגה אחרת
''באמצע המרק החלה התקפה של מנות, כולן יפות, מוגשות באסתטיות רבה. ממש כמו מצעד דוגמניות על השולחן שלנו. מתברר שיש להן גם שם- אוצומאמי – אוכל קטן'' אורלי פרש אזולאי מגיעה לטאטאמי ועושה את זה פעם ראשונה, ביפנית
הכנה וטיפול בבשר זו אומנות. ובאומנות כמו באומנות צריך לדעת להשקיע, ללמוד ולטפח. השפים שאול בן אדרת ואיציק פיינשטיין מסבירים, כיצד ניתן להוציא מהבשר את המיטב ואיך אפשר להפוך את ''חג המנגל'' לאירוע של אסאדו אמיתי?
בוקאצ'ו, השוכנת ברחוב הירקון בת''א, הינה מסעדה וגלריה עם נוף לים. בבוקאצ'ו מבחר מנות יצירתיות מהמטבח האיטלקי ים תיכוני. בוקאצ'ו מציעה עסקיות צהרים אטרקטיביות, הכוללות מנה ראשונה ועיקרית במחיר 60 ₪, 75 ₪ ו – 85 ₪
אפשר לומר, רשמית, שעונת החתונות החלה. מכל עבר אנו שומעים את המתחתנים לעתיד מנהלים רישומים, משווים, מתייעצים, מתמקחים. רגע. עצרו. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, ברחבי הארץ שידאגו שיהיה לכם אירוע וקייטרינג מרגשים במיוחד
''אדי ריח משכר של כבד עלו לאוויר והספגטי השתלב מצוין עם השמנת והיין האדום המתקתק. חברי הגדיר את טעם הספגטי כפרוע ומסעיר, מי אני שאתווכח...'' רונית טל ביקרה ביום הבחירות באמורה מיו והרגישה שעשתה בחירה מצוינת
''נתח הסטייק היה עשוי בדיוק במידה הנכונה, רך ועסיסי, כזה שניתן לנעוץ בו את השיניים. התיבול, העדין במליחותו, נותן לבשר לעשות את העבודה ולהציג את עצמו על איכויותיו הרבות...'' שיר כידן פגשה נתח סטייק עסיסי ורציני במיט מי
מסעדת מיגל, השוכנת בתוך מלון בוטיק אירופאי המשקיף לים, מציעה ארוחת בוקר אטרקטיבית בכל ימות השבוע, במחיר 39 ₪ ליחיד ובמחיר 70 ₪ לזוג. מלבד תפריט בוקר, המסעדה מציעה תפריט קלאסי עשיר של ביסטרו ים תיכוני
פסח 2009 כבר כאן: אביבי יותר, חמים יותר וטעים הרבה יותר. אז לפני שהוא חולף לו כה מהר, רכזנו עבורכם ארבע מסעדות בכל הארץ, המציעות אטרקציות שונות לחג, תפריטים חגיגיים, עוגות ועוגיות מיוחדות, תפריט ילדים ועוד
''הפנה הוגשו ברוטב שמנת, פטריות צלויות, פטריות ושמן כמהין, בצל ופרמזן. הפפרדלה הוגשה ברוטב מעולה של עגבניות, שבבי עוף, פלפלים, זיתים ועוד...'' אדווה גן סתיו ביקרה בכרמלה סופרנו והרגישה שהיא חיה בסרט איטלקי
''הרעש שהגיע אלינו לשולחן היה רעש ממכר של בשר עסיסי שממשיך להיצלות ולשחרר טעמים גם כשהוא מגיע אליך לשולחן. על המגש בילו להם ארבעה נתחים יפיפיים...'' אורלי פרש אזולאי יצאה לאל גאוצ'ו ושם הוסיפה זרדים למדורת האהבה
קימל, מסעדה צרפתית כפרית השוכנת במבנה עתיק בן 129 שנה בנוה צדק בת''א, מציעה תפריט עסקי אטרקטיבי, הכולל ארוחה בת 3 מנות, בימי שישי בין השעות 12:30-16:30. העסקית כוללת מנה ראשונה/ עיקרית לבחירה וקינוח ב 100 ₪
מה עושים עם יין? מביאים מתנה לחג, שותים בערב גבינות, מקדשים ועוד. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, בכל הארץ, שבהם תוכלו לרכוש וליהנות ממגוון יינות איכותיים מהארץ והעולם ואולי סוף סוף תגלו האם באמת כשנכנס יין יוצא סוד
המסעדה היהודית אחראית על מסורת ארוכת שנים של אוכל יהודי משובח וכשר למהדרין. לקראת החג, המסעדה היהודית מזמינה אתכם לעשות ''סדר'' בקניות. כאן תוכלו להרכיב ארוחת פסח חגיגית לפי בחירתכם ובמסגרת התקציב העומד לרשותכם
''בחרנו בסופלה שוקולד חם מלווה בגלידת ליצ'י. איזה כיף זה להחדיר כפית לאט לתוך סופלה שוקולד כהה, עשיר ולוהט, להתענג עליו בפה ולהחליף את החום והטעמים הכהים בגלידה קרה ומפתיעה...'' זיו תפוז טס לרומא טוקיו בראש פינה
מסעדת כיופים סנטר היא לא רק מסעדה כפרית, אלא גם חנות ייחודית הכוללת רהיטים, כלי בית, מתנות לחג, מוצרי יודאיקה ועוד. כיופים סנטר מציעה תפריט עסקי אטרקטיבי, הכולל מנה ראשונה/ עיקרית לבחירה ושתייה קרה במחיר 68 ₪ לאדם
הרצון המיידי למתוק יכול להגיע בכל יום ובכל שעה: בבוקר, באמצע הלילה, אחרי מבחן, לאחר ארוחת בשרים עשירה או סתם, ללא סיבה מיוחדת. ריכזנו עבורכם ארבע קונדיטוריות שיוכלו לספק פתרון מיידי לדחף הבלתי נשלט למתוק
''מהטעימות הספורות שהורשיתי לטעום, נתקבל הרושם שמדובר במנה לא קונבנציונאלית. פירות הים היו עשויים כהלכה והרוטב השתלב בהם בצורה הרמונית ומפתה. מנה זו מהווה עילה לחזור למסעדה...'' נדב אבידן החליט ליזום ערב רומנטי בשה רומי
''תבשיל הכבש היה צהבהב וריחני, בשר הכבש היה רך ותערובת התבלינים של התבשיל לא הותירה ספק כי מדובר במנה שמייצגת את תרבות המטבח ההודי...'' יובל בלנקובסקי ביקר באלמורה והרגיש את תרבות וטעמי הודו קרוב לליבו
לופט היא מסעדת תרבות, בשר ויין איכותית, שבראשה עומד השף אלדד דהן, המתמחה בטיפול בבשרים. הלופט מציעה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, שתייה קלה או יין הבית ושתייה חמה ב - 46 ₪
מתכננים אירוע חשוב? לכולם ידוע וברור שהחלק החשוב ביותר באירוע הוא האוכל וכדאי שיהיה משובח ואיכותי. רכזנו עבורכם ארבעה ספקי קייטרינג המתמחים בסוגי קייטרינג שונים, שידאגו שהאורחים שלכם לא יפסיקו לאכול ולדבר על כך
''לא הספקנו להגיד ''פטרוזיליה'' וכבר הונחו על שולחננו פיתות חמות וצלחת סלטים המורכבת מסלסת עגבניות, חצילים בטעם כבד ובורגול מתובל בפטרוזיליה טרייה...'' נטלי רז ביקרה בפטרוזיליה וגילתה דברים חשובים על התבלין המוכר
''המרקים הגיעו לוהטים ומהבילים. התפנקנו ארוכות על המרק תוך השתאות על הזמן שעבר מיום הולדתנו הקודם, עד שהגיעו המתאבנים - אגרול, וון טון וסלט סיני...'' אורלי פרש אזולאי וחברתה יזכרו לאורך זמן את חגיגת יום ההולדת ביאן יאן