איציק הראל, שף מסעדת דגים 206 בתל אביב, מגלה לנו כמה פרטים אישיים ומקורות השראה וגם מסביר, צעד אחרי צעד, איך מכינים מרק סלק משובח. מוזמנים לנסות
יואב בר, השף של מסעדת מאראבו ברמת גן, חושף כמה פרטים אישיים וגם מסביר, צעד אחר צעד, איך מכינים קציצות טלה בשילוב פלפל קלוי, קרם חצילים ועלי כוסברה. בתיאבון!
שף בשקט עם השף גיל טרמביצקי ממסעדת לופט בראשון לציון. אהבה לאנטריקוט ממולא, סלק וגזר לא ייכנסו למטבח, וגם - איך מכינים מניפת סינטה? לפניכם המתכון במלואו
השף גיא פרץ למסעדת קונפי בחיפה, גספאצ'ו באשקלון ואנדיב ו-G Cafe באשדוד, מספר על חומרי הגלם ועל המנה האהובה עליו. יש גם בונוס: מתכון לפסטייה מרוקאית - עלי סיגר במילוי מתקתק של נתחי פרגיות, אגוזים, צימוקים, שקדים וניחוח קינמון.
השף משה בסון למסעדת אקליפטוס בירושלים לא פוחד מנחילי הארבה שמגיעים לארץ, אבל יודע לבשל עוד הרבה דברים טובים. כאן הוא מספר לנו על עצמו, ומוסיף מתכון למנת הדגל שלו – תאנים ממולאות
שף בשקט עם שף אריק ווקיל מננה בר בנווה צדק, תל אביב. בית הספר: הניסיון, הסוד הגדול של אימא: הקוסקוס של שישי, וגם – איך מכינים ספריבס עגל ברוטב ציר בקר, פלפל ח'לפניו וסילאן? לפניכם המתכון במלואו
השף גיא פרץ למסעדות קונפי בחיפה וגספאצ'ו באשקלון מספר על המטבח, על חומרי הגלם, ועל ההשראה שקיבל מאימא. ויש גם בונוס: מתכון לטאג'ין שקדי עגל בשאלוט, סילאן, תאנים, קינמון וג'ינג'ר, בעיטור שקדים קלויים. שיהיה בתיאבון
לקחנו את השף ירון וינקלר ממסעדת אלגרה בעין כרם לשיחה צפופה על החיים, על העבודה, על שוק מחנה יהודה בירושלים ועל ממתקים לשבת. בסוף קיבלנו מתכון לגספצ'ו סלק ועגבניות, ולשמחתכם הסכמנו לפרסם אותו כאן. שיהיה בתיאבון
נעם דקרס, 36, גר במושב שדה ורבורג ואחראי על מטבח המסעדות ליליות בתל אביב וליליות ביסטרו ברעננה. מתגאה בבישול צבעוני ומדויק, חולם על דגים ומעניק לקוראי 2eat מתכון לצלעות טלה עם דבש, זעתר וארטישוק ירושלמי
יואב בר, שף ובעלים של מסעדת מאראבו ברמת גן, חושף כמה פרטים אישיים וגם מסביר, צעד אחר צעד, איך מכינים עוגת גבינת עזים לכבוד שבועות בליווי פירות העונה וסורבה עונתי. אז מה הייתה אימא מכינה ביום שישי בבוקר?
השף איה אימטני למסעדת יאמטויה בהוד השרון מביאה את המטבח היפני האמתי לארץ ומלמדת את הישראלים שאוכל יפני זה לא רק סושי. אחרי שהיא עונה לנו על השאלות ומספרת לנו על החלומות היא גם מנדבת מתכון לקינוח יפני מנצח
השף קונדיטור אורן בקר (39) לבית בליקר בייקרי חושף רזומה באוסטרליה ובצרפת, השראה יפנית וחיבה מיוחדת למוסקת החצילים של אימא. עד שיבנה בית ספר לסדנאות אפייה גורמה הוא מתחיל במתכון לפאי פירות קיצי ובוואריית תותים
השף אשר מדר מבית קראנץ' אצולת המאפים שבראשון לציון מספר לנו על הכשרתו (חוש שישי), על אהבתו (דפש מוד), על החלום (לעבוד ללא שכר), על ההשראה (ג'יימי אוליבר), וגם משתף אותנו בסוד הכנתו של פלוט איטלקי מעולה
שאול ברדה, שף קייטרינג ארץ גשן – אמנות קולינרית, עונה בחפץ לב על השאלון שלנו. בעוד הוא התחיל ללמוד את רזי הבישול אצל אימא וסבתא, אנחנו מקבלים מתכון מוכן לנתחי אסאדו צלויים בגריל היישר ממטבחו של שף ארץ גשן
קובי גוטהלף, השף של מסעדת טל טלה שבנווה דורון, עונה לנו על כמה שאלות ומסביר איך זה להיות שף שאוהב גבינה. למי שרוצה, הוא מוסיף גם מתכון לקיש פטריות וגבינות צאן, מהסוג שרק הוא, בית היוצר של טל טלה, יודע להכין
השף ניר דגן מתמחה במטבח הלטיני - ה''נואבו לטינו''. סגנון זה משלב טעמים וחומרי גלם ממטבחי אמריקה הלטינית בגישה עכשווית ומעודכנת. ניר מציג דוגמאות למאכל מוכר עם טוויסט משלו, וגם בירת בוטיק חדשה, פרי יצירתו
''לאכול בריא פירושו לשלב בין זמן איכות, חברה נעימה, שלווה, אוכל מושקע ויין משובח...'' השף עדו ניידרמן, המייסד והבעלים של ארומה מסעדת שף, בזכרון יעקב, עונה על שאלון השפים שלנו ומציג מתכון פשוט ומיוחד לריבת בצל
''לעולם לא אשכח את טעמו של קיפוד הים. המרקם נעים, אבל הטעם...'' בואו להכיר את השף של מסעדת אחוזת שולמית בראש פינה– פיליפ פרפר. פיליפ מספר על חוויותיו כשף ומציג מתכון מיוחד המתאים לכל אירוע - פירה ארטישוק ירושלמי
יניב חדד, השף של מסעדת מיטבלים, משלב במטבחו חדשניות ויצירתיות עם טעמים נוסטלגיים מבית אמא. אהבתו לבישול החלה כשהיה מפתח גוף, ומישהו צריך היה להכין לו כמויות של אוכל. וגם, מתכון: צלעות טלה ברוטב קרמל ותפוזים
שאול בן אדרת עומד כבר שנים רבות מאחורי ההצלחה של קימל, ועכשיו יוצא עם תוכנית טלוויזיה חדשה בשם ''מפגש השף''. בתוכניתו נפגש שאול עם מיטב השפים ברחבי הארץ ויחדיו הם מגלים לנו את הסודות הכי כמוסים של עולם הקולינאריה
חגי אברהמי הוא ''השף הגבוה''. שתי האהבות הגדולות בחייו הן אוכל ואנשים, ולכן החליט לשלב ביניהן. מלבד היותו שף (וגבוה -2.00 מ'), חגי מעביר הדרכות וסדנאות בישול, מספר שאם לא היה שף היה צוללן וחושף מתכון מעניין במיוחד
טל שטיינר, קונדיטורית ב – TAKE A CAKE , סיימה בהצטיינות את לימודיה בתחום הקונדיטוריה, חולמת לפתוח נישה חדשה בתחום, לא מחליפה את עיסוקה בשום דבר אחר ונותנת מתכון לעוגת שוקולד, גם לכאלה שאין להם מושג קלוש באפייה
רואי גרשון, מקים רשת בוטיקי השוקולד Roy שוקולד, נזכר איך בילדותו היה קוטף פירות יער לסבתו בפינלנד, בוחר לעצמו אלטרנטיבה אחרת אילו לא היה שוקולטייר ומספר שהאתגר שלו הוא לנסות ולהמציא טעם חדש ומיוחד בכל פעם
גיא טולדו, שף מקצועי, מבטיח לכם כשתתארחו אצלו באומאי תזכו ליהנות מחוויה קולינרית שאין כמוה. עיקר התמחותו היא בסגנון צרפתי, איטלקי, מקסיקני ויפני. ''את האהבה לבישול ירשתי מאבי, שתיקשר איתי רק באמצעות האוכל''
רואי גרשון מציג מתכון חורפי ומיוחד- ''קראמבל בננות ופקאן'', מאת השף קונדיטורית אדווה בן עזר. אדווה עבדה כקונדיטורית במקומות מובחרים בארץ והיום היא אחראית על פיתוח מוצרים וצוות קונדיטורים ושוקולטיירים ברואי שוקולד