בדיוק על התפר שבין אמצע השבוע לסופו, אפשר כבר להתחיל לשמוח, ולכן לפניכם המלצות למסעדות יין. מה כבר יש לכם לעשות שם? נכון, לשתות עוד יין, ולאכול הרבה אוכל טוב. תיהנו.
ענבל גרזון מבקרת בלינק שבירושלים – שילוב מושלם בין מסעדה, גן ובר, שאת כולם אופפת אווירה משפחתית חמה. בין קוקטייל ליין, מוגש כאן גם תפריט עשיר, שכולל הכול מרביולי נימוח ועד "קציצות לאה"
המסקנה הנחרצת של איתמר מישור, מבעלי הזאייצ'יק בתל אביב, היא שכולנו צריכים להיות חברים. ולמה? כדי שהבירה תעלה לנו פחות. קוקה קולה, מאחורייך
לכל כיפור מוצאי כיפור, ולכל מוצאי כיפור חג סוכות. יובל בלנקובסקי ממליץ על יינות לחג, שבמקור ציין את חגיגת הקציר והבציר היהודית, וגם ממליץ על יינות טובים שילוו את המנגל העונתי שלכם. חג שמח
לקראת ראש השנה, יובל בלנקובסקי מוסיף עוד ארבעה יינות שהם "הראש" – מובילים בקטגוריית המחיר והסגנון שלהם. שתו בשמחה ושנהיה לראש בכל השנה כולה
לפי חכמינו, מה שאדם עושה בראש השנה הוא סימן לשנה כולה. מכאן שמי ששותה יין טוב בראש השנה, ישתה יין טוב כל השנה. טור זה מוקדש ליינות מיוחדים – בעלי איכות יוצאת דופן ביחס למקובל בשוק הישראלי – שנשתה כמותם כל השנה
"ליד הבר נמצא גם ארון נעול ומאובטח שבו נמצאים קוניאקים שכוסית אחת מהם עולה כמו חודש שכירות בתל אביב..." עופר פרוסנר והיפה מגיעים בתחבורה ציבורית לפתח תקווה, שם הם נהנים מהקום איל פו של אוסקר ווילד
חברים מעל גיל 29, סטודנטים עמוסים, חנונים, סנובים, מיזנטרופים ואלכוהוליסטים יקרים: איתמר מישור והזאייצ'יק (נחלת בנימין, תל אביב) חוגגים שלוש שנים ביום ראשון, 26 באוגוסט. שיהיה במזל
שפרה צח מגיעה להשקת יינות 2012 של משק היין הנס שטרנבך, השוכן בגבעת ישעיהו שבעמק האלה. ולמה זה חשוב? כי את יינות המשק לא תוכלו למצוא בחנויות או במסעדות, כך שכדי ליהנות מהם תצטרכו להגיע היישר למקור
יובל בלנקובסקי מציע הפעם לכל מי שמעוניין להיכנס לתחום היין לבקר במרכז החווייתי החדש של יקבי ברקן. ועוד חדשות: "אנה" של יקב דלתון, "כרמל ריזלינג" של יקבי כרמל ו"מרלו רזרב 2008" של יקב פלאם. שלא תהיו צמאים
כל הדברים היפים שמתרחשים בחשכת הלילה של תל אביב, על פי איתמר מישור, ע"ע זאייצ'יק בר קטן: "...האם מי שאינו יצור טורף או בעל חיים שזקוק לאפילה כמחסה, ובכל זאת בוחר לחיות בלילה, נדון לכישלון?..."
"'זה יקב בוטיק והיין הוא יין בוטיק.' 'אחי מייצר את זה בממ'ד בדירה בראשון לציון, זו בירת בוטיק' 'השירות פה הוא לא כמו במסעדה רגילה, זו מסעדת בוטיק'..." פלצנות? תירוצים? טרנד? איתמר מישור (בר זאייצ'יק) על יקבי בוטיק
אם אתם הייטקיסטים שעובדים בבניינים הגבוהים, אם רק הגעתם לפגישה משמימה ומעוניינים לשחרר קיטור, או שאתם לפני או אחרי הופעה בזאפה רמת החייל, אתם חייבים לשתות משהו. אספנו בשבילכם המלצות לברים ברמת החייל
מה בין זיכרון יעקב, אזור הכרמים המסורתי של ישראל, לבין מומחה הוויסקי ג'ים מורי? יובל בלנקוסקי ממליץ על יינות קלילים לעונת הקיץ וגם מסביר כמה דברים חשובים בקשר לוויסקי: "לנו נותר לטעום, להעמיק וליהנות"
שכונה זו מילת גנאי? לא לפי איתמר מישור, מהבעלים של הפאב השכונתי זאייצ'יק בתל אביב, שמסביר לנו למה אנחנו כל כך אוהבים את המקומות הקטנים האלו
"בידיים מיומנות, עומרי כבר משקשק ג'ין, לימון כתוש, בזיליקום טרי, ליקר אוכמניות וסוכר חום. הנערה מהפרברים שותה בשמחה..." אורית איציק בזאייצ'יק – בר שכונתי על-אזורי בנחלת בנימין, תל אביב
הקיץ כבר כאן, הגיע הזמן להוציא את היינות הלבנים מהארון ולהכניס למקרר. חוק מספר 1 קשור בטמפרטורה האידיאלית. חוק מספר 2 כבר קשור לטעם, אבל אותו אתם תקבעו בעצמכם. יובל בלנקובסקי עם המלצות יין לבן לשבועות
ביום שישי בבוקר, גיא סופר קם בעצלתיים ויצא לטיול בארץ היין שבאזור השפלה. בגבעת ישעיהו הוא מצא את משק היין הנס שטרנבך, סייר ביקב, טעם יינות בייצור עצמי ואכל אכל שתובל בעשבי תיבול מהגינה. זה היה יופי של יום
לא רק עונת החתונות התחילה, גם עונת הטיולים. לאלו מכם שמתכננים לעבור את קו חדרה, אספנו המלצות לברים בצפון. איך שהוא מתברר שדווקא הרחק מאורות הזרקורים של מרכז הארץ, נמצאים כמה מקומות משובחים והרבה אלכוהול
הסמטאות מקושטות והאווירה שונה להפליא מכל מה שמתרחש במרכז העיר תל אביב. יפו הייתה כאן הרבה לפנינו, אבל היצע הברים העכשווי לא היה כאן בעבר. אז אספנו בשבילכם כמה ברים ביפו, כי זוהי חוויה שמומלץ בחום לנסות
אדם בר: "פוקצ'ה, קרפצ'יו, טחינה גולמית, דגים טריים ופירות ים, בשרים וירקות על הגריל, עשבי-תיבול, זה הקונספט על רגל אחת. תוסיפו לזה בר עשיר ותפריט יינות מהודק, ומה קיבלנו?..." את מרתה בבית ציוני אמריקה, תל אביב
טור היין של יובל בלנקובסקי דן הפעם ביינות לתקופת המעבר, שמתאפיינת במזג אוויר מתעתע: בין חום לקור, בין יין לבן מרענן לאדום מחמם. לפניכם כמה יינות נהדרים שיצאו לאחרונה, שיתאימו לכל מזג אוויר שתתקלו בו
הבעיה של דניאל לוין עם חג הפסח היא איסור שתיית בירה. רגע לפני ליל הסדר הוא מגיע לשטרן 1 שבפלורנטין – בר בירות, ויסקי ונקניקיות. עם יותר מ-160 סוגי בירה ונקניקיות איכותיות של אלן טלמור, כדאי להגיע איך שפסח ייגמר
יובל בלנקובסקי ממשיך לטפל באתגר של מציאת היינות המשתלמים והטובים ביותר לחג הפסח. מיינות סולידיים וחנפניים ועד ליינות שגואלים את עברה השחור של תעשיית היין הישראלית מייסוריו ומצעידים אותו לעבר חירות ואיכות – כי פסח
ארבע כוסות הן כלל לא עניין של מה בכך. יובל בלנקובסקי, כתבנו לענייני יין, מביא ארבע המלצות לשולחן החג. נכון, לא על ליל הסדר לבדו: צריך לשתות משהו גם ליד המנגל, לא? מיקבי ארצנו הרבים ועד ארגנטינה הרחוקה, שתו ותיהנו