מהו מדד הרומנטיקה? האם זהו הסופלה מפגיש הכפיות, נגיסות הדג שמאכילים זה את זו, הנר או סוג היין שעל השולחן, מחיר המנה בתפריט, הנוף הנשקף מן החלון? מהן המסעדות הכי רומנטיות? הנה כמה הצעות
מהו הסיפור האמתי של ט''ו באב? ואיך הוא מתקשר לכרמים? האם הבנות יוצאות במחולות כשהן לבושות לבן? או: יין לט''ו באב. יובל בלנקובסקי עם המלצות חמות, ובעצם – צוננות. שיהיה לכם ט"ו באב מלא באהבה
איך אתם מתכננים לחגוג את ט"ו באב? מהי החגיגה האולטימטיבית? איפה נמצאת המסעדה הכי רומנטית בעיניכם? ארוחה במסעדה, לחגיגה רומנטית של החיים בשניים: אספנו בשבילכם את מיטב ההצעות, צאו, אכלו, שתו ותאהבו כל השנה
בתאריכים 15-27 באוגוסט יחזור לירושלים יריד חוצות היוצר. בתכנית: יריד אוכל בין לאומי, מיצגי אמנות ואומנות מכל העולם ובמות הופעות: מגידי גוב ועד מוש בן ארי, מדיקלה ועד עידן אלתרמן, ממיכה שטרית ועד אהוד בנאי
החלטתם להפסיק לפחד מהחום ולנסוע לדרום? אולי אתם בדרככם חזרה מהטיול ולא יודעים איפה למצוא מסעדה? אספנו בשבילכם כמה הצעות למסעדות בדרום כדי שאת הטיול הזה לא תסיימו רעבים, ומי יודע, אולי תבחרו גם לחזור
יעקב אלברט מבקר בגריל בר שברחוב הסורג, מול כיכר החתולות הירושלמית. כך נמצאת סטקייה משודרגת במרכז העיר שמציעה שירות נהדר ואווירה רגועה בדרך מהכותל או אליו. חוץ מזה, השיפודים והסלטים עושים עבודה מצוינת
"המגמה המתקתקה נמשכת גם לעיקריות, עם ג'רי קא קווארה – נתחי אנטרקוט ברוטב שזיפים מתקתק וסמיך, עם פטריות פורטובלו, בצל וקשיו, שמשתדכים היטב לאורז פרסי חלק..." מיכל גיא וברת בבר גיורא במסלול בין דיזינגוף סנטר לכיכר
מסעדת אנג'ליקה בירושלים של צמד השפים מרגי וגרשקוביץ' מזמינה אתכם לנוח מהמאבק החברתי באווירת גורמה חמימה ונעימה שמאחוריה מטבח עונתי המשתנה בהתאם למזג האוויר והיצע השוק. והחשוב ביותר: ארוחה עסקית בשעת צהריים
הסיפור עם אילת הוא שלא סתם נקלעים אליה, בדרך כלל מגיעים כי רוצים קצת חופש. ומה הטעם בחופש בלי איזו מסעדה טובה? אז מתברר שיש אופציות קולינריות גם באילת. הנה כמה הצעות לכמה מסעדות בעיר המלונות והתיירים
כבר שכחנו איך זה לצאת לדייטים: אפרת רוזנטל מגיעה עם בן זוגה אל המגדלור של יפו העתיקה, הממוקם, מאז ומתמיד, בתוך בית אבן יפואית עתיק, שתי קומות של מערות אינטימיות מרופדות בכריות מזמינות. ויש גם קוקטיילים
הימים הם ימי בין המצרים והיהודים שומרי המסורת מקפידים על אי אכילת בשר ויין. לעומתם השכנים הערבים מתכוננים היטב לחודש הרמדאן, שבו הם יצומו בכל יום אבל בלילה יאכלו כפי יכולתם. גם למסעדות יש מה לומר בעניין
כמה יעלה לכם לצלות בשר ביקיניקו טנקה? ולהביט בקוקי סאן ז'אק בקלואליס? אספנו בשבילכם כמה מסעדות יוקרתיות בארץ. דווקא בימים אלו, כשיוקר המחיה נמצא בכותרות, נחמד להיזכר כמה שווה אוכל טוב במסעדה טובה באמת
"בשבועיים אחרי שחזרתי מניו יורק כל מה שחיפשתי היה לשחזר את הריחות, את הטעמים ואת האווירה של העיר הגדולה. כך מצאתי את עצמי פוסעת לעבר סושיאל קלאב - הכי קרוב שיש..." שירלי רחמים, חוזרת לניו יורק בתל אביב
יעקב אלברט מבקר במסעדה הצעירה בייגל פלייס שביישוב אפרת. העיצוב צעיר והמנות קלות אך טעימות: בייגלס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, שקשוקה ירוקה ומלאת תרד, גבינות שמנת מיוחדות וסלטים טריים. באים בבוקר ובצהריים
"נכון, היא לא אנינת טעם כמוני (ובטח ישנם שיגידו שהיא לא סתם מפונקת כמוני), אבל בכל מה שנוגע למטבח האיטלקי-חלבי, היא יודעת על מה היא מדברת..." אחותו הצעירה של יונתן שטרנברג בוחנת את המטבח של לטוצ'יני, ירושלים
"המלצר של קפה קפיש לימד אותנו לומר בשפת הסימנים 'תודה', 'בבקשה', ואת צמד המילים שבהן השתמשנו בתדירות הגבוהה ביותר – 'טעים מאוד'. אמיר נהרי מגיע לקפה קפיש שבמתחם נא לגעת בנמל יפו: המלצרים חרשים או כבדי שמיעה
ארז שבת, חובב רמת הגולן, מגיע לביקור במסעדת טעם הגולן שבמרכז המסחרי של קצרין. כאן הוא מוצא מסעדה חלבית וכשרה, בית קפה, חנות שמציעה מכל טוב הארץ ומבשלת בירות מעניינת. וגם נוף מרהיב, שעשוי להזכיר לכם את טוסקנה
אנטריקוט דה פריז הכשרה שבהרצליה פיתוח מציגה את החוויה הגסטרונומית המוכרת מהערים הגדולות בעולם. מנת הדגל היא, כמובן, סטייק האנטריקוט עם הרוטב המפורסם, אבל לתפריט יש עוד הרבה מה להגיד. גם בעסקית צהריים
אחרי שיוצאים מים המלח שואלים תמיד את אותה השאלה: איפה אוכלים? מי שמספיק, מגיע למסעדות שבחופי האזור. אבל גם מי שמעדיף לאכול בדרך חזרה למרכז, יכול ליהנות מהיצע משובח במרחק קצר מאד מכביש מספר 1: ירושלים-תל אביב
"אני רעבה, הוא רק רוצה לשתות בירה מול השקיעה..." מיכל גיא וחובב האלכוהול מגיעים לבר-מסעדה ים 7 שבטיילת הרצליה פיתוח. כאן משתדלים לעמוד בדרישות של מגוון קהלים עם תפריט ים תיכוני שמתאים לכולם, לצד השקיעה
"קיבוץ כברי זכה ביתרון הגובה, בהיותו ממוקם בראשה של גבעה בגליל המערבי. הזוכים ביתרון ידעו לנצל אותו כמו שצריך..." עיינה גל, הבראנץ' המפורסמת של אדלינה – שילוב בין מטבח גלילי לים-תיכוני עם השפעות בולטות מספרד
בימים שבין המצרים מקפידים המהדרין על איסור אכילת בשר ושתיית יין, עריכת מסיבות, תספורת וגילוח. הנה כמה מסעדות שמתחשבות בצרכים הייחודיים. קפה יפו, ברקפסט ויטבתה בעיר מציעים ארוחות דגים ושאר תפריט חלבי וכשר
אנחנו מתקרבים בקושי לאמצע הקיץ, כבר רגילים לחום הכבד. עכשיו אפשר להתחיל ליהנות לעומק מכל מה שיש למסעדות להציע. בכרם זיתים, תערוכת אוריגמי חדשה, בליליות, ארוחה לילית דורסנית, ואפילו טאבולה מוציאה את הפיצות
הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה חוזרת לארץ עם כמה הצעות למסעדות בברלין, לשוקי פשפשים ולחנויות רטרו וינטאג' - כל מה שאתם צריכים כשאתם מתכננים חופשה בעיר שהחומה שהפרידה בין שני חלקיה הופלה רק לפני 22 שנים
"כל היום פינטזתי על בייגל אמריקני, או כפי שקוראים לו באמריקה – בייגל יהודי – עם המרקם הרך, הקרום המבריק והפרג. הגעתי למקום הנכון..." יעל ברקוביץ' במסע אחר הבייגל בבייגל מן החלבי והכשר בגבעת שאול, ירושלים