במסעדת סאטורי מספרת קרן ויזנר את סיפור חייה הקשה: חולמת על חופשה בתאילנד אבל נאלצת להישאר בחורף הקר בארץ. מזל שאוכל תאילנדי אפשר להשיג גם כאן, ואם כבר כאן, בתל אביב, מסעדת סאטורי היא תאילנדית מעולה
יובל בלנקובסקי מבקר בלונה פארק של תערוכת היין Wine Expo הנערכת בימים אלו במרכז הירידים בתל אביב. בין הדוכנים של יקבי רמת הגולן, טעימות המים והיין של יקבי ברקן, ביתני הבוטיק הקטנים והמציגים המקצועיים הוא חש בבית
יונתן שטרנברג מבקר בבית הקפה-קונדיטוריה פרש, מהנחשבים בירושלים אם לא בארץ. אפילו אורחים מן המרכז מגיעים אל פרש כדי לטעום מעוגות הגבינה ומהשטרודלים המעולים, ושטרנברג גם הוא מפשיל שרוולים ומצטרף לחגיגה
בית הקפה של גידי מזכיר לשיר כידן את סרוגים נוסח רמת גן, כשמסביבה יושבים זוגות בדייט או חברות שהתכנסו לארוחה משותפת. אבל גם אם אתם לא מחפשים כשרות, היא ממליצה, מה זה משנה בעצם? האוכל מצוין וזה מה שחשוב
יובל בלנקובסקי מבקר בקפה-מסעדה פרדיסו בירושלים, ומוצא קהל במגוון גילאים והרכבים, ממש כמו המנות בתפריט. פרדיסו, המוסד הירושלמי הוותיק והמכובד אינו מפסיק להרשים את בלנקובסקי, שממשיך לאכול סרדינים חמים מן המחבת
מיטבלים, מסעדת שף כשרה בלבה של ראש פינה, מציעה לכם ארוחה עם מנות איכותיות ומוקפדות, מטבח המשלב חדשנות ויצירתיות עם מטעמים מבית אימא, ועל הכול אמון השף יניב חדד. תושבי האזור ואורחי הצימרים – מוזמנים לעסקית
לכל מי שהוא תאב בשר, לכל מי שכמהה נפשו לפרגיות, לצלעות, לשיפודים או לנתחים נימוחים, לכל מי שמעולם לא הבין את פשר הקינואה והעלים הירוקים, בשבילכם אספנו ארבע מסעדות ומעדניות שמחכות לכם עם הבשר שאתם כל כך אוהבים
אפרת רוזן כבר מזמן רצתה לבקר בבר-מסעדה קאראס על חוף בת ים. ואם כבר בילוי חורפי בים, אז שיהיה בערב הקר בשנה: בעוד גשם הזלעפות בחוץ מכה בגלים ומטפטף על החלון של קאראס, הדבר האחרון שהיא רוצה זה לחזור הביתה
לכבודו של החורף, יש להוציא את התה מהנפטלין. אספנו בשבילכם עשרה מקומות שמציעים חליטות תה מיוחדות שתוכלו להתחמם אתן, ולא, לא מדובר כאן על כוס התה של ההסתדרות, גם לא על כוס התה של הממסד. רחוק מזה – פשוט תה טוב
"לעומת אפנות כמו הקינואה, צמחונות, טבעונות או אחרות שלעתים צצות, לעד יסתובב סליל השווארמה על צירו... שיפודי רחובות, על אף שמה, אינה שיפודיה. זו מסעדה המקדשת בשר לסוגיו..." שיר כידן קרניבורית במסעדת שיפודי רחובות
אורלי פרש-אזולאי ("זמן איכות עם החמות הוא חובה") מבלה ערב במסעדה האסייתית תאי צ'ין שבטבעון. במסעדת תאי צ'ין משתלבים המטבח היפני, הסיני והתאילנדי באופנים מעניינים וייחודיים, כמו גם הכלה והחמות
אורית איציק בפגישת עבודה בבית הקפה (כבר מסעדה!) מתוקה, מול הסינמטק בתל אביב. טריות המאפים המלוחים והמתוקים יוצרת אצלה רצון לגרוף את הכול בתנועת מגל לתוך שק אחד גדול, אבל היא גם צריכה לעבוד
לומיטו קריית עקרון, שעת צהריים. שיר כידן מגיעה ומוצאת הכול – עולם שלם של סלטים, פרגיות, אסאדו, אוסובוקו, עוף צלוי עם תבלינים, פסטלים, קבב פלפל וקבב יווני. והיא אפילו לא צריכה לסחוב את המצרכים עד לאוטו
קובי גוטהלף, השף של מסעדת טל טלה שבנווה דורון, עונה לנו על כמה שאלות ומסביר איך זה להיות שף שאוהב גבינה. למי שרוצה, הוא מוסיף גם מתכון לקיש פטריות וגבינות צאן, מהסוג שרק הוא, בית היוצר של טל טלה, יודע להכין
שירלי רחמים הולכת להטמין פתק בכותל ומיד אחרי לארוחה במסעדת בין הקשתות, ירושלים. פה היא בוצעת חתיכת פוקאצ'ה ומנגבת, עוד חתיכה ומורחת, עוד חתיכה ומלקקת. ועוד לא דיברנו על המנות העיקריות שמציעים לה בין הקשתות
קולומבוס הכשרה שבהרצליה פיתוח, מסעדת ביסטרו שף בליווי השף והיועץ הקולינרי אייל קורנבליט, מציעה לכם ארוחה טובה לצד אווירה נעימה ומסוגננת ממש כמו באמריקה.
אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שישמחו להביא את האוכל עד אליכם, בלי שתצטרכו להוציא את האף החוצה אל הקור או אפילו לבשל במטבח. ההצעה מתאימה למי שעסוק, למי שעורך ישיבות או אירועים בבית או למי שהוא סתם עצלן בחורף
כמה הצעות למסעדות ולמעדניות שמציעות לכם הצעות מפתות לכבוד ט"ו בשבט, חג האילנות, שאף על פי שבדרך כלל עובר אצלנו מבלי משים, חבל להתעלם ממנו – גם בגלל הפירות היבשים וגם כי כזו סיבה לחגיגה לא מגיעה כל יום
"ב-8 לינואר 1935 נולד תינוק בשם אלביס אהרון פרסלי, ואני אכלתי את ההמבורגר שהוא הכי אהב. גבירותיי ורבותיי, Elvis has left the building..." אמיר נהרי מבקר בפונדק אלביס שבנווה אילן, המבורגר מעולה רבע שעה מהבית
הבר-מסעדה לינק שבירושלים כבר כבש לו מקום של חשיבות בקרב תושבי ירושלים, ביניהם יובל בלנקובסקי וחבריו, אז לא היה לו אכפת להגיע לכאן שוב. ה-Happy Hour, היצע הוויסקי המשובח ומנת נתח הקצבים גם הם לא הפריעו
אדוה גן סתיו (טעמתי לא מעט סושי בימי חיי) מבקרת בקוי סושי בר ברעננה ומביטה, מעברה השני של ערמת נתחי דג בוהקת מטריות, בעבודה ב-40 אצבעות של לי-אן, יין, וואנג וצ'ין, שמייצרים סושי ש"תסמכו עליי וזהו", הוא מעולה
שף אדר קפלן-מור מסבירה הכול על בישול עם אלכוהול. צמצום, ניקוי, שלהוב וקישוט - כל מה שרציתם לדעת על בישול עם אלכוהול ולא העזתם לשאול
ליאורה חוברה מציעה לכם להכין בחורף דייסה: היא גם טעימה (לא כמו בצבא), והיא גם מזינה, בריאה ומחממת. עוד מתברר שכיף לבשל אותה – ואפשר עם כל מני מרכיבים שלא חשבתם שתראו בדייסה – מה דעתכם על גזר, בטטה ובירה?
"שיראין הוא בית קפה חלבי וכשר ואני, קרניבורית, הזמנתי את הדבר היחיד שפעם חי: סלמון על שיפוד, קריספי מבחוץ ובשרני מבפנים, מלווה חלת בצל פריכה שטעם הבצל שבה משתלב במתיקות החלה ויוצר נפלאות..." שיר כידן בשיראין
בנחלת שבעה, בתוך חצר ירושלמית טיפוסית שאליה מגיעים מתוך סמטה ירושלמית טיפוסית שוכן לו בית קפה לא טיפוסי כלל וכלל. אמיר נהרי שמח לגלות את תמול שלשום, בית הקפה המיתולוגי שמציע תרבות ואוכל לירושלמים ולאורחים