יש מסעדות שמכינות בשר ויש מסעדות שבשר הוא מה שהן מכינות. השנה הן החליטו לגלות לכם איך הן עושות את זה: הנה מתכונים לבשר כמו שאתם אוהבים לאכול אותו – מהמקצוענים. אז באיזו מסעדה אתם הכי אוכלים לאכול בשר?
זאייצ'יק פירושו ארנבת קטנה ברוסית, וזהו גם שמו של הבר השכונתי הביתי והחמים בנחלת בנימין פינת מונטיפיורי, תל אביב. הכי מעניין להגיע ביום רביעי – אז מוזמנים הלקוחות להיות ברמנים לערב אחד – מה בא לכם להכין?
והנה יום העצמאות כבר כמעט פה. מה בדבר החגיגות? הנה כמה המלצות לערב יום עצמאות רווי אלכוהול, שמחה וישראליות – אתם מוזמנים לשתות, לרקוד, לצפות בסרטים ישראליים במיטב המסורת ובכלל – ליהנות ממה שיש לישראל להציע
חדשות היין עם יובל בלנקובסקי: זוהי תקופת הדמדומים שבין פסח לשבועות, שבה יוצאים מעט יינות – אדומים ולבנים. הנה כמה המלצות ליינות בתוצרת השוק המקומי – יקב דלתון, יקב המערה, יקב ויתקין ויקב טפרברג. תיהנו
אורלי פרש-אזולאי לוקחת את החמות חובבת הז'אנר לאחת ממסעדות הרשת ג'קו מאכלי ים, הממוקמת ברחוב מוריה בחיפה. כאן הן נזכרות שדגים ופירות ים הם האלטרנטיבה הבריאה, העשירה והאנרגטית, ולא פחות מכך – טעימה וארומתית
"רול הבשר היה מנה נהדרת שהדגימה בצורה יפה את הקלילות ואת החינניות של פונדק עין כרם. על קערה אובלית הוא הוגש פרוש לפרוסות – כאלה שאפשר לאכול ביד ולחסל בשתי נגיסות..." יובל בלנקובסקי, פונדק עין כרם, ירושלים
ליאורה חוברה, דיאטנית קלינית ומטפלת בתזונה סינית ובצמחי מרפא מציעה שלושה מתכונים ליום העצמאות ולכל הפיקניקים האביביים שיבואו אחריו, כי מתברר שאפשר לעבור את החג הזה עם אוכל טעים, בריא ולא כל כך משמין
מסעדת מול הפארק ברעננה, המעוצבת בהשראת הים, מציעה לכם ארוחה עסקית נהדרת בימים א'-ה' בשעות 11:00-17:00. מול הפארק תוכלו ליהנות מארוחה נעימה בחלל המסעדה רחב הידיים כמו גם לערוך אירועים מיוחדים בחדר הפרטי
יום העצמאות מתקרב, זמן טוב להיזכר במיזוג המטבחים שיצר את ארצנו הקטנטונת. הנה כמה דוגמאות למסעדות ישראליות שמציגות מטבחים אחרים – טורקיה, כורדיסטאן, סוריה, מקסיקו, הודו וגרוזיה – אז מהו בעצם האוכל הישראלי?
דניאל לוין הוא גבר פשוט, שבשביל לרצות אותו לא צריך הרבה יותר ממשחק כל שהוא ומחתיכת בשר עסיסית. אבל כשהוא יוצא עם חבר מהצבא לערב גברים-גברים במסעדת אוונגרד בהרצליה, הוא מגלה ספורט-בר נהדר עם בירה וכנפיים
יעל ברקוביץ' מרשימה חברה נדירה במסעדת מודרן השוכנת במוזיאון ישראל בירושלים. במוזיאון, שעבר שיפוץ נרחב, נבנתה המסעדה החדשה, שמשקפת, כמוהו, שילוב בין המקומי לקוסמופוליטי עם מטבח ירושלמי בשילוב עם נגיעות מיוחדות
אחרי שעברנו יציאת מצרים עם המשפחה בשבועיים האחרונים, הגיע הזמן לקרוע את העיר וליהנות מכל מה שיש למסעדות להציע. הנה כמה הצעות כיפיות במיוחד לסוף השבוע – סיורים ביפו, שתייה, אוכל וריקודים. שמתם לב ששישי בפתח?
"השייטל מגיע עבה, עסיסי ולעיס, ומשתף אתנו פעולה בצורה נהדרת. פילה היען אדום ורך מאד, ובשרו מעט מריר יותר מבשר הבקר – ולכן מוחמא במיוחד מרוטב הצ'ימיצ'ורי שמוגש עם המנות..." מיכל גיא במסעדת רק בשר בחיפה
וניס קפה הוותיק והמוכר בגבעתיים מציע למבקריו קפה איטלקי משובח, מנות מפנקות ועשירות, מוסיקת רקע נעימה, מופעי ג'אז בצהרי שישי, ערבי קריוקי ושירה בציבור באמצע השבוע, מנות משובחות וכמובן – עסקית צהריים נהדרת
תחרות השף הצעיר (עד גיל 27) של מסדר אבירי הגריל, הארגון הגסטרונומי האיכותי והגדול בעולם, תיערך ב-4 במאי בבית הספר תדמור שבהרצליה, ובה יוכיחו שפים צעירים את עצמם כראויים לייצג את ישראל בגוף העולמי והמכובד
"בנוסף לתיבול הרגיל הוא משתמש גם בגרסה מיוחדת של בהרט, המבוססת על פקעות ורדים, ומעניקה לתבשיל ארומה מיוחדת..." רגע לפני פסח ניגבו יעל ומירב חומוס במסעדת הפינג'אן בירושלים וגם תפסו שיחה עם הבעלים, חיים
"מכל המקומות המרתקים בעיר, התפאורה של קפה יפו, הלוא היא שוק הפשפשים, היא מהמושכות ביותר..." קצת לפני ההופעה, מעבירה אורית איציק ערב שקט ונעים בקפה יפו שביפו, כמובן – ממליצה בחום על סלט הפרמיירה הצבעוני
במסגרת הטיולים שלנו בצפון הארץ שבתקופה הזו של השנה מרהיב בפריחתו, היינו כבר בגולן, עברנו בגליל וכעת הגענו לאזור גלבוע והעמקים. רכס הרי הגלבוע הוא אזור נהדר לטיולים ולמסעדות מעולות, כמובן. הנה כמה המלצות
לכל מי שמנות חלביות הן האוכל שלו. רביולי עם גבינת פטה, נתח חלומי על שיפוד, טורטייה במילוי אבוקדו ושמנת – אלו מאכלים שירגשו אתכם הרבה יותר מסטייק משויש או מקציצת המבורגר. הנה כמה הצעות למנות חלביות נהדרות
בתאריכים 26-28 באפריל תהיה יפו העתיקה התפאורה שתארח את פסטיבל היין, האוכל והאמנות. בסימן החיים הטובים תוכלו ליהנות מחוויות גורמה ואמנות שיחולקו למתחמים: מתחם מסעדות יוקרה, מתחם גלריות ומתחם יין ואלכוהול
אורית איציק מעבירה ערב נהדר בבר-מסעדה הקונטיינר שבנמל יפו. בקרוב מאד, כשמזג האוויר יתלהט, יצוצו השולחנות מחוץ לחלל הקונטיינר והסועדים יוכלו ליהנות ממראה הנמל על מנת פירות ים, בירה של מקצוענים או יין טוב
הגליל הוא אסופת הרים וגבעות המכוסים חורש טבעי ומטעי זיתים, פסיפס מרתק של דתות, עדות ותרבויות שונות. תמצאו כאן תצפיות מרהיבות, נופים מרתקים, בתי נופש קסומים וכמה מהמסעדות המעניינות ביותר בארצנו הקטנטונת
"מסעדת נחלים ממוקמת בפינת חן, על גדות נחל החצבני, ממש רגע אחרי שהוא מתמזג עם הדן. מי שהתמזל מזלו והוא יושב באחד השולחנות בחוץ, גועשים המים מול עיניו והרחש שלהם נשמע ברקע..." עיינה גל שואפת טבע במסעדת נחלים
אמיר נהרי חוגג יחד עם סניף קקאו קרית אונו שנה להיווסדו. טארטלטים, הפתעות מתוקות ויין משובח מבית יקבי כרמל – סימנים לכך שקקאו קרית אונו הוא לא רק סניף נוסף של רשת קקאו, כי אם מסעדה המזוהה עם מגע הקסם של בעליה
צפון הארץ, שבתקופה הזו של השנה מרהיב בפריחתו, שופע אתרי טיול יפהפיים ולצדם עולמות קולינריים מפתיעים. אנחנו מתחילים בגולן עם הצעות לטיולים באזור שעל וקצרין, שם תוכלו ליהנות מנוף הגולן לצד ארוחה נהדרת במסעדות