עונת האירועים בפתח וכדי להתמצא באינסוף האפשרויות צריך דוקטורט בקייטרינג. ארבע המלצות על מסעדות וחברות קייטרינג שיהפכו לכם את האירוע להצלחה ולזיכרון מתוק במיוחד
אין הרבה מקומות בארץ היכולים להתחרות ביופיו של הצוק של באבאי ובשקיעות הנפלאות של ימי שישי אחר הצהריים ולכן, שמחנו לגלות, אחרי מספר שנים של דעיכה, שבאבאי קמה לתחייה, שהדשא שוקם, שהמסעדה פועלת ושהמטבח מוציא מנות יפואיות לתפארת. מנות יפואיות? כן, יש דבר כזה ומיד אפרט
לעיקרית ידענו שאנחנו חייבים לנסות את הפסטה הטריה, השאלה היתה רק איזו. בתפריט יש אינספור אפשרויות, כולל כאלה שלא נתקלתי בהן בשום מקום אחר, כמו פסטה של חצילים, אספרגוס, ריקוטה ושום. אחרי שהתלבטתי בקול רם, נחלצה לעזרתי סיסי והציעה הצעה שלא יכולתי לסרב לה, מיקס רביולי, כלומר קצת מכל סוג
שמעתם פעם את המושגים ''מבשלים אורח חיים בריא'', ''מבשלים ומתופפים'', ''מבשלים יופי" או ''מבשלים ושרים''?. שף יובל שיפמן, מייצר טרנדים סדרתי, מארגן אירועי תוכן קולינאריים שממלאים את המשתתפים בתוכן מרתק לא פחות מאשר באוכל משובח, והכל, תוך כדי סיפורים, בדיחות ,טיפים ואנרגיה חיובית
לראשונות הזמנו סביצ'ה סלמון ואבוקדו בליווי סלסת חלפיניו ומעט כוסברה ומרק סרטנים עשיר וסמיך. הסביצ'ה של שף הקולומביאני, ג'וני חיל, לא היה אגרסיבי בטעמיו כמו אחיו העממיים מדרום אמריקה, אלא מעודן, והמנה היתה טעימה מאוד. גם מרק הסרטנים העשיר היה טעים להפליא, בעל טעם חזק של סרטנים ושמנת. פתרון מושלם למי שאוהב בשר סרטנים אבל מתעצל לפצח
בימים שבהם מחירה של דירת חדר וחצי במרכז מרקיע לשחקים מציעה מסעדת לופט חוויה עירונית מעט אחרת. עם עיצוב ניו יורקי ומוסיקה נעימה ברקע תוכלו ליהנות מעסקית ב-46-79 ש''ח בעודכם מפנטזים על התפוח הגדול. וגם מבצע מיוחד למביאי קופון 2eat.
טיפים והמלצות מקצבים מומחים שישדרגו לכם את המנגל לדרגות שלא חלמתם עליהן. פרויקט מיוחד לפתיחת עונת המנגל
הגענו בערב רגוע ונכנסנו במהירות לאווירה המיוחדת של המקום, שהלכה ונעשתה נעימה ככל שחלף הזמן, המשקה זרם ומוסיקת הג'אז התנגנה ברקע. ב''קולינרי'' אפשר ליהנות מן הגינונים של מסעדת יוקרה (שולחנות עץ כהים ערוכים בקפידה עם בקבוק יין ובקבוק מי סן פלגרינו) אך גם להרגיש מאד בנוח ולא ''מעונב''
הרבה מאיתנו חושבים שהזמנת אוכל היא עסק יקר. מסעדת פורטבלו היבנאית מוכיחה בדיוק את ההפך עם מגוון עסקיות במחירים הנעים בין 25-35 ש''ח.
צלחת עמוקה של פסטה ופרוסות סלמון ורדרדות בשמנת הונחה על שולחני ולידה סלט מוניקה. או אז התברר שהסלט הוא מנה עיקרית והרבה יותר מפנק משהעזנו לחשוב. היו בו אגוזי מלך, מיני סוגי עלים, בטטות קלויות, פטריות ורצועות עוף, והסליחה עם מי ששכחתי
הגדול התענג על המלצת המלצרית, קבב עוף מגולגל בפיתה דקה וחתוך לקוביות, וכשזו הגיעה לברר אם טעים לו, הרעיף שבחים עליה ועל הטבח. הקטנה התאהבה בעיגולי הלחמעג'ון הקטנטנים עם בשר הטלה בעגבניות ועשבי תיבול, שהגיעו למנה ראשונה וכשסיימה את השלישייה הראשונה ביקשה עוד וקיבלה
העלם הצעיר שלצידי דווקא לא מתלהב בהתחלה מהרעיון של ארוחת בוקר בערב, כך שאני מזמינה אותה לעצמי, אבל כשהיא מגיעה – שנינו מחליטים בו-במקום שמגיע לה פרס ארוחת הבוקר המקורית והמוצלחת ביותר.
הנה כמה דברים מפתיעים על קלאודיו ספוזניק, השף והבעלים של קייטרינג ''אסאדו גורמה'': הוא עלה לארץ לבד בגיל 18 ומיד ידע שיחיה פה את חייו; הוא עוסק במקצוע מאז מלאו לו 12; ולפני שנה נסע במיוחד לקובה להביא אביזרים לאירועי הקייטרינג הדרום-אמריקאיים שלו. שאלון עם בשר
הצירוף אוכל בריא עושה אתכם חולים? אולי הגיע הזמן שתבקרו ב''בריבה''. שפרה צח כתבתנו שודלה על ידי חברתה הטבעונית להתנסות בארוחת בריאות ב''בריבה''. כשהגיעו למנת הריזוטו אבוקדו, הבינה שדבקותה בסטייק התערערה לנצח
כבר כמעט ואפשר להריח את יום העצמאות המתקרב ובא, והריח הוא ריח המנגל, כמובן, גם אם השנה החליטו לקרוא לו ברביקיו. ארבע המלצות על מסעדות שמתמחות בבשר למי שכבר לא יכול להתאפק
מסעדת לה סנטרל הותיקה והמוערכת שוכנת בשדרות רוטשילד פינת אלנבי. בשעות הצהריים מציעה לה סנטרל ארוחה עסקית בשיטת ארוחה מלאה במחיר העיקרית, כאשר מחיר העיקרית נע בין 44-79 ש''ח.
ג'וני חיל, השף של Ocean בר פירות ים, אוהב את האביב אבל הכי אוהב פירות ים. לכבוד האביב הוא מגיש פסטיבל שלם של דגים ופירות ים, עם ארוחות מלאות ב-79 שקל לסועד. מומלץ בחום
דווקא עכשיו, כשהתשוקה אליו עוד בוערת, זו הזדמנות מצוינת לבדוק מה הפך את הלחם למזון בסיסי עבור אוכלוסיות רבות בכל העולם. ליאורה חוברה בטור שכולו פחמימות
בלב ירושלים שוכנת מסעדת ג'אקסי, מסעדת גורמה המציעה תפריט עשיר וייחודי. השף ז'ק דיין שהתמחה בצרפת ברזי המטבח המקומי מוציא ממטבחו תפריט עשיר בסגנון צרפתי עם השפעות בינלאומיות.
''על צלחת שטוחה ערוכים כיסונים זעירים, גרגרי חומוס, ירקות מבושלים ופטרוזיליה, כשאת הכל מכסה מרק דובדבנים. וכמו שהמרק הוא ארוחה שלמה, כך גם מנות האורז המיוחדות, שנועדו לשמש כתוספות, האושפילאו, אורז עגול מנוקד בכפיסי גזר, גרגרי חומוס ופיסות בשר קטנות, והבחש עם עשבי תיבול וטעם נפלא''. שפרה צח ביקרה בסמרקנד וחזרה מוקסמת
מאז הגיעה לכאן בשורת האוכל המוקפץ, לפני כעשרים שנה, הוא הספיק להתאזרח ולקבל מעמד של תושב קבע. שמונת הסניפים של למון-גראס הפזורים במרכז הארץ יעידו על הביקוש. אנחנו, בסתם יום של חול, בחרנו לדגום את סניף רעננה.
עיינה גל כתבתנו ביקרה השבוע עם ידידה המתארס בקפה איינשטיין שברמת אביב וגילתה מה משותף בין מערכות יחסים לסלט ניסואז
האביב בשיאו והוא קצר הרבה יותר משהיינו רוצים להאמין. ארבע המלצות למסעדות צפוניות לכל המשפחה, שממוקמות סמוך לאתרי טיולים
מסעדת בוחא שבלב שוק הכרמל מזמינה את בני כל העדות לבוא לחגוג מימונה. המסעדה המציעה בכל ימות השנה תפריט גורמה אתני תגיש בערב המימונה מנות חג מיוחדות באווירה שמחה ומסבירת פנים. בנוסף למנות הראשונות והעיקריות יוגשו מגוון מעדני חג חופשי-חופשי.
בויכוח על השאלה הקיומית מה עדיף, לצחוק עד עילפון או לאכול טוב עד התפקעות?, מצאה רעות ענברי את התשובה המנצחת: גם וגם. על ערב ב''בלה שלומקינס'' שהתחיל בקוקטייל רוסי ונגמר באושר קיומי