''תפסנו שני כיסאות על הבר, כי ידענו שמטרת הביקור היא להטביע את יגוננו. אור ציין לטובה את הנוף הנשי ואני התרשמתי מכך שאין עשן סיגריות בפאב ואפשר לנשום...'' דניאל לוין יצא לחגוג את סיום הסמסטר העמוס בבלגו בר בכ''ס
יקב רמת הגולן, היקב בעל המסורת הארוכה ביותר בארץ של ייצור יינות איכות, מוציא בכל שנה לשוק קברנה ומרלו מסדרת ירדן, הסדרה הגבוהה ביותר של היקב. יובל בלנקובסקי חקר וטעם את יקבי רמת הגולן, הפירוט המלא בכתבה
הזמנו מנה הנקראת ''פאי רועים'', מנה עשירה המוגשת בכלי אליפטי. המילוי של הפאי הורכב מפלפלים אדומים, קוביות חציל, גבינה וחתיכות של ערמונים. אח, איזה טעם של פעם...'' נעמה הלוי מספרת את סיפורו המקסים של בית הקפה של גידי
''בחרנו בפילה מושט. הדג הגיע נקי, צלוי בגריל בשמן זית ועשבי תיבול, פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים, ולצידו רוטב שום ולימון שמוסיף לו רעננות...'' אלתר נתיב הצטיירה לשפרה צח כאלטרנטיבה ראויה למסעדה נגישה, חלבית וכשרה...''
חגיגות סנט פטריק נחגגות בכל העולם ב-17 למרץ. ביום זה יוצאים האירים לשתות בירה עד שהם מגיעים למצב בו הם כלל לא זוכרים מאיזה מוצא הם. מיטב הברים מצטרפים לחגיגה ומציעים שלל מסיבות, הנחות ומוסיקה אירית לכבוד החג
מסעדת פסטה פרסטו הכשרה בת''א, מציעה שלושה תפריטי עסקיות בימים א'-ה', במחיר 44-49 ₪. בפסטה פרסטו מתמחים בפסטה בתוצרת עצמית, בערב ניתן ליהנות מארוחה רומנטית בשילוב כוס יין ובצהריים מארוחה איטלקית באווירה נעימה
רוצים לאכול, אבל בדרך הקלה? אגף המשלוחים של אתר 2eat פורס בפניכם, בסדרת כתבות, את שירותי המשלוחים של מיטב המסעדות בארץ, כולל אפשרות לסווג לפי שם המסעדה, עיר, סוג ובאמצעות מי להזמין. והפעם: מסעדות בשרון
''הכבדים האלה היו אחד המעדנים הטעימים ביותר בהם נתקלתי. הם היו רכים ועסיסיים, שמנוניים ונפלאים. לא היה דמיון בינם לבין מנת הכבדים הרגילה המוגשת ברוב המסעדות...'' עיינה גל גילתה במקרה דרך המובילה לדרך המשי
''מערכת הסאונד האפקטיבית עושה בדיוק את מה שהיא אמורה לעשות – יוצרת ריאקציה כימית עם האלכוהול בדם, ריאקציה שמתניעה את הגפיים לפי הביטים של הדי.ג'יי ...'' אדם בר התחיל לחגוג את אירועי הסופ''ש כבר ביום חמישי בבנקס
''בכל פעם שעלה אחד המתנדבים אל השולחן, הועברו בין היושבים צלחות שונות של פרלינים. שוקולד מריר, חלב, פירות ועוד, כולם נימוחים בפה וטעמם מחליק על הלשון...'' שיר כידן נמסה למראה וטעם השוקולד בסדנה של ROY שוקולד''
''בבורדו מתייחסים בכבוד לבשר. אנחנו קיבלנו מנות גדולות, בשר עבה, רך במידה, צרוב היטב בשטח החיצוני, כך שמיציו נכלאו בתוכו. לצידו הגיע גם תפו''א ורטבים ...'' זיו תפוז, מלבד מסעדה טובה, גילה אינספור אטרקציות בבורדו
מסעדת מושקה ממוקמת בקיבוץ נען (5 דק' מרחובות), לצד חורשת איקליפטוס יפהפייה. מושקה היא מסעדת ביסטרו קלאסית המציעה עסקית צהריים בארבעה מסלולים: 49 ₪, 59 ₪, 69 ₪, ו- 79 ₪. בתפריט: מנה ראשונה ותוספת לבחירה
למנה העיקרית הזמנתי פנה שמנת עם בטטה. פסטה אל דנטה המכוסה ברוטב שמנת עם קוביות בטטה, יין לבן ומוסקט. מליחות השמנת עודנה על ידי מתיקות הבטטה ונעמה לחיך במרקמה...'' שיר כידן נסעה לציר העסקים של ישראל ונחתה באייר קפה
''יד אחת נשלחה לצלחת הבטטות, יד שניה נשלחה אל חצילים בלבנה עם קשיו. החצילים היו בשרניים, רכים וחתוכים לקוביות, טעמם השתלב מצוין עם טעמו המעודן של הקשיו....'' שירי טוב וחברתה ניסו לעשות מהפך במתוקה , האם הן הצליחו?
טל שטיינר, קונדיטורית ב – TAKE A CAKE , סיימה בהצטיינות את לימודיה בתחום הקונדיטוריה, חולמת לפתוח נישה חדשה בתחום, לא מחליפה את עיסוקה בשום דבר אחר ונותנת מתכון לעוגת שוקולד, גם לכאלה שאין להם מושג קלוש באפייה
בפורים נהוג להרבות באכילה ושתייה (בעיקר אלכוהולית). אז אם כבר יש לנו אישור פורמאלי שאנחנו יכולים להשתכר, מדוע לא ללכת על זה? חיים גן, מומחה ליינות וכהלים, נותן לנו מספר טיפים ובעיקר מייעץ כיצד ''להשתכר בחכמה''
פורים הגיע ואיתו שתי שאלות מטרידות: כיצד משדרגים את משלוח המנות ויוצרים מארז שכולם ירצו לקבל או להגריל? והיכן ניתן לאכול אוזני המן במילוי מיוחד וגם לבלות בפורים? אספנו עבורכם ארבעה פתרונות לסוגיות אשר מעלה החג
''הסטייק היה עסיסי, ריחני, מגרה ועשוי בדיוק במידה שהזמנו. הרוטב השתלב בדיוק ולא הסתיר את טעמו של הבשר אלא רק הוסיף לו'' יובל בלנקובסקי ביקר בכרמא הירושלמית, מסעדה עם אווירה מיוחדת, השוכנת בלב שכונת עין הכרם הקסומה
לאחר שסיימנו עם האסאדו, עברנו לשחקן המרכזי שלשמו נתכנסנו כאן: האנטריקוט. האנטריקוט התגלה כנתח עסיסי ומגרה, שמעליו נראו סימנים של רשת הצלייה....'' נטלי רז ביקרה באל גאוצ'ו בת''א ונהנתה מחוויה דרום אמריקאית
''הברמן זוכר מידורי סאוור ופיג'לינג סאוור שזרמו בנחלים קטנים אל שולחננו. לצד הנחל הוגשו לנו שניצלונים פריכים, צ'יפס וכריך רוסטביף מצוין...'' לאחר בילוי הכולל כמות אלכוהול נדיבה, אדווה גן סתיו מנסה להיזכר מה קרה בשמרוק
''אזני ההמן של לחמים נאפות במקום, מבצק פריך על בסיס חמאה, אותו מרדדים עד שהוא נעשה מאד דק. כאן דוגלים בכמה שיותר מילוי וכאוהדת מילויים, הערכתי מאד את ההעדפה הזו...'' עיינה גל וידידה החליפו מידע ועדכונים בלחמים
למה צריך לשים לב כאשר בוחרים בשר? מהו בשר ''עגל חלב''? כיצד מבעירים אש חזקה במנגל? איך מיישנים בשר בבית? השף הראשי של רשת הבשרים אל גאוצ'ו, איציק פיינשטיין, מציג מספר טיפים ועצות מעשיות בכל הנוגע לעולם הבשר
''מנת השקשוקה הגיעה במחבת רוחשת ולוהטת. היא לוותה בלחם טרי וסלט ירקות רענן. השקשוקה החמימה תובלה היטב והתהדרה גם בתוספת של פלפלים מבושלים...'' קרן ויזנר גילתה את קרם קפה, בית קפה ייחודי באזור השרון
''אני מחליטה לקחת אצבעות בננה עטופות בעלי פילו מטוגנות ומוגשות עם רוטב מייפל ועיטור חלבה, אבל אז מתברר שדווקא הוא שיחק אותה עם קינוח יוצא דופן של פלאן קוקוס...'' שפרה צח ובן זוגה החליפו מבטים ומנות במסעדת מיתוס
רואי גרשון, מקים רשת בוטיקי השוקולד Roy שוקולד, נזכר איך בילדותו היה קוטף פירות יער לסבתו בפינלנד, בוחר לעצמו אלטרנטיבה אחרת אילו לא היה שוקולטייר ומספר שהאתגר שלו הוא לנסות ולהמציא טעם חדש ומיוחד בכל פעם