המבורגר צמחוני הוא לא מצרך נדיר שקשה למצוא, אבל המבורגר צמחוני (וטעים) במסעדה בשרית זה כבר יותר מאתגר.
בשר, ברזיל, קפיריניה ומוסיקה טובה, הכל מתכנס לחוויה אותנטית בקאסה דה ברזיל, המסעדה במיקום המרכזי באילת.
הקרנבל של מונדיאל 2014 מתחיל. 32 ימים של שכרון חושים ו-53 משחקי כדורגל שיקבעו מי הקבוצה הטובה ביותר בעולם. חגיגת הכדורגל העולמית תורגש גם בארץ בשלל מסעדות וברים. שידורים ישירים על גבי מסכי ענק, אלכוהול שימזג ללא הפסקה לכוסות ושלל נשנושי פתיחה או מנות לטרוף במתח. מוזמנים לגלות אלו הטבות ומבצעים מחכים לכם עם שריקת הפתיחה.
"מנה אחרי מנה המשיכו לזרום פרגיות בדבש, שוק טלה, פיקניה, קציצות ברזילאיות בשם בולינו – טעימות מאוד, וכבדי עוף..." גיא סופר-זמרני חוגג בארוחת שחיתות מהסוג הקרניבורי במסעדת קאזה דו ברזיל שבראשון לציון.
פסטיבל "אוכלים כשר" נערך בתאריכים 6-22 ביוני 2013 ומציע ארוחות גורמה במגוון מסעדות כשרות ב-79 ₪. בין המשתתפות: גבריאלה, מונטיפיורי ולה בוקה בירושלים, אתניקה וקולומבוס הכשרה בהרצליה ועוד הרבה אחרות. בתיאבון
עיר הבה"דים, קריית ההדרכה של צה"ל בנגב, צועדת לעבר הגשמת חזונו של דוד בן גוריון להפרחת השממה. איפה זה יוצא? בין באר שבע לדימונה, ירוחם, טללים, רביבים ורתמים. חיילים, מפקדים ואורחים: אספנו בשבילכם מסעדות בסביבה
בזמן שכאן עוטפים סנדוויצ'ים לבית הספר, יוצאים לעבודה, מחכים בסבלנות בפקקים ומקשיבים לחדשות ברדיו, יש מי שמחליט לצאת מהשגרה האפורה ולנסוע לאילת. החלטה מצוינת, עכשיו רק חסרה המסעדה. מסעדת בשרים באילת
"אבל אני כבר מתענגת על המנה הבאה: פקאניה, נתח ייחודי ונדיר מאחורי הפרה..." ערב יום העצמאות, אפרת רוזנטל חוגגת בארוחת שחיתות מהסוג הקרניבורי במסעדת קאזה דו ברזיל שבראשון לציון. מה יותר טעים, הבשר או הקינוח?
הסערה שמשתוללת בחוץ מבשרת את כניסת אדר, ויחד אתה את בואו של חג הפורים עלינו לטובה. הנה לכם כמה מהחגיגות שמתכננות לכם המסעדות: נשף תחפושות, קרנבל, תחרויות ופרסים, אבל הכי חשוב – הרבה יין ואוכל טוב. פורים במסעדות!
מכיוון שתחזית מזג האוויר צופה לנו סוף שבוע סוער, אנחנו צופים הסתגרות ממושכת בבית. אבל מי אמר שחייבים להפסיק את הכיף? מתכונים לקוקטיילים שתוכלו להכין בלי לצאת מהבית ובלי להשאיר טיפ לברמן, למלצר או לנהג המונית
הסיפור עם אילת הוא שלא סתם נקלעים אליה, בדרך כלל מגיעים כי רוצים קצת חופש. ומה הטעם בחופש בלי איזו מסעדה טובה? אז מתברר שיש אופציות קולינריות גם באילת. הנה כמה הצעות לכמה מסעדות בעיר המלונות והתיירים
מתברר שאילת היא הרבה יותר מאסופת בתי מלון וילדים עם שנורקלים. מדובר במרכז קולינרי לא רע בכלל, ואם אתם כבר בחופשה אז מומלץ ללכת על זה עד הסוף ולנסות את כל מה שיש לה להציע. אז מה אתם מתכננים לאכול בחופשה שלכם?
הילדים בחופש וגם אתם מצליחים למצוא זמן לפרוק עול בטיול בדרום. הרשו לנו להמליץ על כמה מסלולים ולצדם על מסעדות שיכניסו אתכם לאווירה. בין שדה בוקר לעין עבדת, בין באר שבע לאילת בוודאי תמצאו את מה שחשקה בו נפשכם
פעם בארבע שנים אתם מקבלים חודש שלם מלא בהזדמנויות לצפות בכדורגל משובח. הגמר הגדול כבר מתקרב, וזוהי ההזדמנות האחרונה לחוות את המונדיאל הזה כמו שצריך. הנה כמה המלצות לארבע מסעדות שיעשו לכם את סיום המונדיאל
בט''ו באב, גם המסעדות הרומנטיות ביותר יוצאות מגדרן, ומציעות לאוהבים ארוחות זוגיות מיוחדות, קינוחים מפתים, פרחים, שוקולדים, הופעות מיוחדות ושלל הפתעות. הנה ארבע מסעדות רומנטיות, מצפון לדרום, שחוגגות בגדול את חג האהבה
אחרי שנגמר ליל הסדר, ושאר ארוחות החג גם הן מאחורינו, עדיין נשאר חול המועד, והרצון להקדיש אותו לזמן איכות עם הילדים. הנה ארבע מסעדות ברחבי הארץ, בהן תוכלו לבלות עם הצאצאים במהלך חול המועד. בחלקן יש הפעלות מיוחדות
במסעדת קאזה דו ברזיל, מסעדה ברזילאית אילתית הפועלת בשיטת אכול כפי יכולתך, מציעים בכל ימות השבוע לא פחות משלושה דילים אישיים, במחיר 59 עד 99 ₪, ודיל אחד זוגי, במחיר 118 ₪. המשותף לכולם: בשר, והרבה
הזמנתם חופשה באילת בחג הפסח? מעולה. כשהשמש קופחת, גם התיאבון נפתח. קאזה דו ברזיל מזמינה אתכם להתפנק עם דיל עיסקי חגיגי, כשר ובמחיר לא יאומן. איך לא תבואו?
בברזיל מתכוננים לקרנבל השנתי וגם אצלנו לא מפסיקים למצוא סיבות למסיבות. בקיבוץ פלמ''חים חוגגים את פסטיבל הבטטה, למסעדת בוחא יום הולדת שנה וגם בעמותת ''חיים'' למען ילדים חולי סרטן מבקשת להפוך את פורים המתקרב לחג שמח
מסעדת קאזה דו ברזיל האילתית, פותחת את החורף בסדרת מבצעים לוהטים כחלק מהארוחות העסקיות. הקרניבורים שבינינו יוכלו ליהנות משלוש ארוחות עסקיות לבחירה, ולהתפנק על סטייק אנטריקוט עסיסי, אסאדו משובח, לבבות עוף מפתות ועוד שלל מנות מגרות. הארוחות מוגשות בימים א'- ה' עד השעה: 18:00, ובימים ו' – שבת עד השעה: 16:00. מחירי העסקיות: 49 – 84 ש''ח.
כמו דוור הממשיך להגיח עם בשורות טובות חזר אלינו הפאסאדור עם עוד ועוד סוגי בשר, ברגישות רבה לקצב האכילה שלנו. תחושה חדשה ונעימה הציפה אותנו כשהבנו שהארוחה תיגמר רק כשאנחנו נחליט, בעוד הפאסאדור, כמו אמא פולנייה, תמיד יעקם את פרצופו באכזבה: ''מה, זהו? אתם לא רציניים, אכלתם כמו ציפורים. טוב, אז תאכלו רק עוד משהו קטן...''
אומברטו טוקוס נולד בברזיל למשפחת קצבים ומאז שהוא זוכר את עצמו החזיק שיפוד ביד. צליית בשר היא מבחינתו אמנות מקודשת וההנאה הגדולה של החיים, ועם הגישה הזאת הוא מטפל בבשר בקאזה דו ברזיל.