לכולם יש את ה-חומוסייה שלהם, זו שהם מאמינים שהיא הכי טובה בעולם. אבל לא כדאי לגוון מדי פעם? הפעם החלטנו לכתוב לכם על ארבע חומוסיות מיוחדות ששווה לנסות.
סופרה מביאה את המשתנה הגרוזיני השמח, הססגוני והצוהל לראשון לציון. זה מתחיל עם עיצוב בסגנון גיאורגי מסורתי הכולל גופי תאורה מדהימים ופריטים דקורטיביים המפוזרים בחללי הישיבה המגוונים, וממשיך עם הופעות של זמרים בליווי רקדנים מסורתיים. רעבים בצהריים? בסופרה מציעים תפריט עסקי משתלם, כך שזו הזדמנות נהדרת להכיר את נפלאות המטבח הגיאורגי הקסום
יובל בלנקובסקי צלח את ארוחות ראש השנה, ועכשיו הוא מתארגן על יינות שיתאימו למגוון הארוחות שחג סוכות מזמן לנו. לא תשתו איתו יין?
השף משה בסון למסעדת אקליפטוס בירושלים לא פוחד מנחילי הארבה שמגיעים לארץ, אבל יודע לבשל עוד הרבה דברים טובים. כאן הוא מספר לנו על עצמו, ומוסיף מתכון למנת הדגל שלו – תאנים ממולאות
חזרנו, חלקית וזמנית, לשגרה, והבאנו הצעה לארוחה עסקית. מסעדת סופיה שוכנת במלון ענבל שבירושלים, ומשם היא מביטה בגן הפעמון ובחומות העיר העתיקה. היום ומחר (רביעי וחמישי) תוגש כאן הארוחה העסקית המסורתית
"פילה דג בורמנדי שטוגן במחבת עם עלי תרד טריים הונח על פרוסות דקות של לבבות ארטישוק והוזלף ברוטב כרישה ויין לבן ומנגד, פילה סלמון בגריל שהוגש על מחית חצילים...." אדוה גן סתיו קבעה לחזור שוב לחיקה הנעים של סופיה
"לשולחן הוגשו שני קוקטליים צבעוניים וטעימים. אני שתיתי היי ג'יי- קוקטייל שמכיל מידורי מלון, פיג' תאנים, סאוור מיקס ואשכוליות. מילים שעד אותו ערב לא שמעתי עליהן..." אורלי פרש אזולאי נחשפת לעולם האלכוהול בסוגו
כשרוח הסתיו נושבת ומזמינה אותנו לשבת בים, עם צלחת נקניקים מבית comme il faut cafe , בירה, ופשוט להירגע, אנחנו לא אומרים לא... וגם- פעילות חוויתית לכל המשפחה בחוות תבלין ביער אשתאול, בבית שמש
יש הטוענים שצריך לאכול לשובע ויש הטוענים שצריך לאכול בסובה. מי שבוחר באופציה השניה, כנראה מתכוון למסעדת סובה האסיאתית, הממוקמת בפולג, נתניה, ומציעה עסקיות אטרקטיביות, הכוללות מבחר קומבינציות ב- 48 ₪ וב-57 ₪
הסוכה הלבנה, מסעדת בשרים ודגים ים תיכונית, מציעה לסועדיה בשעות הצהרים של ימי חו''ל שני סוגים של ארוחות עסקיות, במחיר 75 או 85 ₪. שתי הארוחות כוללות לחם, סלטים ושתייה קלה וחמה. מחיר הארוחה נקבע לפי המנה העיקרית
''שוקולד צ'יפס, שהייתה פשוט העוגייה הכי טעימה שאי פעם אכלנו; עוגיות פלורנטין, עוגיות קראנץ' שוקולד בגרסה מיוחדת, שהיו נימוחות ומפתיעות בטעמן המיוחד...''. נדב אבידן יצא למסע קסום בין מדפי הקונדיטוריה לימור מאפים בעבודת יד
אם גם אתם הולכים לארח בסוכות אושפיזין מסוגים שונים, חברים וקרובי משפחה – כדאי שתחשבו על אוכל מתאים לאירוח. בהקשר זה, מומלץ הפינגר פוד – חטיפים קטנים ומדויקים, שקל לנשנש עם הידיים. הנה כמה מתכונים שמתאימים לאירוח בסוכה
כאירוע שמתרחש בעיקר בסוף השבוע ובשעות הלילה, כדאי לשים דגש בסוף השבוע הקרוב, והאחרון של פסטיבל חמשושליים, בעיקר למקומות בהם מתקיימים חיי לילה שוקקים. הנה כמה כאלה, בסגנונות שונים לחלוטין. סיום נהדר לערב של אירועי תרבות
''והנה זה התחיל: חציל בלאדי, לחם שום, אמפנדס פטריות וגבינת קממבר, קונפי ארטישוק עם טרטר טונה אדומה.... יש צורך לעצור כאן לרגע, ולהסביר איך זה הולך. מגיעות כ-2 מנות לשולחן, אנחנו אוכלים, מחליטים שזו המנה הכי טעימה שאכלנו מעודנו, וחוזר חלילה...''. נדב אבידן ניסה לשכנע את קובי מקציאנו, השף של מסעדת סול הירושלמית, לעבור לגור איתו ולבשל לו כל יום. הוא לא הצליח. ירושלמים - הרווחתם
אלו מאיתנו שאוהבים לאכול מחוץ לכותלי המטבח מקבלים בסוכות את מלוא הלגיטימציה: בסוכות זו מצווה, אפילו חובה, לאכול בחוץ, על המרפסת, באוהל בדואי – בכל מקום שאינו תחת קורת גג. הנה כמה מסעדות טובות, שמאפשרות לכם לעשות את זה בסטייל
בשעה אחת וחצי לערך, כשהמקום כבר מלא למדי, נופלת חשיכה על ויינשטוק ואז מתחילה החגיגה האמיתית. אנשים רוקדים במעברים הצרים בין הבר לדלפק מאחוריו, ובגלל המוזיקה, האלכוהול והחושך, נאלצים למצוא דרכים אלטרנטיביות לתקשר. אולי בגלל שרובם לא שולטים בשפת הסימנים, אין להם ברירה אלא לגעת, לנשק ולחבק
נובמבר הוא חודש שמח בעולם היין. במתחם השף ניר צוק ביפו חוגגים את הבוז'ולה המסורתי, ביקב תשבי מציינים את סוף הבציר עם יין ירוק כמו באזור הריין בגרמניה, בויינשטוק מורידים את מחירי היינות למשך שבוע וגם איש הענבים לא נשאר חייב, ומקיים את המכירה הפומבית הגדולה אי פעם של יינות נדירים בישראל
תשעה ימי חופש מהגן ומבית הספר בפתח ואפשר לנצל אותם ללמידה חווייתית. ב-4שף, טייסט, ספייסס ובמקומות נוספים מציעים סדנאות בישול לילדים, משוקולד ועד סושי לאנשים קטנים