יש לכם יום או ערב חופשיים? אשריכם. קחו מקל, תרמיל, ומכנסיים שאפשר לפתוח בהם כפתור, וצאו למסע קולינרי בין מסעדות בנמל תל אביב ונמל יפו. אחח..כמה שאנחנו מקנאים בכם.
עשרות צלחות, כוסות ומפיות, קערות, כלי הגשה, סידור פרחים לשולחן וימים של בישולים. החלטתם השנה לצאת מהמטבח ולעבור למסעדה? החלטה נבונה. אפסנו בשבילכם כמה הצעות למסעדות שחוגגות את ליל הסדר – השנה בני חורין
העניין עם הדגים הוא לא רק הפילה או המצע, מדובר קודם כל באווירה של ים. ועכשיו כשהאביב והחורף רוקדים פה דואט, זוהי הזדמנות מעולה לפקוד את הים ולאכול דגים. אספנות בשבילכם מסעדות דגים בתל אביב, כי זה כיף
כאמור, שוב חורף עלינו, ונמל תל אביב הוא מהמקומות הקסומים שמומלץ להסתובב בהם, שילוב של טבע עם נגיעת יד אדם, מינוס מסות האנשים שגודשת את האזור בימים שבהם מזג האוויר נעים יותר. המלצות למסעדות בנמל תל אביב
החורף כאן, ואין נוף יפה יותר מחספוס הנמל ורשתות הדייגים הקרועות. הרוח, חזקה לפרקים, המנשבת מעל פני המים, דורשת סוודר, יד חמה, ותוספת של מסעדות, מסעדות בנמל. אספנו בשבילכם כמה, כדי שתעברו את החורף בשלום
ים צח, גבעות ירוקות, הרים נשגבים או שדות פתוחים – כל אלו מוסיפים לחוויית האכילה במסעדה. וכשהתפריט כולל אוכל מקומי טוב, הבשורה הופכת אולטימטיבית. אספנו בשבילכם כמה מסעדות עם נוף יפה, לפעם הבאה שתחפשו אותן
מי אמר שגם השנה צריך שוב לבקש כסאות מהשכנים, מי אמר שגם השנה צריך שוב לקנות סט מצעים למארחים, ומי אמר שגם השנה צריך לאכול סלט מיונז ועוף עם תפוחי אדמה? לא תעדיפו לבלות את ערב ראש השנה בתרנגול הכחול או במאראבו?
"גבעת אורז שבתוכו חבויים שרימפס, בזיליקום, פלפלים וזנגוויל ולצדם עוד תל קטן של שרימפס ברוטב פלפלים ועגבניות סמיך..." אמיר נהרי אוכל ארוחה רומנטית במסעדת הסוכה הלבנה שבנמל תל אביב: אינסוף שרימפס טריים ומעולים
בשעות הערב המאוחרות, אחרי שליל הסדר המשפחתי סוף-סוף נגמר, אין כמו יציאה כיפית. גם ביום שאחרי, נחמד להגיע למסעדה, לפאב או לבית קפה, כדי לשחרר את הקיטור, את המולת החג ואת פרצופי הדודים. הנה לכם כמה המלצות
הסוכה הלבנה, מסעדת בשרים ודגים ים תיכונית, מציעה לסועדיה בשעות הצהרים של ימי חו''ל שני סוגים של ארוחות עסקיות, במחיר 75 או 85 ₪. שתי הארוחות כוללות לחם, סלטים ושתייה קלה וחמה. מחיר הארוחה נקבע לפי המנה העיקרית
''בכל המנות מורגשת, בדיוק כמו שהבטיחו לנו, הים תיכוניות של ישראל - בשימוש בעשבי תיבול מקומיים, לדוגמא. עוגת הדניס של אספי הייתה קלילה וטעימה, והפילה שלי היה נהדר גם הוא...''. עיינה גל ציינה את פתיחת השנה במסעדת הסוכה הלבנה
אין כמו יפו בלילות, אבל גם בצהרים וגם בבוקר יש לעיר הזו קסם משלה, שמבוסס על תמהיל של פיסות היסטוריה, ניחוח ים ושווקים תוססים עם תושבים צבעוניים ומסעדות מפתיעות. ארבעה מוסדות קולינריים שראוי להתעכב עליהם לרגל פסטיבל טעימות מיפו.