אפשר לומר, רשמית, שעונת החתונות החלה. מכל עבר אנו שומעים את המתחתנים לעתיד מנהלים רישומים, משווים, מתייעצים, מתמקחים. רגע. עצרו. רכזנו עבורכם ארבעה מקומות, ברחבי הארץ שידאגו שיהיה לכם אירוע וקייטרינג מרגשים במיוחד
גן אירועים אל מול הים שבקיבוץ פלמחים מציע אירוע באווירה כפרית פסטורלית, עם נוף מדהים לים הכחול ולמרחבי הדשא שמסביב, תפריט אירוע בשרי או בראנץ' חלבי, ומבצע מיוחד בהצגת קופון: 5% הנחה על האירוע, במהלך חודש אפריל
המילה ים מעלה אסוציאציות של בגדי ים, שמן שיזוף, מטקות וטבילה מרעננת במים הקרירים. גם בחורף יכול הים להוות חוויה עזה, עם נוף סוער ופראי ושקיעות מדהימות, רק שאז מומלץ להסתכל על כל זה מחלל יבש ומחומם, רצוי גם כזה שיש בו אוכל טוב
שישי בבוקר הוא זמן מתוק, השבת בפתח וחוץ מסידורים אחרונים לקראת המנוחה במצוות האל, אין שום דבר שחייבים לעשות. לא מעט מסעדות עלו על זמן האיכות הנפשי הזה והן מציעות בילויים שיעזרו לכם למתוח את הרוגע כמה שיותר. ארבע המלצות
בברזיל מתכוננים לקרנבל השנתי וגם אצלנו לא מפסיקים למצוא סיבות למסיבות. בקיבוץ פלמ''חים חוגגים את פסטיבל הבטטה, למסעדת בוחא יום הולדת שנה וגם בעמותת ''חיים'' למען ילדים חולי סרטן מבקשת להפוך את פורים המתקרב לחג שמח
במסעדת ''אל מול הים'' כבר סיימו לערוך את הבופה באינסוף תבשילי חצילים. קובי, שזכה בפי א' לכינוי ''המנכ''ל'', צילם תמונות אחרונות של הדלפק העמוס כל טוב, גאה כמו אב המתעד את צעדיו הראשונים של בכורו. פסטיבל החצילים המסורתי נפתח היום, מה שאומר שלבראנץ' הקבוע והחביב שמתקיים בקיבוץ מדי ששי בבוקר, יצטרפו למשך ארבעה שבועות כעשרים מינים של מאכלי חצילים
קובי גוטהלף נולד בתל אביב וגדל עם הורים 'בשלנים. לפני 15 שנה, כשהצטרף לקיבוץ פלמחים, עבד כמפעיל בתחנת בטון. אחר כך ''התגלגל'' לפרדס ומשם למטבח, מבחינתו התחנה הסופית. כל זה די שגרתי, אבל יש גם פרט מפתיע ברזומה שלו - הוא שומר כשרות. ממש כך, שף וקיבוצניק שומר כשרות
מתחם התיירות ''פלמחים על הים'' יוצא לקראת סוף החורף תחילת האביב בפסטיבל מרקים עם מגוון מרקים סביב לעולם
לאכול ארוחת בוקר עשירה וליהנות מקרני השמש הראשונות. צפוני בטיילת מציעים ארוחת בוקר מלאה במחיר מיוחד של 29 ש''ח.
מתחם התיירות ''פלמחים על הים'' יוזם לראשונה פסטיבל חורף, המבוסס על מאכלי החצילים. הפסטיבל יערך מדי שישי החל מיום שישי ה – 30 לדצמבר 2005 ה' חנוכה, ועד יום שישי ה – 27 בינואר 2006.
לפחות ארבעה פסטיבלי אוכל יתקיימו במסעדות שונות ברחבי הארץ בשבועות הקרובים. פסטיבל קובה במסעדת אמא הירושלמית, פסטיבל חצילים ב''אל מול הים'' הפסטורלית, פסטיבל פסטה בפורטובלו ביבנה ופסטיבל מאכלים בולגריים בויטושה היפואית. פרויקט למי שאוכל כדי לחגוג
האביב הפתאומי שנפל עלינו לא מותיר אפשרות טובה יותר לבילוי בבוקר שישי מארוחת בראנץ' באוויר הפתוח. בים, במושב, במחלבה ובקיבוץ. ארבע הצעות לארוחות בראנץ' מענגות.
בצהרי יום שישי, עת סעדנו בבראנצ' של קיבוץ פלמחים במרפסת המשקיפה אל הים הכחול ושמענו את שמחת הכוס הנשברת בחתונה שהתקיימה בסמוך, החלטנו שגם אנחנו נתחתן יום אחד בפלמחים, אבל לא האחד עם השני.