שף בשקט עם השף גיל טרמביצקי ממסעדת לופט בראשון לציון. אהבה לאנטריקוט ממולא, סלק וגזר לא ייכנסו למטבח, וגם - איך מכינים מניפת סינטה? לפניכם המתכון במלואו
לכבוד סוף השבוע, הנה המלצות לתפריטי לילה במסעדות. מהם התנאים המקדימים לצריכת תפריט לילה? שעת סוף שבוע מאוחרת, רגליים עייפות מריקודים, או כמה שעות טובות בפאב שלא מגיש אוכל. והתוצאות? בטן מלאה שתשלח אתכם ישר למיטה
"התלבטנו מאד, מכיוון שההמבורגרים העסיסיים קרצו לנו מכל עבר, ובכל זאת, פילה הבקר זכה בבחירתנו. ליתר דיוק, דובר במדליוני פילה בקר ברוטב קברנה מתקתק ואיכותי שהונחו על מצע פירה..." שירלי רחמים בלופט, ראשון לציון
מתכננים ערב רומנטי בבית? אספנו בשבילכם מתכונים לט"ו באב משפים וממסעדות. עכשיו תוכלו להפגיש כפיות בתוך הסופלה וללגום מאותה כוס קוקטייל. באהבה
תושבי ראשון לציון והמסעדנים כבר לא מתביישים להגיד שבשביל ארוחה טובה במסעדה אין סיבה להגיע לתל אביב, ואכן ההיצע הקולינרי של ראשון לציון אינו קטן. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות מומלצות בראשון לציון – שיהיה בתיאבון
"מחד הסטייק דורש לעיסה, ומאידך בשר כבד האווז נימוח עליו ומשלים את טעמו. את כל המנה הזאת אני טובלת בקלילות ברוטב היין האדום והמתקתק..." באמצע תקופת החגים חומקת אפרת רוזנטל מארוחה משפחתית ומגיעה ללופט בראשון לציון
בשורת הקולינריה הגיעה לראשון לציון כבר מזמן, וחלק מהמסעדות בעיר אפילו מככבות בראש המצעדים. אספנו בשבילכם ארבע הצעות למסעדות שמציעות אוכל טוב בעיר כדי שתדעו מה לחפש באמצע יום עבודה או אחרי בילוי לילי
אולי לא חייבים תמיד לצאת למסעדה, ערב רומנטי עם ארוחת ט"ו באב אפשר להכין גם בבית. אספנו בשבילכם ארבעה מתכונים למאכלים טעימים, מלאי אהבה ותשוקה, שכיף לאכול בשניים. עכשיו נסמוך עליכם שתעשו בהם שימוש ראוי
"בנוסף, מדי יום נבחר נתח אחר לספיישל היומי. ביום ביקורנו, למשל, זה היה נתח פילה גדול ומשובח, שחמחם בחוץ ואדמדם מבפנים, בלוויית פטריות פורטבלו צלויות, שבשרניותן הלמה אותו מאד..." שפרה צח, בשר, לופט, ראשון לציון
ריח הגריל לא יוצא לכם מהראש, אתם יכולים לחוש את מיצי הבשר הצרוב מתערבבים בהבל פיכם. לפעמים אתם רק עוברים ליד כדי להריח, ולפעמים גם נכנעים לפיתוי ופשוט מתיישבים לאכול. אספנו בשבילכם ארבעה גריל ברים איכותיים
"קוקטייל המלון שלי עדין ונשי, ספק מתוק, ספק חמצמץ, מקרר ומרענן ובעיקר גורם לי לחסל אותו ולהזמין עוד אחד. זה לא מפריע לי גם לרעות בשדות זרים..." אפררת רוזן ובעלה יוצאים שיכורים ושמחים מהלופט
לופט היא מסעדת תרבות, בשר ויין איכותית, שבראשה עומד השף אלדד דהן, המתמחה בטיפול בבשרים. הלופט מציעה עסקית אטרקטיבית, הכוללת מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, שתייה קלה או יין הבית ושתייה חמה ב - 46 ₪
''דואט הציידים משלב בין שני סוגי בשר, צלעות טלה ופילה בקר, עשויים מדיום ומונחים על מצע פירה נהדר, ברוטב יין מתקתק...''. נדב אבידן התמוגג מכל אחת ואחת מהמנות אותן טעם בבר מסעדה לופט. גם היין והקוקטיילים תרמו את שלהם
''מנת ה-MEAT LOFT הצדיקה את כל הרפתקת הערב הזה. הבשרים היו מהטובים ביותר שטעמתי. הסינטה, הבורגר וגם האנטריקוט היו עסיסיים ובעלי ארומה מעושנת ממכרת, ואילו פילה הבקר היה רך כחמאה....'' דניאל רום ביקר במסעדת לופט בראשל''צ, נהנה משירות אדיב וקשוב, והתענג על חווית בשר מרוכזת.
בימים שבהם מחירה של דירת חדר וחצי במרכז מרקיע לשחקים מציעה מסעדת לופט חוויה עירונית מעט אחרת. עם עיצוב ניו יורקי ומוסיקה נעימה ברקע תוכלו ליהנות מעסקית ב-46-79 ש''ח בעודכם מפנטזים על התפוח הגדול. וגם מבצע מיוחד למביאי קופון 2eat.