בדרום יש לא מעט בתי אוכל ששווה להגיע אליהם במיוחד. יש המתמחים בדגים, ויש בבשרים, יש הנמצאים באווירה כפרית פסטורלית ויש כאלו מול הים. ריכזנו עבורכם רשימה של מסעדות שף מומלצות בדרום כדי שתדעו איפה לאכול בפעם הבאה שתגיעו לאזור
מהי חופשה מושלמת ללא אוכל טוב? העיר הדרומית יודעת לתת את התשובה ומציעה שפע של מסעדות באילת, בתי קפה, דוכני מזון מהיר ועוד. אז לפני שאתם אורזים את הילדים והמזוודות ונוסעים דרומה קבלו רשימת מסעדות מומלצות שישלימו לכם את החוויה בעיר.
לאלו מכם שלא הבינו: מדובר בימים הטובים ביותר לביקור בים. לא חם, לא קר, וכל האנשים שפוחדים מהסתיו יהיו במקומות אחרים. בשביל מי שלא מוכן לקחת את הסיכון, שמעדיף לראות את הים מרחוק – מסעדות עם נוף לים
וגם אם במרכז ובצפון הארץ בימים אלו קצת קר, רק דמיינו לעצמכם את עירנו הדרומית אילת, שגם בימים אלו היא בהירה ומפנקת. וכדי שלא תהיו רעבים אספנו בשבילכם רשימת מסעדות מומלצות באילת, רק אל תשכחו לקחת צידה לדרך
פפרדלה, חונק כמרים, גורגונזולה, בולונז, ניוקי, ריבוליטה, קנלוני, לזניה, בזיליקום, פיצה, סרדינים, פנה קוטה – אחד מאלו בטוח עושה לכם את זה (אם לא כולם). הנה לכם מסעדות איטלקיות מומלצות שמגישות אוכל איטלקי בנה-בנה
החלטתם לצאת לחופשה באילת. ארזתם את הילדים, את מזרני הים, את משקפי השמש ואת קרם ההגנה. מחכים לכם ארבעה ימים של חול ים, בריכה שורצת ילדים ותור לבופה בבית המלון. רק שמתברר שיש גם מסעדות באילת
יותר מ-700 בקבוקי יין מכ-30 מדינות צפויים להשתתף בתחרות היין TerraVino , אשר תתקיים זו השנה השלישית ברציפות, במלון ישרוטל באילת. אוהבי היין מוזמנים לבקר, להריח, לטעום, לבדוק ולנסות יינות מישראל ומכל העולם
מי לא מכיר את המשפט שמגיע ישירות לאחר ארוחה דשנה ''אילו רק יכולתי עכשיו ללכת לישון...'' לפניכם ארבע מסעדות מגוונות, השוכנות בתוך מלון או מתחם לינה. מה שנשאר זה רק לבחור האם לאכול ואז לישון או לישון ואז לאכול
החורף כבר כמעט כאן, גשם יורד לפרקים בצפון הארץ ובמרכזה, אבל בדרום עדיין חם ונעים, ובאילת מציעים בתי המלון בחול המועד סוכות, ואחריו, מבצעים לכל המשפחה. אם אתם יורדים דרומה – הנה ארבע מסעדות שתוכלו לפקוד בדרך לאילת
''למנה ראשונה בחרנו שרימפס טריים, מוקפצים בשמן זית, שום ולימון. השרימפס היה טרי ונגיס מאוד, וקולות של שביעות רצון עלו החל מהטעימה הראשונה.,....'' ריקי אלעזר נהנתה במסעדת לה קוצ'ינה מאיטליה, כמו שאפשר רק באילת
אחרי הסברים רוויי תיאורים מצד מלצרנו החביב, הזמנתי מנת שרימפס בשום ושמן זית. מנה פשוטה עם מצרכים מועטים. יש המוסיפים לה גם יין לבן, בשלנו הוסיפו לימון. למרות שזו מנה פשוטה לכאורה, איכות המרכיבים צריכה להיות מוקפדת כיוון שכולם בעלי נוכחות בולטת. המנה שלנו הייתה טעימה, מאוזנת ועשויה במידה נכונה