לה לזניה הינה מסעדה איטלקית חלבית וכשרה, הממוקמת בלב רחוב דיזינגוף בתל אביב. לה לזניה מציעה שלושה סוגי עסקיות, בשעות הצהריים, החל מ- 43 ₪. מלבד העסקיות, ניתן להזמין במקום גם ארוחות בוקר, ריבות ומאפים שונים
שבועות נחשב לחג שהוא הכי ''תוצרת הארץ''. אז אם לפתע שירו של אריק אינשטיין מתנגן לכם בראש (''לעורר אהבה וכבוד וחיבה וקנאה לתוצרת הארץ') אתם מוזמנים לזמזם אותו, תוך כדי ביקור במסעדות שהן הכי ''מתוצרת הארץ''
פסטיבל ''לילה לבן'' מתחיל עכשיו! כולכם מוזמנים ליהנות משלל האטרקציות וכמובן לבקר, לטעום ולהתאהב במנות המיוחדות שיוגשו בפסטיבל. מיטב המסעדות פתוחות עד לשעות הקטנות של הלילה ומציעות תפריט במחיר 79 ש''ח
''האטריות שמיוצרות במסעדה היו גולת הכותרת של הארוחה. הן היו טעימות, מדויקות ובעלות טעם עשיר עד כדי שיכלו להוות מנה בפני עצמן...'' שירי טוב ניצלה את ימי האבטלה הארוכים ויצאה לאכול בחומה הסינית
''הזמנו קוקטייל מנגו מרטיני וקוסמופוליטן, שניהם מעולים ומקצועיים לעילא. בינתיים, בלי שהרגשנו, התחילה במקום מסיבה. די ג'יי שמרקיד את כל האורחים, מלצרים מזמרים ועוד...'' נדב אבידן הרגיש שהגיע למקום הקיים רק בסרטים
לכבוד חג שבועות, משיקים בלחם ארז את קולקציית ''פינוק בלבן''. סדרה זו כוללת שורה של מוצרים מסורתיים ארצישראליים, המתמקדים בעוגות ומאפים לבנים עם שילוב מעניין ויצירתי של פירות וסוגי גבינות שונים, לצד מאפים מלוחים עשירים
יום ירושלים הוא יום חג לאומי בישראל, שנקבע לציון איחודה של ירושלים. לטובת החגיגות, אספנו ארבע מסעדות ירושלמיות, שחוץ מאוויר הרים צלול כיין מציעות טעם מיוחד כמו שיש רק לעיר העתיקה, החשובה והמיוחדת ביותר להציע
''הקברנה סוביניון- שיראז, מהסדרה של יקב כרמל, שהופק לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, קיבל גוון ארגמני עמוק וארומות של פטל שחור, תבלינים ושוקולד מריר...'' יובל בלנקובסקי ממשיך לעדכן על יינות חדשים ומומלצים
''למנה עיקרית, אני לוקחת סינטה בקר, עשוי בצורה מושלמת, המוגש עם רוטב פנטסטי של ציר בקר ויין אדום, ובטטה צלויה על מלח ברוטב טריאקי וטחינה...'' גלי בן נון מגיעה (לאחר זמן רב) להסכמה מוחלטת עם אחיה עמית בדלאל
בית הקפה השכונתי Njoy, הממוקם באזורי חן, מציע ארוחות בוקר עשירות ועסקיות צהרים אטרקטיביות. ארוחות הבוקר מוגשות עד השעה 13:00 (בהמשך היום מוגש ללא שתייה) וכוללות ארוחות בריאות, קפה ומאפה, שקשוקה ועוד
''ערב נעים, טעים ומיוחד חיכה לנו: פוקצ'ות אישיות עם ירקות אנטיפסטי ומוצרלה, סלט עלים ירוקים עם אגסים מקורמלים, קרוסטיני שום ורוקפור, קנלוני תרד וערמונים...'' נעמה הלוי למדה בישול איטלקי מהו, בסדנא חלבית בפודסטפס
''קבלנו יין שאטנוף קלאסי מורכב ומגוון, בעל גוון חום אדמדם וארומות נפלאות. זהו בדיוק היין המתאים, הוא לא רק מתוק או פירותי מדי, אלא גם עדין ומשמש כמלווה מצוין לאוכל...'' יובל בלנקובסקי הגיע לחגיגות 8 השנים של אדום
''מה אכלנו? פקורה- כרובית, תפוח אדמה, חצילים ותרד מטוגנים בצפוי קמח חומוס ותבלינים, פראטה- לחם ממולא בסגנון ''פיצה'' עם רוטב עגבניות, טאלי- מגש הודי מסורתי עם אורז...'' עיינה גל מגלה שהכל אפשרי בסאב קוצ' מילגה
''אני לקחתי את המנה האסיאתית. אורז מוקפץ עם עוף וירקות בסויה וג'נגו. טעמה הפיקנטי של המנה גרם לי להרגיש את בלוטות הטעם שלי מבלי שהמנה תהיה חריפה מדי...'' שיר כידן מבקרת בבית קפה מוכר ואהוב, קפה קפה
''צורת ההגשה של הדניס משובבת נפש – השיפודונים מוקפים בעטרת ירקות משמחת, ובירקות שנחתכו למגוון צורות, כמו למשל שושן עשוי צנונית או מלפפון שהוענקה לו, בהינף סכין, צורה של סרטן...'' גלי בן נון מתמכרת לטעם במצודה
מי מאיתנו לא נתקל במצבים האלה- מתחשק לי נשנוש, אך אני לא יודע מה, משהו מתוק או מלוח לצד הקפה? לפעמים, כשמוצאים את אותו משהו קטן שבדיוק מתאים, הוא יכול לגרום לשמחה גדולה. בואו תגלו מהם המטעמים
''אני זכיתי במנה מצוינת של פילה מוסר ים שכוסה בצימוקי עגבניות וצימוקי זיתים שחורים, שנתנו גוון עוקצני יותר לטעם. חוץ מזה, גם הייתי מוכרחה לטעום קצת מהכבד שאצלה...'' שפרה צח מבקרת בקום איל פו, מעוז האחווה הנשית
''הזמנו את המנה הבטוחה- הרי מה יכול להשתבש בכל הטוב הזה- פיצה טוסקנה. דקה ופריכה, מרוחה ברוטב עגבניות ועשבי תיבול טריים ומעליה שלל מוצרלה מגוררת, זיתי קלמטה, ופטריות...'' אדווה גן סתיו סגרה ערב איטלקי בלה טוסקנה
"בפוגו דה צ'או לא נותנים לך לשבת דקה עם פה סגור בלי נתח בשר בתוכו. המלצרים מתרוצצים עם שיפודים מכל טוב והלקוחות כל הזמן טועמים עד שהבטן מתפוצצת...." מיכל אדר מספרת חוויות מ"פוגו דה צ'או", מסעדת בשרים בארה"ב
מטעמי קוצ'ין, במושב מסילת ציון, מציעה שלושה תפריטים (החל מ- 100 ₪) על טהרת האירוח הקוצ'יני האותנטי. התפריטים משלבים מגוון טעמים מסורתיים, המאופיינים בתיבול פיקנטי, ומאכלים הדורשים המון סבלנות, דיוק והשקעה
האוכל האסיאתי עשיר בטעמים, ניחוחות ומרקמים והוא משלב בתוכו מגוון תבלינים ישנים לצד חדשים. רכזנו עבורכם ארבע מסעדות, ברחבי הארץ, המתמקדות בעיקר במאכל שהוא היום בגדר חובה בכל ארוחת ערב, אירוע או T.A: הסושי
''ארוחת הבוקר כללה שתי ביצי עין מושלמות שנראו כאילו יצאו מציור ילדים, ג'בטה מחיטה מלאה, זיתים, טחינה, ממרח עגבניות מיובשות, גבינת שום שמיר ועוד...'' אדווה גן סתיו, לאחר ביקור בקפה רומא, שוקלת ברצינות לטוס לאיטליה
בכל שנה כשמגיע ל''ג בעמר, עולים הזיכרונות הנוסטלגיים: על המדורות, על החבר'ה, על ריח העשן שלא עוזב את הבגדים. עברו וחלפו השנים וגם היום יש לנו זיכרונות נוסטלגיים, בעיקר על בילוי וחוויה. זיו תפוז מספר חוויות מהבית בגליל
''מרוב שמחה, הזמנו עוד סיבוב של קברנה ושל בני הזוג, סטלה וסטולי. בכוחות אחרונים צירפנו לשולחן גם את בלה דונה – בסיס טורט ועליו שוקולד במגוון צבעים ופקאן סיני...'' אדם בר לקח את אשת העולם הגדול לפיאנו בר בת''א
''אנחנו מחליטים שבפראג התנהג כצ'כי, ומזמינים את תפארת המבשלות הצ'כיות – ''סטרופראמן'' בהיר ומרענן, בשבילו, ובשבילי את ה''קוזל'' בטעם מתקתק-קרמלי...'' שפרה צח ובן זוגה התנהגו כמו שני צ'כים רציניים בפראג הקטנה